Doop

1ste kanners,

Deze week is het dan eindelijk zo ver, de al zo lang verwachte doop komt eraan, voor een goede gang zaken herhalen we even wat jullie allemaal al weten:

Nu woensdag (24 oktober): afspraak aan de winagang om 13u45, kom met de fiets of de brommer, te voet is het te ver. Begin binnendoop 14u15, einde binnendoop 17u15. Dit was de vuile doop, doe best uw slechtste kleren aan en hou er rekening mee dat het misschien koud kan zijn. Dan is er tijd om terug naar jullie kot te gaan, propere kleren aan te doen en u wat te douchen. De volgende afspraak is om 19u15 aan Alma 2, waar we gezamelijk eten, als we gedaan hebben begint de buitendoop (deze eindigt tussen 22u en 23u).

Wat betreft de lessen op woensdag namiddag: deze zijn allemaal verzet, heb dus geen schrik dat ge er eventueel een zou missen.

Meer informatie vind je nog steeds op de wina-site onder de topic "doop".

Wil je je nog inschrijven mail dan als de gesmeerde bliksem naar schachtenmeester@wina.be.

Dan hoop ik jullie massaal te ontmoeten de woensdag, waar jullie een fantastische doop zullen beleven; zij die niet meedoen gaan er achteraf spijt van hebben als ze al de fantastische verhalen horen !

Be there

 

dopers,

Voor een optimale gang van zaken zullen we maandag (vandaag dus) nog een keer samenkomen in de WINAkelder om 20u.

Probeer daar allemaal te zijn, vooral de mensen die de vorige vergadering gemist hebben zouden nu moeten komen.

Woensdag spreken we af om 11u30 aan de winagang, zij die er dan niet kunnen zijn komen maar om 13u45 en rijden mee met de schachten.

tot straks of woensdag

 

wouter

schachtenmeester

 

 

 

Voetbal

 

Beste mensen en schaten,

Deze dinsdag tussen 20u en 22u kunnen jullie komen voetballen op het polyvalent terrein (het plein waar de tennismuur staat in de buurt van de Nayer). Diegene die dit niet weten zijn komen maar naar de ingang van Cité blok 8 om 19:55 Iedereen is welkom, zelfs de schaten !!!

 

Boeboe de Koe

 

 

PingPongToernooi

 

Hoort en zegt het voort!

Deze week organiseert TST-Sport het mega-PPT! Prijzen te winnen! Zeg het voort! Alle pingpongers/tafeltennissers op post! Direkte uitschakeling! Breng je pallet mee (of huur er een bij het sportsecretariaat)! Zeg het voort! Donderdag in Sporthal De Nayer! De pingpongzaal! Voor ons alleen! Vanaf 20 uur! Zeg het voort!

 

Pingpongare te salutant!

TST-Sport

 

volley heren (ifb)

 

zoals de meesten onder jullie weten staat ifb voor inter facultaire beker. En vorig jaar hebben we dat heel goed gedaan. een 2e plaats op ifb (vlak na appoloon) en daarna op het lisst (leuvens internationaal studenten sport toernooi) ook een 2e plaats VOOR appoloon. Wij (sport van vorig

jaar) zouden dit resultaat graag geëvenaard zien. Dit is dus  een oproep aan de volleyballende winees. Heb je zin om mee te doen en nog eens te bewijzen dat de winezen geen nerds en pcfreaks zijn (zoals wel af en toe gezegd wordt) ?

stuur dan een berichtje met je volley-gegevens naar faber@kotnet.org dan kunnen we misschien op voorhand al eens samenkomen.

 

Tober 

 

 

Guidogidsen

 

Tot eind oktober zijn er iedere dinsdag guidogidsen te verkrijgen bij de cursusdienst.

Pr-Bert

 

 

 

Cursusdienst

 

        Cursusdienst heeft deze week volgende openingsuren:

 

Dinsdag van 18u30 tot 19u30

Woensdag van 12u45 tot 13u15

 

      

Deze week hebben we volgende nieuwe cursussen:

  1KWN

  Wiskundige analyse: Cursus Deel 2

  20/20

  2KW

  Examenvragen

  180/200

  Algebra: Kopies Boek

  10/10

  2KN

  Examenvragen

  150/170

  2KI

  Examenvragen

  130/145

  Informatie- en programmastructuren: Cursus Deel 2

  285/325

  2KWI

  Algebra: Cursus Velden

  40/40

  1LW1

  Examenvragen

  145/165

  1LW2

  Examenvragen

  85/100

  1LW3

  Examenvragen

  115/130

  1LN

  Examenvragen

  140/155

  2LW

  Examenvragen

  60/65

  2LN

  Examenvragen

  25/30

  LI

  Examenvragen

  110/125

  AGR N

  Vakdidactiek Natuurkunde: Cursus

  55/60

 

Voor alle andere cursussen verwijzen we naar onze website. Cursussen die niet op onze website staan, verkopen we niet en daar moet je dus niet naar komen vragen.

 

Het CuDi Webproject is nog steeds te vinden op http://cudi.wina.be.  Als jullie die massaal invullen, kunnen we betere schattingen maken bij de bestellingen en dus heeft iedereen sneller zijn cursus.

