Maandag 15 Oktober

 

VERKOOP

Nu woensdag 17 oktober, in het RC, begint om 19u30 de schachtenverkoop. Al diegenen die vorig jaar gedoopt zijn worden daar bij deze op uitgenodigd.

Anderen die willen komen kijken of kopen, moeten (in tegenstelling tot vorig jaar) hier eerst de toestemming voor krijgen, door voor woensdag 16u te mailen naar schachtenmeester@wina.be, met de vriendelijke vraag of zij mogen komen, ik zal daar dan zo snel mogelijk op antwoorden.

 

1ste kanners,

Al diegenen die zich reeds ingeschreven hebben worden dus tegen 19u30 verwacht aan de winagang, al de anderen kunnen zich nog inschrijven tot 16u, door te mailen naar schachtenmeester@wina.be of door het mij persoonlijk te zeggen.

 

Kortrijk- en Diepenbeekers,

Het gerucht deed ooit de ronde dat de gedoopten onder jullie (of in elk geval een deel daarvan) graag een schachtenlintje zouden krijgen. Dat kan natuurlijk niet zomaar. We geven jullie echter wel de mogelijkheid om het te verdienen. Daarvoor moeten jullie net zoals de eerstejaars die zich laten verkopen nu woensdag om 19u30 verkleed aan de WINAgang zijn. Wat het percies inhoudt is min of meer te vergelijken met wat er met de eerstejaars zal gebeuren, met het verschil dat jullie op het einde van de aansluitende bar het zo fel begeerde lintje mee naar huis krijgen.

Je moet je echter wel inschrijven om te weten te komen waarin je je moet verkleden, door het mij persoonlijk te zeggen of door me te mailen (schachtenmeester@wina.be).

Wouter

Schachtenmeester

 

JV-toelichting + receptie

Voor alle JV's van alle jaren en richtingen: dinsdag 23 oktober komt de beloofde JV-toelichting en receptie eraan. Dit begint om 21.00 uur in de Winakelder. Ik zal wat uitleg geven over de taak als JV, en daarna kunnen we gezellig napraten met een hapje en drankje.Evi
DOOP

1ste Kanners,

Goed nieuws voor jullie, misschien hebt je het al gehoord van jullie assistenten of zo maar alle lessen op woensdagnamiddag 24 oktober (de namiddag van de doop) zijn verzet of zullen zeker nog verzet worden (dat ze niet dan doorgaan is reeds zeker, wanneer ze ingehaald worden misschien nog niet). Hiermee is dus de laatste rede om jullie eventueel niet te laten dopen volledig van de kaart (dat eventuele schrik volledig uit den boze is, is ondertussen wel geweten).

Dat iedereen die nog niet ingeschreven is het dus maar gezwind doet want, zoals reeds zo dikwijls gezegd is, het is iets dat de meesten slechts een keer kunnen meemaken en volgens iedereen die gedoopt is enorm plezant.

(inschrijven gaat nog steeds door te mailen naar schachtenmeester@wina.be of door je naam aan mij of iemand van EJW door te geven)

 

vorig jaar gedoopte 2de Kanners (en 1ste kan-bissers),

Volgende week woensdag is het dus doop, hiervoor hebben we natuurlijk jullie hulp nodig. Daarom is het dinsdag 16 oktober (morgen dus) om 20u doopvergadering in de WINA-kelder. Ik hoop jullie daar massaal te verwachten; deze vergadering is echt wel belangrijk, want er moeten groepjes gevormd worden, en opdrachten worden samensgesteld.

Be there

Wouter

Schachtenmeester

 

Herinnering voor 1ste kanners en 1ste licers

Er zijn nog steeds mensen(bijna allemaal) die hun drank (van op het weekend) nog niet zijn komen betalen. Ik wil liefst zo snel mogelijk de rest van het geld ontvangen (mijn kot is op de Winagang). Als ge niet meer weet of ge iets gedronken hebt of hoeveel, moogt ge altijd mailen (beheer@wina.be).

Katrien

 

 

SPORT

 

IFB

hoihoihoi,

hier is TST weer, met het heuglijke nieuws dat binnenkort de IFB-competities beginnen, maar ook met het zeer dringende nieuws dat de inschrijvingen daarvoor deze week binnen moeten. Daarom dus een oproep aan alle mensen die wel willen meedoen met een van onderstaande sporten, maar nog geen sportfiche hebben ingevuld: vul snel de sportfiche in op www.wina.be/sport zodat we weten aan welke sporten we kunnen meedoen. De sporten zijn: voetbal heren, voetbal dames, minivoetbal heren, minivoetbal dames, basketbal heren, - dames, volleybal heren, - dames.

TST


 

Cursusdienst

 

       Cursusdienst heeft deze week nieuwe openingsuren:

 

Dinsdag van 18u30 tot 19u30

Woensdag van 12u45 tot 13u15

 

      

 

Deze week hebben we volgende nieuwe cursussen:

1KW/N

Examenvragen

85/95

1KI

Examenvragen

75/85

LI

Artificial Neural Networks : Cursus

470/535

2LI

The Unix Shell

50/60

Voor alle andere cursussen verwijzen we naar onze website. Cursussen die niet op onze website staan, verkopen we niet en je moet er dus niet naar komen vragen.

