Commillitones,

 

laten we drinken op een nieuwe cantus,

een cantus in de mega-coole-kei-toffe zaal 'de bierstübe',

in de vaartstraat !

die zal doorgaan deze week dinsdag 30 oktober,

en om acht uur zal beginnen,

en slechts 250/300 fr kost.

we verwachten jullie massaal !!!!!

 Prosit.

Senior Noel

 

Eerstekanners,

 

een groot deel onder jullie heeft waarschijnlijk nog nooit van de bierstübe gehoord, laat staan dat ge ze weet te vinden.

Daarom spreken we dinsdag om 19u30 af aan de WINAgang, om er van daaruit tesamen naartoe te fietsen.

tot daar

 

Wouter

Schachtenmeester

 

Night of the Proms
 

Deze woensdag is het eindelijk de Night of the Proms. Voor de gelukkige bezitters van een toegangskaart (voor de anderen: zeer spijtig, maar ons aanbod kaarten is op): onze bus vertrekt om 18h00 stipt op de parking voor het sportcentrum van Stade Leuven, aan de Tervuursevest (niet ver van de Naamse Poort); een groep zal om 17h45 op de winagang vertrekken. Dit vroege vertrekuur is noodzakelijk omdat we waarschijnlijk de avondspits rond Antwerpen moeten trotseren: wees dus op tijd, want de bus wacht niet.

Na de Proms gaan we natuurlijk en masse naar de lokale ambiance-variant die Winabar heet.

  die drie diva's

 

 

Barteam stelt u met trots voor :

 

DE 14-        URENBAR!!! Jawel, na 2 bars gewijd te hebben aan onze schachtjes dachten we dat het tijd werd om nog eens een bar aan Jan en alleman te besteden. Vandaar deze 14-urenbar, met natuurlijk voor elk wat wils, zoals een vluchtige blik op het programma u ongetwijfeld zal leren. Wij stellen u voor :  de miniproms (van 10 tot 12), het halloweenuurtje (van 12 tot 2), het tropicaluurtje (van 2 tot 3, met cocktails!!!), waarna u zich eens onsterfelijk belachelijk mag maken in het belachelijke uurtje (van 3 tot 4), de volgende twee uurtjes worden gewijd aan de traditionele verkiezingen (duvelkoning etc.), en vervolgens mag u uw lief ook eens een plezier doen met het slowuurtje (van 6 tot 7). Vervolgens is het tijd voor een dauwtrip (van 7 tot 8), waarna de kleinkunst de bar mag overnemen (van 8 tot 9), onderwijl krijgt u van 7 tot 9 de kans om het ontbijt tot u te nemen, vanaf 9 uur pakken we het commerciëler aan en vanaf 10 uur zal een klein cantusje dit mega-evenement afsluiten.

De week hierna mag u zich eens amuseren rond het thema “sprookjesbar”.

Hopende u 14 uren lang te mogen entertainen, groet u alvast

Uw barteam.

 

Inschrijvingen skireis


Zoals ge misschien al wel gelezen hebt op het Winaweb: de inschrijvingsformulieren voor de skireis naar Tignes zijn er!!!!! Ge kunt ze vinden op de winagang in de bakskes van reisweek of bij Hans en/of Kef (niet in de voormiddag!!!!). Ingevulde formulieren kan je afgeven aan Hans of Kef (niet in de voormiddag!!!!) of deponeren in de blauwe kaft die in het reisweekbakske ligt.

 

Kef en Hans

Are you a Media Mogul?         

Laatstejaars: speel mee met de TREASURE HUNT en WIN!

Wat? In dit internetgebaseerde, simulatiespel lanceer je je eigen multimedia portal. In 8 spelronden neem je strategische en tactische beslissingen om mee te dingen naar het grootste deel van het medialandschap o.a. door online veilingen onder de deelnemers.

Hoe? Inschrijven kan op www.accenture.com/treasure-hunt, waar je ook alle informatie en spelregels kan raadplegen. De eerste ronde loopt tot 19 oktober. Inschrijven kan doorlopend, maar… hoe eerder je start, hoe meer kans je maakt om te winnen.

