Voor de Skireizigers!!!

 

Kunnen alle mensen die een inschrijvingsformulier zijn komen halen dit ten laatste op het einde van de week terug  binnenbrengen?? Als dit niet gaat,verwittig reisweek@wina.be dan en laat weten wanneer je ze wel gaat binnenbrengen. De mensen die op het einde van de week hun inschrijvingsformulier niet hebben binnengebracht en die niet verwittigd hebben, beschouwen wij als mensen die van gedacht veranderd zijn en niet meegaan!! Op die manier kunnen andere mensen, die op dit moment buiten de boot vallen zich toch nog zo vlug mogelijk inschrijven.

 

Bedankt,

Kef en Hans, de vrolijke skiërs

 

 

24-urenloop

 

Bedankt allemaal! Alle werkmensen en alle lopers! Dankzij jullie haalden we een fantastische 10de plaats (jaja, u leest het goed)! En dit met een rondjesaantal van 755! Dat wil zeggen dat wij allen tesamen zo'n 377,5 kilometer hebben gelopen! Hieruit leiden wij af dat we gemiddeld aan een snelheid van 15,73 kilometer per uur gelopen hebben! Een rondje duurde dus gemiddeld 1 minuut 54 seconden en 44 honderdsten van een seconde!

 

Een vermoeide maar voldane

TST-Sport

 

 

Gevonden

 

Ik heb een GSM in mijn bed gevonden. De eigenaar mag die komen halen op mijn kot (winagang, eerste kot), met een verklaring wat dat ding in mijn bed lag te doen.

Evi

 

 

 

Gegroet aan de sjeeking bodies!

 

GAK is er weer met een FUIF met als veelbelovende titel: Verfuifeld!

Afspraak donderdag 15 november vanaf 22u in zaal de Blauwe Kater. Pffff da was het al!

 

Jammy, Kevin en Noel

 

 

 

Gegroet (paw paw) (spuit spuit) (brrrrrrrrrrr das koud)

 

Het driekoppige monster Mac GAK is er weer met een tekstje!! Aangezien de meesten van jullie te vermoeid waren na de 24 uren loop geven we iedereen nog de kans om zich in te schrijven voor het moordspel. Dit kan nog deze maandag van 14u tot 20u op het kot van Noel of Kevin op de winagang. Inschrijven kost u nog steeds 50,- . Vanaf 23u kunnen jullie woensdag in de bar het reglement en moordwapen en dergelijke in ontvangst nemen. Het uiteindelijke spel zal dan om 02.00u donderdagochtend beginnen. Iedereen die zich ingeschreven heeft wordt verwacht aanwezig te zijn. Zoniet zal Mac GAK zware sancties treffen (whoa hahaha)!

 

Het driekoppige monster Mac GAK

 (Hoofd 1: Noel / Hoofd 2: Kevin / Hoofd 3: Jammy)

 

 

 

 

Gegroet aan alle (brave) kindjes!

 

GAK is er weer met iets! Sinterklaas is vorige week in de winagang gestrand met zijn stoomboot en hij heeft de koten bezocht van het GAK team Noel, Jan en Kevin (de drie braafsten van Wina). En hij heeft ons de vraag gesteld of wij aan de nodige informatie konden geraken over de Wineesjes. Met informatie bedoelde de goede sint of ze braaf geweest waren en zo. Als jullie dus iets weten over stoute Wineesjes, dan moeten jullie dat doormailen naar het GAK-team zodat deze stoute kindjes in de zak van Piet terecht komen. Immers de jaren waarover we informatie hebben zullen bezoek krijgen van Sint en Piet met allerlei lekkers  :)   !

 

de drie braafste Wineesjes Kevin, Jammy en Noel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursusdienst

 

        Cursusdienst heeft deze week volgende openingsuren:

 

Dinsdag van 18u30 tot 19u30

Woensdag van 12u45 tot 13u15

 

      

 

Deze week hebben we volgende nieuwe cursussen:

 

1KWN

Lineaire Algebra: Transparanten Deel 1

30/30

2KW

Meetkunde Cursus Deel 2

70/80

2KI

Besturingssystemen: Transparanten Boek

340/385

Besturingssystemen: Transparanten Deel 1

245/280

LI

Machine Learning: Transparanten Deel 1

70/80

 

Voor alle andere cursussen verwijzen we naar onze website. Cursussen die niet op onze website staan, verkopen we niet en daar moet je dus niet naar komen vragen.

 

Het CuDi Webproject is nog steeds te vinden op http://cudi.wina.be.  Als jullie die massaal invullen, kunnen we betere schattingen maken bij de bestellingen en dus heeft iedereen sneller zijn cursus.  We raden ook iedereen aan om zijn wachtwoord zo snel mogelijk te veranderen.

 

Zoals jullie wel zullen weten wordt volgend jaar de euro ingevoerd.  Dit wil zeggen dat je in het tweede semester niet meer kunt betalen in BEF in de cursusdienst!  Houd hier rekening mee!

 

Volgende boeken verkopen we deze week nog, dit zijn boeken die laat (bij)geleverd werden.  Als je één of meer van deze boeken moet hebben raden we je aan om ze zo vlug mogelijk te komen kopen!

