DRINGEND: Skireis!!!

 

Door een aantal annulaties zijn er 5 plaatsen vrijgekomen!!! Dus wees er snel bij, vul een formulier in en breng het direct terug!!!! Op het einde van de week worden de inschrijvingen afgesloten!!

Hopende op een volle Winabus,

 Kef en Hans

 

 

 

Karaoke Eerstekan

 

Hallo beste eerstekannertjes,

misschien zijn jullie al een klein beetje beginnen te studeren, maar maandagavond (deze avond dus) is het nog eens tijd voor wat leuke ontspanning : We gaan ne karaoke doen met EJW en dit in den Beethoven, das ergens in de buurt van de oude markt. Als je dus graag eens op een podium een liedje zingt - of graag uw zingende EJW-team zich onsterfelijk belachelijk wil zien maken - moet je zeker komen. we spreken af om 20.45 aan de winagang. Tot straks,

EJW

 

 

Youthopians

 

Deze week donderdag organiseert sosjo een optreden van de geweldige reggeagroep youthopians.  Daarna is er nog een ragga-afterparty.  Dit alles voor de democratische prijs van minder dan 2 euro.  De opbrengst gaat naar foster parents.  Geïnteresseerd?  Kom dan donderdag om 22 uur naar de Tiensestraat, volg de vibes en vind de pavlov.  Oh ja: breng bellen en toeters mee!

 

Pieter en Gilles

 

 

 

Kerstfeestje

 

Voor diegenen die vlak voor de kerstvakantie er nog eens van willen profiteren organiseert Wina haar jaarlijkse kerstfeestje. Wat hebben we jullie die avond zoal te bieden:

 

a.. om in de stemming te komen een receptie

b.. vervolgens een koud buffet met varkenslapjes, kippenlapjes, tomaat  garnaal,

groentengarnituur en nog meer van dat fraais

c.. overheerlijk  dessert om bij weg te smelten

d.. een stand up comedian (ne grapjas dus), meer bepaald Raf Coppens

e.. een spetterende after-party

 

U ziet het. Niets belet u om donderdag 20 december 2001 tegen 19u naar dit evenement te komen. Speciaal voor deze gelegenheid wordt voor u de zijbeuk van alma 2 omgetoverd tot een feeëriek geheel. De prijs van dit alles bedraagt slechts 400,- voor leden en 450,- voor niet-leden. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf maandag 10 december op de winagang.

Gak (Jammy, Kef en Noel)

 

 

Sinterklaas

 

We zijn zover. De goede man is in het land, en meer bepaald in Heverlee.

Hij heeft ons laten weten dat hij volgende jaren zal bezoeken:

  a.. 1e kan: dinsdag in BVP

  b.. 2e kan: dinsdag in kansrekenen

  c.. 1e lic wiskunde: maandag in statistische modellen

  d.. 2e lic: donderdag in godsdienst

Kom dus allemaal af naar die lessen, want het kan nog leuk worden (hehehe).

 

Gak (Noel, Kef en Jammy)

 

 

Jenevercantus

 

Commilitones en Commilitoneskes,

zoals in vorige winagenda stond is er op dinsdag 11 december een jenevercantus in zaal Toewip (20u). Kaarten hiervoor kan je kopen op de winagang (bij voorkeur het kot van Noel). Deze inkomkaart kost 100,- en jenever kan je ter plaatse kopen tegen een democratische prijs (200 of 250 afhankelijk van de economie). Let wel, je moet jenever van ons kopen. Je mag dus niet zelf je eigen drank meebrengen. Ik hoop jullie in grote getalen te mogen verwelkomen.

 

uw senior Noel.

 

 

 

 

Cursusdienst

 

        Cursusdienst heeft deze week volgende openingsuren:

 

Dinsdag van 18u30 tot 19u00

Woensdag van 12u45 tot 13u15

 

      

 

Deze week hebben we geen nieuwe cursussen.  Een volledige lijst van cursussen is te vinden op onze webpagina http://cudi.wina.be.  Ook ons CuDi Webproject is daar terug te vinden.

 

Tijdens de laatste week van het academiejaar zal CuDi niet meer open zijn.  Kom dus tijdig je cursussen halen.

 

Zoals jullie wel zullen weten wordt volgend jaar de euro ingevoerd.  Dit wil zeggen dat je in het tweede semester niet meer kunt betalen in BEF in de cursusdienst!  Houd hier rekening mee!

 

Zoals vorige week vermeld, verkopen we geen boeken meer, je moet er dus niet meer naar komen vragen!

 

Voor eerste kan: De modelexamenvragen van Lineaire Algebra zitten al in de examenbundels!