Prijzen? Meer dan 800.000BEF aan prijzengeld waaronder vliegtuigtickets naar de USA, Compaq iPac pocket computers, JVC DVD players, Windows XP pakketten, filmtickets, …

Belangrijk: per drie vrienden die zich met jouw registratienummer inschrijven, krijg jij een FNAC voucher van 1000BEF (maximum vouchers t.w.v. 5000BEF per persoon).

Bijkomend kan je extra fondsen voor je portal verwerven: 5 miljoen BEF als drie vrienden zich met jouw nummer aanmelden, en nóg eens 5 miljoen BEF als zich nog minstens 2 andere vrienden aanmelden!

Info, vragen, …? Aarzel niet om me te contacteren via an.claes@accenture.com.

Happy hunting!

 

Cursusdienst

 

        Cursusdienst heeft deze week volgende openingsuren:

 

Dinsdag van 18u30 tot 19u30

Woensdag van 12u45 tot 13u15

 

      

 

Deze week hebben we volgende nieuwe cursussen:

 

1KWN

Wiskundige analyse: Afgeleiden I

30/35

Wiskundige analyse: Speciale Functies

30/30

 

Voor alle andere cursussen verwijzen we naar onze website. Cursussen die niet op onze website staan, verkopen we niet en daar moet je dus niet naar komen vragen.

 

Het CuDi Webproject is nog steeds te vinden op http://cudi.wina.be.  Als jullie die massaal invullen, kunnen we betere schattingen maken bij de bestellingen en dus heeft iedereen sneller zijn cursus.  We raden ook iedereen aan om zijn wachtwoord zo snel mogelijk te veranderen.

 

Om van dit project gebruik te kunnen maken, moet je je lidkaart hebben.  Wil iedereen die zijn lidkaart nog niet heeft ze zo vlug mogelijk komen halen?

 

We wensen iedereen te verwittigen dat we de laatste week van het semester NIET open zullen zijn.  Kom dus tijdig om je cursussen!

 

Zoals jullie wel zullen weten wordt volgend jaar de euro ingevoerd.  Dit wil zeggen dat je in het tweede semester niet meer kunt betalen in BEF in de cursusdienst!  Houd hier rekening mee!

 

Voor de mensen die boeken willen is vlug zijn de boodschap.  Dit is de voorlaatste week dat ze bij ons te verkrijgen zijn!

Hier is nog het lijstje met boeken die we hebben:

 

Fundamental Database Systems

2450/2550

Modern Compiler Implementations in C

1950/2000

Theorie van de complexe functies

700/750

Chemical principles (Chemie)

2150/2200

Book of Data (Chemie)

950/1000

Computer Graphics

2400/2450                                                                                                                                             

Computernetwerken

1500/1550

Java Software Solutions (BvP)

2300/2400

 

Het CuDi-team

 

 

Guido-gidsen.

 

Wegens les zal ik de bestelde guidogidsen deze week niet kunnen uitdelen in de cursusdienst. Je kan je bestelde guidogids wel altijd komen afhalen op het 3de verdiep van cite blok 4 (blok van de winagang). Bellen bij Bert. Mensen die nog een Guidogids wensen te kopen kunnen deze verkrijgen tegen 200 Befkes in de cursusdienst (zolang de voorraad strekt).

 

 

Jaar T-shirts.

 

Aan de JV’s :

 

Kan u uw jaargenoten es motiveren om een ontwerp te maken voor de jaar T-shirt ? Gelieve mij het ontwerp te bezorgen. Mensen die nog geen jaar T-shirt besteld hebben, kunnen bij jullie dit nog doen. De Jaar T-shirts kosten  300 Befkes. Ik zelf mail jullie zo snel mogelijk een lijst door met de mensen die reeds betaald hebben bij de inschrijvingen voor hun jaar T-shirt. Gelieve dan het aantal bijbestelde T-shirts, en het geld aan mij te bezorgen.

