Aandacht!

 

Volgende week maandag is de allerlaatste dag dat er nog kaarten voor het kerstfeestje kunnen gekocht worden!  Deze zijn bij uw jaarverantwoordelijke of op de winagang te verkrijgen.  Let erop wat u mist als u besluit om niet te komen: een niet te versmaden maaltijd, Raf Coppens doet u lachen (bekend van Humo's comedy cup en zijn zondagmiddagprogramma op Studio Brussel) en een gezellige afterparty.  Dit alles voor de prijs van 400 franken (voor leden) of 450 franken (voor niet-leden).  Place to be: de zijbeuk van Alma II. Aanstaande donderdag vanaf 19 uur. 

 

   De dansende dwazen: Jammy, Kef, Noel

 

 

Dikke Witte Pipi-bar


Dit onbedenkelijk thema is ontstaan onder het baffen-beffen-boffen, maar het punt is hier: .

Het punt is dat het barteam van vorig jaar tapt en om da nog beter te doen wordt er gezorgd voor ANDERE muziek !

U mag ondermeer rekenen op de laatste hits met dj PIS, dé echte ambiancenummers door dj KEF en gewenste nummers door dj jeZus (voor dj KAK had ik geen inspiratie meer).

Om het nu helemaal compleet te maken serveren we Dikke Witte coctails: WHITE RUSSIANS !!!

Dus wil u bv weten hoe de combinatie Kahlua-Vodka-Room smaakt, mag u niet vergeten te komen.


Kef, Pis, Kak & jeZus

 

 

Fotoboek

 

Begin deze week zullen de fotoboeken op de winagang geleverd worden, van zodra ze er zijn zullen we een mailtje naar de mailinglisten sturen en dan mogen zij die er een hebben besteld die komen halen.

 

Uw Fotoboekers,

Wouter & Stijn

 

De Rederijkers


De VRT heeft ons uitgenodigd om op 11 februari een opname van het programma 'De Rederijkers' bij te wonen. In dat programma brengen topacteurs als Ineke Nijssen, Warre Borghmans, Pieter Embrechts, Jits Van Belle en Adriaan Van Den Hoof onder leiding van Johan Terryn korte
stukjes improvisatiepoëzie. Wie mee wil naar de opnames van dit stukje creatieve en originele televisie stuurt vóór vrijdag een mailtje naar cultuur@wina.be. Doen!


de drie diva's

 

 

Beste moordenaars,

 

Het moordspel zit er weer eens op voor dit jaar.  Als opvolger voor Peter Delmont (Gilles) benoemen wij Sam Dom.  Dit moorddadig schepsel heeft 17 moorden op zijn geweten.  Hij mag zijn prijs volgende week op de winagang in ontvangst nemen, alwaar de plechtige overdracht van 'koning moordenaar' zal plaatsvinden.

De winnende clan is Mac Trac (Pieter Vingerhoets, Joris Pelemans, Wouter van Humbeeck, An de Rijdt).  Ook zij mogen volgende week een bezoekje brengen aan de winagang.

Proficiat aan alle deelnemers en tot volgend jaar. 

 

  Mac GAK

 

 

 

 

 

Cursusdienst

 

Zoals jullie al lang weten is de cursusdienst deze week niet meer open.  Als je dus nog cursussen moet hebben, zal je ze van je medestudenten moeten kopieren.  Het enige wat ons nu nog rest is jullie veel succes te wensen met de januari examens en veel blok-genot met onze cursussen J

 

CuDi

 

 

1ste KAN: SLIDES LINEAIRE ALGEBRA


Kopies van de slides van lineaire algebra 1ste kan (Warrinnier) zullen woensdagmorgend in de les analyse verkocht worden aan de mensen van 1ste kan Natuurkunde en Wiskunde die hun naam op de lijst gezet hebben (reken op ongeveer 150,-).  Je kan de slides nog steeds bestellen bij mij, Tina De Greef, uiterlijk vandaag in een of andere les. De mensen van 1ste kan Informatica die ook interesse hebben in deze slides, regelen dit met de jaarverantwoordelijke.


Tina De Greef

 

 

Basket IFB

 

Driewerf hoera!  De winabasketbalploeg heeft die van Chemika verpulverd.  Eindstand: 73-21.  Daar we onze twee vorige wedstrijden verloren hebben zijn we helaas wel uitgeschakeld in de interfacultaire competitie.

Gilles

 

Aan alle laatstejaars!!!!!!! ALLERLaatste kans!!!!!!!!!!

 

Deze week is het de laatste week dat jullie je CV kunnen invullen op het winaweb!!! Dus heb je je CV nog niet ingevuld, haast je dan naar www.wina.be en volg de link CVpagina van IDW. Vul je CV in voor 17 december of je mist een belangrijke kans!!!!!!!!!!

 

Jullie IDW-team

 

Liefste fotoman,


Katrien is reeds bezet, doe geen moeite,

dank u,

fluffy.

 

 

 

DEZE WEEK

 

Maandag

 

 

 

Dinsdag

 

 

 

Woensdag

22u

Dikke Witte Pipi Bar

RC

Donderdag

19u

Kerstfeestje

AlmaII

Vrijdag

 

 

 

 

In de loop van de week:

Fotoboek