 

Voor de mensen die nog boeken willen, haast je want binnen enkele weken verhuizen ze terug naar Acco.  We hebben nog de volgende boeken:

 

  Fundamental Database Systems

2450/2550

  Modern Compiler Implementations in C

1950/2000

  Theorie van de complexe functies

700/750

  Chemical principles (Chemie)

2150/2200

  Book of Data (Chemie)

950/1000

  Computer Graphics

2400/2450                                                                                                                                             

  Computernetwerken

1500/1550

  Java Software Solutions (BvP)

2300/2400

Het cudi-team

 

 

DEZE WEEK

 

Maandag

 

 

 

Dinsdag

18u30-19u30

 21:00

Cudi

Toelichting + receptie voor JV’s

Winakelder

Winakelder

Woensdag

11u45-13u15

13:45

22u-?

Cudi

Doop

DoopBar

Winakelder

Winagang

RC

Donderdag

20u

 PingpongToernooi

De Nayer

Vrijdag

 

 

 

 

 

 

 

 

Repetitiebureau voor wetenschapsstudenten

 

Studiebegeleiding aangepast aan de individuele student.

 

Pieter Coutereelstraat 53, 3000 Leuven

Tel: 016/23.27.98 – Gsm: 0475/58.31.29

Het kantoor is open van 10u-12.30u en van 14u-22u

 

 

 

 

 

Jaarfoto’s

 

hello mensen,zoals ge waarschijnlijk al weet zullen er dees jaar opnieuw jaarfoto's getrokken worden. hier volgt dus de planning van de week waarop ik dus de foto's kom maken.het is eigenlijk de bedoeling dat de jaren voltallig aanwezig zijn en ook naar het graspleintje op de campus komen waar ik dus de foto's ga trekken.

 

maandag:  10.30h 1e kan wis+nat

        15.00h 1e lic inf

dinsdag:     12.00h 1e kan inf

                            15.30h 2e kan(in zijn geheel)

                            16.30h AOI

                            15.45h 1e lic wiskunde(W1+W2+W3)

woensdag: 12.30h 1e lic natuurkunde

donderdag: 13.00h 2e lic wis + nat + inf

 

uw fotoman

 

 

 

Fotoboek

 

We gaan er eens stevig aan beginnen en daarom een oproep aan de mensen met een lelijke foto op hun studentenkaart : als ge niet wilt uitgelachen worden in het fotoboek moogt ge altijd een vervangfoto komen afgeven op de Winagang, leg die dan maar in het vakje van fotoboek. Die hopelijk ietwat deftigere foto moet ten laatste op woensdag 31 oktober aan ons bezorgd worden. En nu we hier toch zijn: vergeet binnen enkele weken (de datum krijgt ge nog wel) ni om te komen plakken en op die manier uw vriendjes met mooie foto's alsnog belachelijk te maken. Tot plaks,

 

Wouter & Stijn

 

 

 

JV-toelichting en receptie

 

JV's

Ter herinnering: nu dinsdag in de kelder om 21.00 uur toelichting + receptie voor de jaarverantwoordelijken. Tot dan!!!

 

Evi

 

 

 

 

 

BERICHT AAN HET BARTEAM

 

31 oktober valt op een woensdag, en is het dus winabar. Evenzeer is het op de hieropvolgende donderdag 1 november, en hebben werkmensen een dagje vrij. Nodeloos te zeggen dat de bar van 31 oktober er weer eentje van de oude stempel zal zijn, waarop wij zelfs om 5 uur nog aanwezig zullen zijn om wannes te zien strippen/zijn eerste 1e kanster/kanner van dit jaar te zien binnendraaien. Hou dus met andere woorden uw voorraad Vlaamse schlagers en Franse Chansons maar gereed, en zet de passie koud. En beveilig de deurhengsels. We're gonna party like it's 1999

 

De Ouw Zakken

 

 

 

2LI - jaaractiviteit

 

Di 23 oktober gaan we bowlen in de bowl-kings achter de bodart-parking van 20-22u, vergeet het niet!! Er zijn dus voorlopig twee banen voor twee uur gereserveerd, als er meer volk opdaagt gaan we dat oplossen, desnoods met enige animatie van de jv ter plekke :)

 

uw teerbeminde jv's A&S

 

 

 

 

Are you a Media Mogul?         

Laatstejaars: speel mee met de TREASURE HUNT en WIN!

Wat? In dit internetgebaseerde, simulatiespel lanceer je je eigen multimedia portal. In 8 spelronden neem je strategische en tactische beslissingen om mee te dingen naar het grootste deel van het medialandschap o.a. door online veilingen onder de deelnemers.

Hoe? Inschrijven kan op www.accenture.com/treasure-hunt, waar je ook alle informatie en spelregels kan raadplegen. De eerste ronde loopt tot 19 oktober. Inschrijven kan doorlopend, maar… hoe eerder je start, hoe meer kans je maakt om te winnen.

Prijzen? Meer dan 800.000BEF aan prijzengeld waaronder vliegtuigtickets naar de USA, Compaq iPac pocket computers, JVC DVD players, Windows XP pakketten, filmtickets, …

Belangrijk: per drie vrienden die zich met jouw registratienummer inschrijven, krijg jij een FNAC voucher van 1000BEF (maximum vouchers t.w.v. 5000BEF per persoon).

Bijkomend kan je extra fondsen voor je portal verwerven: 5 miljoen BEF als drie vrienden zich met jouw nummer aanmelden, en nóg eens 5 miljoen BEF als zich nog minstens 2 andere vrienden aanmelden!

Info, vragen, …? Aarzel niet om me te contacteren via an.claes@accenture.com.

Happy hunting!