Skireis!!!!


Hallo,
Er zijn nog 5 plaatsen over voor de skireis van Wina. De inschrijvingsformulieren liggen bij Hans en/of Kef op de winagang. Mag ik vragen om alleen een formulier te komen halen als je absoluut zeker bent dat je meegaat?! Ok, bedankt en de snelsten zullen meekunnen :-)

 

De skiejende kerstmannen, Kef en Hans

 

 

Freek de Jonghe

 

Deze week hebben de diva's een wel zeer speciale gast in petto: vrijdag 23 november, om 20h, komt één van de beste nederlandstalige cabaretiers naar de Leuvense Schouwburg. Freek de Jonghe heeft een jarenlange ervaring met spitsvondig, scherp cabaret. Zeker meer dan de moeite waard om eens een vrijdagavond in Leuven te blijven hangen, ook al omdat wina je kaarten aan de erg democratische prijs van 300 fr. aanbiedt. Een mailtje naar cultuur@wina.be, en wij doen de rest.

 

de drie diva's

 

 

IFB Basket

 

Alle baskettende winezen zijn maandag om 17 uur in Sporthal De Nayer of om 16.30 uur aan de winagang welkom en gewenst.  Ook supporters kunnen hun steentje bijdragen.  Onze eerste wedstrijd spelen we tegen VRG.

Voor meer informatie kan je terecht op www.spora.student.kuleuven.ac.be of bij uw coach: gilles@wina.be.

 

Gilles

 

 

Volley Heren IFB

 

't is eigenlijk erg ze, nu zitten we eens niet bij appoloon in de poule en wat doen we ? We vergeten onze eerste match (vorige maandag tegen LBK) MAAR...

den deze heeft kunnen regelen dat het waarschijnlijk geen forfait is !!! we gaan die match gewoon verzetten. We hebben dus nog alle kans.

        

dit is ons wedstrijdschema :

 

WINA - politika    : ma 19/11 om 19u in de kbc sporthal (DA IS DUS VANDAAG)

WINA - historia    : ma 26/11 om 14u in de nayer       

WINA - kilo         : ma 03/12 om 18u in de kbc sporthal

WINA - LBK        : nader te bepalen

 

SUPPORTERS OP POST !!!!!!!!!! 

Faber

 

Update : Wina en de maffia :

 

(Reuters) – Uit goede bron werd vernomen dat de witteboordencriminaliteit in de omgeving van Alma III te Heverlee hoge pieken bereikt. Deze stijging van het aantal delicten zou voornamelijk te maken hebben met de aanwezigheid van enkele bekende maffiaclans, die wekelijks onder het goedkeurend oog van hun respectievelijke peetvaders een heuse maffiaoorlog uitvechten. De schurken zouden hierbij niets ontzien en telkens met volgeladen waterpistooltjes het terrein onder Alma III, beter bekend onder de benaming RC-bar, betreden. Zij schijnen hierbij een voorkeur voor de woensdagnacht te hebben, als de Winabar zijn feestje houdt. Deze peetvaders worden telkens vergezeld door gespuis, gehuld in dure, zwarte Giorgio Albani kostuums en goedkope polaroïd zonnebrillen. Een zwarte, vilten hoed schijnt ook tot hun favoriete kledingstuk te behoren. Om maar te zeggen : Winabar = maffiabar. En de week erop zal er een cultureel feestje worden gehouden.

                                                        Wees daar,

Barteam.

 

Fotoboek

 

Hey allemaal, vanaf vandaag kan je gedurende de komende 2 weken bij je jv voor 300 fr. een fotoboek bestellen. Wie dit al in het begin van het jaar bij zijn/haar inschrijving heeft gedaan zal reeds op de lijst staan, en moet dat dus niet nog een keer bestellen. Voor de jv's : als ge nog zo geen bestellingsformulier hebt van uw jaar, dan kunt ge die vinden in het bakje van fotoboek op de winagang. Dan nog iets voor iedereen : hou op uw kot of thuis allemaal massaal kranten & tijdschriften bij en breng die dan naar de winagang, die zullen dan gebruikt worden door de ongetwijfeld gigantische hoeveelheid mensen die binnen enkele weken de winakelder zullen overrompelen om allerlei leuke tekstjes bij hun vriendjes te plakken.