 

Aan de winezen:

 

Wees es een avondje creatief, en maak een ontwerp voor uw jaar T-shirt. Je kan dit afgeven  aan de JV. Mensen die nog geen jaar Tshirt besteld hebben kunnen dit ook nog steeds bij de JV doen . Een jaar T-shirt kost 300 Befkes.

 

                   Greetz, PR-Bert.

 
 BE  SITE

 

www.besite.be

 

 

 

 

 

zoekt

 

 

 

 

 

student brains

 

4

 

freelance

webdesign &

webdevelopment

opdrachten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interesse ?  Mail een korte CV, je interesse (grafix of

development), je kennis (HTML is basic :-) – Flash,

XML, ASP, PHP, MySQL zijn pluspunten), gebruikte

tools, eventuele referenties door naar

info@besite.be 

 

Wij contacteren je snel voor een eventuele opdracht.

 

Besite BVBA, Vanden Tymplestraat 4/301, 3000 Leuven

 

 

Gegroet aan de wiegende Elviskes,

 

GAK is er weer met een tekstje. Als ge wilt meedoen met de danscursus, wilt ge dan eens alstublieft zo snel mogelijk naar ons mailen, want anders kan het niet doorgaan. Dus allemaal mailen naar GAK@Wina.be ! Behalve natuurlijk de mensen die al gemaild hebben, maar dat zijn nog maar 4 koppels. Helaas brengen we vandaag geen flauwe moppen voor u omdat deze dag een complete blooper is. Het is namelijk donderdag. Lap! weeral een boerenwijsheid. slu!

 

Kevin, Noel en Jammy

 

 

Gegroet aan de criminele breinen,

 

Binnen enkele weken is het de eerste Winaweek en in die week wordt tevens het startschot gegeven van het moordspel.

Wees gerust, de munitie bestaat uit (toch niet geheel onschadelijk) water (sorry voor de flauwe mop)!

Inschrijven kan nog niet!

slu

 Jammy, Kevin en Noel

 

Bericht aan De Ouw Zakken


Een zeer cynisch bedoelde danku, of een welgemeende fuck you.
U mag kiezen!

Wannes


p.s. hebben jullie al een dauwtrip uitgestippeld?

 

 

24urenloop

 

Dit is al een eerste berichtje in verband met de vierentwintigurenloop. Deze zal doorgaan op 6 en 7 november. Weet dat wij je nodig hebben. Wij halen het einde niet als jullie niet meelopen. Kom eens af voor of na de les. Of passeer eens na je nachtje stappen. Of kom gewoon eens de unieke sfeer opsnuiven.

Mogen wij je wel verwittigen dat er dit jaar wegens de werken een eenrichtingsverkeer is ingevoerd. Kom dus niet langs de Spuye (dit is de uitgang), maar ga pas het volgende weggetje (links van de GB) in.

TST-Sport

 

 

PingPongToernooi

 

Met vermoeide handen en benen, bezwete lichamen en plakkende haren moeten wij ons neerleggen bij de overwinning van Wouter Castryck. Zet hem eens in de bloemetjes, en trakteer hem eens een pintje als u hem ziet, hij heeft het ruimschoots verdiend.

TST-Sport

 

 

TOM, TINA, ROEL, JAN, LAURENS

 

Jullie kunnen je doopakte vinden in mijn bakske op de winagang.

 

Wouter

Schachtenmeester

 

Doop

 

Gaarne wil ik de schachtenkoning en –koningin feliciteren met hun verkiezing. Ik heb de eer de inhuldiging te vieren: Maarten en Tina zijn ons nieuw schachtenkoningspaar. Ik wens hen een woelig leven en vooral een voorspoedig jaar.

 

 

 

DEZE WEEK

 

Maandag

 

 

 

Dinsdag

18u30-19u30

20u

Cudi

Cantus

Winakelder

Bierstübe

Woensdag

12u45-13u15

22u

Cudi

14-uren-Bar

Winakelder

RC

Donderdag

12u

 Einde 14-uren-bar

RC

Vrijdag

 

 

 

 

Volgende weken:

6/11-7/11:  24-urenloop

12/11-17/11:  Onze eerste Wina-week: de Schotse Week!!