Het CuDi-Team

 

 

 

 

DEZE WEEK

 

Maandag

20u45

Karaoke eerste Kan

Winagang

Dinsdag

18u30-19u00

Cudi

Winakelder

Woensdag

11u45-13u15

19u

22u-?

Cudi

Ticket naar 2de kan kwis

Pietenbar

Winakelde

200L.00.07

RC

Donderdag

22u

Youthopians

Pavlov

Vrijdag

 

 

 

 

 

 

 

 

CULTUUR

 

Fiesta! Flamenco!

 

Terwijl het buiten aardig koud en kil begint te worden, kan je je deze woensdag eens helemaal in Spanje wanen. In het VLAM (Vlamingenstraat 83) organiseert de Kultuurraad dan immers een Flamenco-avond. De hele avond staat in het teken van het zonnige Andalusië. Je zal er de typische 'tapas' kunnen eten en er lekkere Spaanse wijn drinken (aan democratische prijzen), terwijl een groep flamenco-dansers en een -gitarist de zuiderse sfeer kompleet maken. De toegang is gratis.

 

Cultuur

 

 

Jan de Wilde

 

Op donderdag 13 december strijkt de kleinkunstzanger Jan de Wilde met zijn begeleidingsgroep 'De Favoriete Beesten' neer in Leuven. Jan de Wilde is al vanaf de jaren '60 in de weer als schrijver en vertolker van Nederlandstalige nummers, meestal voorzien van een gezonde dosis humor en zelfrelativering. Hij komt in Leuven zijn nieuwe plaat 'Oude Maan' voorstellen. Op deze plaat wisselt hij ironische, licht-melancholische en berustende momenten af, waarbij hij onder meer geholpen wordt door Luc de Vos van Gorki. Wij hebben een aantal kaarten (400 fr.) klaarliggen voor hen die een mailtje sturen naar cultuur@wina.be.

 

de drie diva's

 

 

SPORT

 

 

IFB : Volley heren

 

jaja, geloof het of niet maar we zijn goed begonnen we hebben Kilo met 2 - 0 verslagen en historia is niet komen opdagen (ook 2 - 0 dus)

 

we hebben nu voorlopig 2 matchen in het vooruitzicht:

WINA - Politika maandag 3/12 om 18 uur in de kbc sporthal (achterkant gb)

WINA -lbk woensdag 19/12 om 21u (plaats nog te bepalen)

 

hopelijk zien we jullie daar

 

het volleyteam

 

 

 

Brief uit Spanje :

 

Uit Spanje heeft barteam volgende brief ontvangen :

 

Beste Winezen,

Met veel genoegen heeft de goede Sint uw oproep tot meer sympathie met de pieten in de vorige editie van de Winagenda gelezen. Inderdaad, de goede Sint leest ook de Winagenda. De goede Sint kon bij het lezen van de oproep tot het stopzetten van de discriminatie ten aanzien van de pieten niets anders dan knikkebollend instemmen. Het hart van de goede Sint huppelde dan ook van vreugde toen hij, die goedheilige man, vernam dat de Winabar van 5 december in het teken zou staan van zijn geliefde knechten. Hij is de Winezen dan ook zeer dankbaar hiervoor en heeft besloten hen hiervoor te danken met een vat vol lekkers.

Was getekend,

De Sint.

De boodschap is duidelijk : 5 december, RC, 22.00 u. : pietenbar. De week erop is ’t sjaaltesbar : het begint immers al koud te worden.

Komt allen in groten getale af,

Barteam

 

 

Aan alle laatstejaarsstudenten

 

Vergeet niet jullie CV in te vullen op de winasite. Ga naar www.wina.be en volg dan de link CV-pagina (van IDW). Invullen kan nog tot 17 december!!!

Jullie IDW-team.

 

 

 

Ticket naar tweede kan kwis

 

Hallo toekomstige tweedekanner,

 

Vorige week stond er iets in dit blaadje over de ticket naar tweede kan kwis, en dat blijft natuurlijk gelden. Alstublief, doe ons een plezier, kom naar de kwis zodat je een ticket naar tweede kan kan bemachtigen; anders  blijven we met al die ticketjes zitten en moeten we volgende jaar terug naar tweede kan.

 

Het juiste auditorium kunnen we jullie ook al meedelen : 200L.00.07

 

Er is nog een verrassinkje bijgekomen; de hoofdprijzen worden uitgereikt door een zeer respectabel persoon. Om te weten wie dat moge zijn, moet je zeker afkomen naar deze spetteren OWG-aktiviteit.

 

Dus: woensdag 5 december 19u: aula 200L.00.07 Ticket naar 2de kan kwis !!

OWG en EJW