 

Wouter & Stijn

 

 

 

 

Cursusdienst

 

        Cursusdienst heeft deze week volgende openingsuren:

 

Dinsdag van 18u30 tot 19u00

Woensdag van 12u45 tot 13u15

 

      

 

Deze week hebben we volgende nieuwe cursussen:

 

 

LI

Machine Learning: Transparanten Deel 2

60/70

Computernetwerken en gedistribueerde systemen: Transparanten Deel 2

50/55

 

 

Voor alle andere cursussen verwijzen we naar onze website. Cursussen die niet op onze website staan, verkopen we niet en daar moet je dus niet naar komen vragen.

Het CuDi Webproject is nog steeds te vinden op http://cudi.wina.be.  We hebben echter gemerkt dat nog niet veel volk dit heeft ingevuld.  Als jullie die massaal invullen, kunnen we betere schattingen maken bij de bestellingen en dus heeft iedereen sneller zijn cursus.

Zoals jullie wel zullen weten wordt volgend jaar de euro ingevoerd.  Dit wil zeggen dat je in het tweede semester niet meer kunt betalen in BEF in de cursusdienst!  Houd hier rekening mee!

Hier is nog het lijstje met boeken die we nog verkopen:

 

 

Physics For Scientists and Engineers (Serway)

2100/2200

Moderne Wiskunde

400/450

Fundamental Database Systems

2450/2550

Computernetwerken

1500/1550

Java Software Solutions (BvP)

2300/2400

Distributed Systems

2500/2600

 

 

Moet je een van deze boeken hebben, haast je dan!

 

 

Het CuDi-Team

 

 

 

Vind je dat :

 

Je een heel tof jaar hebt en dat gans Wina daar eens van overtuigd mag worden? Dat je de postuur hebt om eens een avondje barmanneke te spelen? Dat je pinten beter smaken als je ze zelf hebt getapt? Dat je het recht hebt de heilige grond achter de Winabartoog eens te ontheiligen? Dat je ook wel eens gratis mag drinken? Dat je wel wat meer geld kan gebruiken om een megabangelijke jaaractiviteit te organiseren? Dat je zelf beter kan tappen dan de experts van het barteam? (Het antwoord op deze vraag luidt natuurlijk : neen.) Wel dan : mail eens naar bar@wina.be en vraag die vriendelijke en lieve jongens eens of je geen jaarbar mag organiseren. Zij zullen u geen strobreed in de weg leggen.’t Is een avondje fun, en de winst gaat volledig naar de jaarkassen. Gewoon doen, eigenlijk.

Tot meels,

Barteam

 

Sorry

 

We wensen nogmaals onze verontschuldigingen aan te bieden aan de mensen die maandag naar Braveheart wilden komen kijken.  Uiteindelijk hebben we de film toch kunnen vertonen, nadat we de helft van het volk al naar huis gestuurd hadden.  Het probleem was dat de campusbewaker vergeetachtig was en het door ons gereserveerde lokaal niet had geopend.  We verwachten jullie volgende keer terug.

Drie Droevige Diva's

jaaractiviteit 2Li

 

jawel, vanavond(19 november) is het zover, we gaan met een leuk gezelschap eten in de Verdi (een gezellig Italiaans restaurantje in het begin van de Muntstraat ) Vertrek is voorzien om 19.30 aan het kot van Annelies, als het makkelijker uitkomt kan je ook om 19.50 buiten aan de
Verdi staan wachten. Tot daar dan allemaal, we gaan het ons laten smaken !!


A&S

 

 

DEZE WEEK

 

Maandag

17u

19u

IFB basket

IFB volley heren

De Nayer

KBC

Dinsdag

18u30-19u00

Cudi

Winakelder

Woensdag

12u45-13u15

22u

Cudi

maffiaBar

Winakelder

RC

 

De hele week:

 moordspel