Kerstfeestje

 

De Sint is nog maar juist terug naar Spanje en de Kerstman is daar al met zijn rendiertjes Noel, Kevin en Jan. Zoals jullie in vorige winagenda al kunnen lezen hebben gaat het kerstfeestje van Wina door op 20 december in de zijbeuk van alma 2, die feestelijk ingericht zal worden. Volgende dingen staan op het programma:

·        Een receptie om het appetijt op te wekken.

·        Een koud buffet bestaande uit: gebraden varkensribstuk, gebakken kip, gevulde tomaat met garnalen, gevulde perzik met tonijn, gekookte ham met asperges, gevarieerde rauwkost en sausjes, aardappelsla en broodjes. Inclusief wijn (wit en rood).

·        Een dessertje om alles te laten zakken.

·        Een schitterende stand up comedian om de lachspieren los te schudden. Dit jaar presenteren we u Raf Coppens.

·        Afterparty met gelegenheid tot dansen en nakeuvelen met een lekker glaasje.

Dit alles voor de prijs van slechts 400,- voor leden of 450,- voor niet-leden.

Kaarten kan je kopen op de winagang (bij Kevin, Noel, Hans of Evi) of bij Jan Maes (3/311)!!

De deadline voor het bestellen van deze kaarten is maandag 17 december. Als je bij je vrienden aan tafel wil zitten, dan kan je met je vriendengroep een tafel reserveren door Gak een mailtje te sturen met het aantal mensen die graag aan die tafel zitten en hun namen. 

uw rendiertjes

Noel, Kevin en Jammy

 

JeneverCantus

 

De kaarten voor dit drankfestijn van dinsdag 11 december zijn nog niet uitverkocht, maar haast u als de bliksem naar de winagang om kaarten te kopen (bij Noel). Een exemplaar kost slechts 100,-. De avond zelf is er jenever te krijgen tegen 250,-. Je eigen drank meebrengen is niet toegelaten. Er zullen drie soorten jenever zijn: appel, citroen en bessen. Als er nog kaarten zijn op dinsdagavond kan je ook zo binnen tegen de prijs van 100,-.

Tot dan! 

senior Noel

 

Nuttige wenk voor koude winterdagen :

 

Doe een sjaal aan. Je hebt sjalen in allerlei mogelijke maten en vormen!!! Grote, kleine, gehaakte, gebreide, sjalen van Club Brugge (wiiieeee), sjalen van Anderlecht (woooeeee). Je kunt ze combineren met een prachtige zwarte pietenpruik en dan daarmee de jeannet gaan uithangen. Ze dienen om je warm te houden, als extravagant kledingstuk, om uw lassowerpkunsten uit te testen. Kortom : sjalen zijn de max!!! Grijp dan ook allen een sjaal vast, draai hem rond uw hals, rond uw middel of rond een ander lichaamsdeel en paradeer er woensdag en plein winabarpubliek mee in ’t RC, vanaf 22.00 uur.

De week erop : de laatste keer van ’t eerste semester. De mannen van vorig jaar zullen dan de bar nog eens openhouden.

Wees aanwezig,

Barteam

 

 

Aan alle laatstejaars!!!!!!! Laatste kans!!!!!!!!!!

 

Deze week is het de laatste week dat jullie je CV kunnen invullen op het winaweb!!! Dus heb je je CV nog niet ingevuld, haast je dan naar www.wina.be en volg de link CVpagina van IDW. Vul je CV in voor 17 december of je mist een belangrijke kans!!!!!!!!!!

 

Jullie IDW-team

 

 

 

 

 

Cursusdienst

 

Cursusdienst heeft deze week volgende openingsuren:

 

Dinsdag van 18u30 tot 19u00

Woensdag van 12u45 tot 13u15

 

      

 

Deze week hebben we geen nieuwe cursussen.  Een volledige lijst van cursussen is te vinden op onze webpagina http://cudi.wina.be.  Ook ons CuDi Webproject is daar terug te vinden.

 

Deze week zijn we de laatste week open. Wie daarna nog cursussen nodig heeft, heeft pech!  Het is eveneens de laatste week dat je in belgische frank kan betalen.

 

Het CuDi-Team

 

 

Danscursus

 

Eindelijk is het dan zover. De rock 'n roll cursus zal doorgaan de eerste vijf woensdagen van het tweede semester tegen de schappelijke prijs van 600,- per persoon. Je kan je nu inschrijven bij Gak (Gak@wina.be) maar dit moet wel per koppel gebeuren. Ook de mensen die ons vroeger al eens een mailtje gestuurd hebben worden verzocht dit nogmaals te doen ter bevestiging.

 

de dansende Elvissen

Noel, Kef, Jammy

 

IFB

Dit zijn de IFB-wedstrijden voor deze week. De ontknoping in de poules begint te naderen, dus we kunnen alle sportieve en vocale steun gebruiken.


Minivoetbal Wina 1 :

Wina - Edustria 2 ma. 10/12 18u rood

Minivoetbal Wina 2 :

Chemika - Wina di. 11/12 19u polyvalent

Voetbal :

Apolloon - Wina woe.12/12 18u KG

Basket :

Chemika - Wina wo.12/12 20u SDN 1

TST, sport

 

 

DEZE WEEK

 

Maandag

 

 

 

Dinsdag

18u30-19u00

20u

Cudi

Cantus

Winakelder

Toewip

Woensdag

12u45-13u15

22u

Cudi

Sjaaltjesbar

Winakelder

RC

Donderdag

20u

 Jan de Wilde

Schouwburg

Vrijdag

 

 

 

 

Volgende weken:

20/12: Kerstfeestje