 

De handboeken van Java(2300/2400) en Netwerken en gedistribueerde systemen(1500/1550) zijn nu ook verkrijgbaar in de cursusdienst.

 

"CuDi-Webproject"

Vanaf deze week is het CuDi-Webproject online. Je kan opvragen welke cursussen je gekocht hebt en als je aanduidt welke vakken je volgt krijg je ook automatisch een lijst van bijhorende cursussen die in de cursusdienst liggen en die je nog niet gekocht hebt. Meer info vind je op http://cudi.wina.be.

Het Cudi Team

 

DEZE WEEK

 

Maandag

 

 

 

Dinsdag

18u30-19u30

20u00

Cursusdienst

Doopvergadering

Winakelder

Winakelder

Woensdag

12u45-13u15

 

19u30

22u-?

Cursusdienst

Halve maraton

Schachtenverkoop

Bar

Winakelder

 

Winagang en RC

RC

Donderdag

 

 

 

 


 

Informatici gezocht

Neenee, dit is geen tekstje van een bedrijf dat weer hopeloos op zoek is naar informatici, maar een smeekbede langs mijn kant. We zoeken namelijk nog studenten Informatica die geļnteresseerd zijn om de studenten Informatica te vertegenwoordigen in Faculteitsraad, waar belangrijke dingen worden besproken en bepaald zoals het semestersysteem. Het is belangrijk dat we daar goed vertegenwoordigd zijn, en aangezien Informatica (een van) de grootste richting(en) is van de faculteit exacte wetenschappen, mogen er dus ook wel wat meer informatici daar aanwezig zijn. Indien je geļnteresseerd bent, mag je altijd een mailtje sturen naar noėl (mailto:noel.smets@student.kuleuven.ac.be), de nieuw verkozen onderwijsvoorzitter, of naar mij (evi@wina.be), of je mag gewoon een keertje langs de winagang komen.

Evi

 

 


CULTUUR

 

WinakoorBinnenkort beginnen de repetities van het winakoor. Alle al-dan-niet-zangers van Wina die geļnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met dirigenten Dina vanpaemel (dina.vanpaemel@wis.kuleuven.ac.be) of Andrew Wils.  Ook niet-winezen zijn welkom.  De eerste repetitie zal doorgaan op zondag 21 oktober in MSI 91.40 om 9 uur 's avonds.  Daarna repeteert het koor wekelijks.  Kortom: zingen geblazen! Night of the PromsDe Night of the Proms staat al jaar en dag voor een muzikaal feest met dikke ambiance. Keer op keer loopt het Antwerpse Sportpaleis stampvol met enthousiastelingen die gekomen zijn om in een uitzinnig sfeertje mee te brullen met grote hitmachines uit een ver of minder ver verleden, maar die een volle zaal nog steeds gemakkelijk aan de kook kunnen krijgen. Het programma -een mix van hedendaags en klassiek- kan u nalezen op www.wina.be/cultuur. WINA zorgt ervoor dat iedereen veilig in Antwerpen geraakt (en terug thuis). Kaarten en vervoer kosten samen -dankzij de winese kortingformule- slechts 600 fr. en zijn nog steeds te verkrijgen bij de culturelen op de winagang (Gilles en Jeroen) of bij Bart 'Shakespeare' Popleu, samen Pieter EmbrechtsWoensdag worden alle min of meer cultuurminnende winezen verwacht op de eerste 'echte' cultuuractiviteit van het jaar. Pieter Embrechts (de Kakkewieten) komt die dag -met een begeleidingsband (het Famosorkest) van muzikanten uit groepen als Flowers for Breakfast en El Tattoo del Tigre- naar de Minnepoort. De heer Embrechts kennende belooft het een swingende boel te worden, gekruid met intiemere intermezzo's (gedichtjes en verhalen). Slimmerikken en nieuwsgierigen die deze avond 'muziek en geschrijf, recht uit m'n lijf' voor geen geld willen missen, sturen als de bliksem een mailtje naar cultuur@wina.be om hun kaart (die je als winees kan krijgen aan 300 fr) te reserveren. De show begint om 20h; geen nood als je de Minnepoort niet weet zijn, we vertrekken in groep aan de Winagang om 19h15. Zoals steeds levert deelname aan deze cultuuractiviteit een stempeltje op voor je (zeer) binnenkort te verkrijgen Cul-kaart. de drie diva's
 

Jaaractiviteit 2LI

Mannen ( en vrouwen) we gaan bowlen en dat wel op de 23ste oktober om acht uur in de bowlingbaan achter parking bodart, als je het

niet weet zijn, dan spreken we af omstreeks 19.45 aan de winagang

Als je komt, laat dan aub iets weten zodat ik genoeg reservaties kan maken, dus mailen naar annelies@wina.be

see ya there

Annelies en Stijn ( jv's)

 

 

Onvolledigheid en onbeslisbaarheid: addendum.

En als laatste wil ik Hans bedanken voor de solidariteit.

Gilles