Hier is nog het lijstje met boeken die we hebben:

 

Physics For Scientists and Engineers (Serway)

2100/2200

Moderne Wiskunde

400/450

Fundamental Database Systems

2450/2550

Computernetwerken

1500/1550

Java Software Solutions (BvP)

2300/2400

Distributed Systems

2500/2600

Het CuDi-Team

 

 

 

 

 

DEZE WEEK

 

Maandag

20u

Slipcursus deel 1

M 00.06

Dinsdag

8u30 – 17u

18u30-19u30

Lekker eten

Cudi

Slipcursus deel 2

Op de campus

Winakelder

Woensdag

11u45-13u15

22u-?

Cudi

Schotse Bar

Winakelder

RC

Donderdag

22u

fuif

De Blauwe kater

Vrijdag

 

 

 

 

 

2LI-jaaractiviteit

 

We gaan op maandag 19 november met z'n allen eten bij de Italiaan. Ook deze keer vragen we inschrijvingen, maar dit maal is ’t van moeten mailen, andere afspraken worden veel te snel vergeten en deze keer is er dan zeker geen plaats meer over ! Dus iedereen die op die dag gezellig mee wil gaan eten, mail naar annelies@wina.be Voor 13 november zodat ik nog reservaties kan maken !!!

 

groetjes

             A&S

 

Jaarfotos 2LI

 

je kan bij ons nog steeds een jaarfoto bestellen, deadline is ook weer 13 november, fotootjes betalen want als je bestelt en niet betaald, dan heb je pech ( dixit de fotoman )

 

groetjes

  A&S

 

2LI- jaaractiviteit (bis)

 

ok, even een verduidelijking: de jaaractiviteit si niet enkel pizzaa!!!! We gaan in een echt Italiaans restaurant eten, dus er is een ruime keuze aan pastas ook, ik dacht dat dit duidelijk was ....

 

A&S

 

 

 

 

Freek de Jonghe

 

Freek de Jonghe - stop. Schouwburg -stop. Vrijdag 23 november - stop. Slechts 300 fr. - stop. Als de bliksem je kaart bestellen - stop. Cultuur@wina.be - stop.

 

de drie diva's

 

 

 

 

Doe je ding op het Interfacultair Songfestival

 

Zoals elk jaar organiseert de Landbouwkring een Interfacultair Songfestival. Dit festival, dat eind februari zal plaatsvinden, is een soort competitie tussen de verschillende studentenkringen: elke kring mag één groepje, bestaande uit (voornamelijk) studenten van die kring, 'afvaardigen'. Ook WINA is op zoek naar muzikaal talent bij haar leden om mee te dingen naar de wisseltrofee en de daaraan verbonden prijzen (vorig jaar voor 75000 fr. aan muziekinstrumenten). Speel je zelf muziek (qua genre mag je vrij ruim gaan) en voel je je geroepen om mee te doen, laat dan snel iets weten aan cultuur@wina.be (ook als je nog geen volledige groep hebt kunnen vormen). Inschrijvingen moeten binnen zijn vóór het einde van de maand.

 

de drie diva's

 

 

 

 

Ye olde Scotch bar

 

Winaweek deze week, meer bepaald Schotse week deze week. Barteam heeft dientengevolge uren keihard zitten zweten en zwoegen om een deftig thema voor deze bar te bedenken en na 5 uren vergadering zijn we tot het besluit gekomen dat het een Schotse bar dient te worden. De ingrediënten voor dergelijk evenement bestaan uit : rokjes, in het vakjargon ook wel eens kilts geheten, opzwepende doedelzakritmes, en natuurlijk : whisky(-cola). Kom dus woensdag allen kortgerokt en met wapperende roestige haren naar het RC castle voor een avondje Schots entertainment.

 

Na de winaweek wordt het een maffiabar.

 

Be There !

Barteam.

 

 

 

DRANK EERSTE KAN EN EERSTE LIC-WEEKEND

 

De volgende mensen hebben hun drank nog altijd niet komen betalen. 1° lic : Godefroo Stefanie, Cools Filip, Meganck Siska. 1° kan : Bart J., Maarten H., Rudy, Maarten en Dirk. Komt dat asltublieft deze week betalen.

Katrien, beheer

 

 

Student Aid

 

Student Aid is een studentenvereniging die de aandacht wil vestigen op het belang van de interculturele dialoog. We willen mensen in beweging krijgen en houden. We willen een brug zijn tussen de studenten en organisaties als Oxfam-Wereldwinkels, Vredeseilanden, Broederlijk Delen, Artsen-Zonder-Grenzen, 11.11.11, Unicef,… Student Aid heeft zelf geen projecten lopen en doet niet aan geldinzameling. Als organisatie richt ze zich op studenten, de beleidsmensen van morgen. Lawaai maken, de studenten wakker schudden, daar draait het ons om. Tijdens onze twee actieweken organiseren we dan ook tal van activiteiten. Dit jaar lopen de actieweken van 26 tot 29 november en van 11 tot 14 maart.

 

Het programma van de eerste actieweek ziet er als volgt uit:

 

Ga eens vreemd… filmfestival in Studio 1 (Brabançonnestraat, Leuven):

Maandag 26 november:

20u             27 Missing Kisses

20u30          The Circle

24u             Terra

 

Dinsdag 27 november:

20u             Ali Zaoua

22u30          Garage Olimpo

 

Woensdag 28 november:

20u             Split Wide Open

22u30          Amores Perros

 

donderdag 29 november:

Optreden Dill Brothers

Folk- en Wereldmuziekfuif

Vanaf 21u in Blauwe Kater (Naamsestraat, Leuven)