Editoriaal

 

Nu nog een editoriaaltje maken, uitprinten en dan naar huis voor een welverdiend weekend.

Een vermoeiende eerste bar, een prachtige elw-activiteit, emotionele instabiliteiten, (ont-) spannende risk-avonden, wijntjes drinken (wie het schoentje past...) en vooral die godverdomde, pipo-proffen die ’s ochtends willen lesgeven.

 

_________________

v.u.

Liesje Demuynck, Wouter Van Humbeeck en Tom Van Doorsselaere. Gedrukt en GRATIS verspreid op 550 exemplaren.

 

Maandag

8

Oktober

 


Gegroet aan ALLE winezen en ALLE niet-winezen!

 

De GAKkers zijn er weer met hun tekstje. En ditmaal om jullie er nogmaals op attent te maken dat het NU DINSDAG (overmorgen als ge de Winagenda zondag leest, morgen als ge hem maandag leest en vandaag als ge hem dinsdag leest) grote openingsTD is van WINA.

We verwachten jullie dus allemaal MASSAAL OM 22U IN DE LIDO, en dan tracteren wij jullie op enkele boerenwijsheden, flauwe moppen en jawel, ook bloopers.

 

Jan, Kevin en Noël

 

 

Gegroet aan de heupwiegenden!

 

GAK is er weer ... . ahum: Dansen is je lichaam leren kennen. Je ontspannen. Je partner aanvoelen met de juiste bewegingen. Dansen is op een aangename manier ritme in je leven brengen. Ook jij kan ervan genieten!

Ben je geïnteresseerd in een danscursus rock 'n roll, laat ons dan iets weten op GAK@wina.be en vermeld ook welke dagen het beste passen voor jou. (De flauwe moppen man vraagt zich af of "vermeld" niet met dt is, maar naar het schijnt is er een boerenwijsheid die zegt: bloopers ja of nee, dit rijmt op dt).

 

Kevin, Noel en Jan

 

 

Peter & Meteravond in de Pavo

 

Nogmaals een oproep aan de eerstekannertjes en de ouderejaars: deze avond is het om 20.00 in de Pavo peter & meteravond, dus kom daar massaal naartoe !! De eerstekanners krijgen dan peters & meters die voor de rest van het jaar op hen gaan passen, mee op kotentocht gaan enzo nog van die hele fijne dingen, en voor de ouderejaars is dit de ideale gelegenheid om de schachtjes wat ( beter ) te leren kennen en uw onovertroffen wijsheid over te dragen aan een nieuwe lading Winezen. Vorm best al groepjes van ongeveer 3 à 4 peters en meters. Dus allemaal komen, we spreken af aan de winagang om 19.40 voor wie de Pavo niet weet zijn. Mis dit zeker niet !!!

 

EJW

 

Commilitones

 

na de openingscantus in de toewip willen we jullie nog een keertje verwennen met een nieuwe fantastische biercantus, en ditmaal in onze ouwe vertrouwde zaal de bierstübe !  Dit reuzeleuk onderonsje zal doorgaan op dinsdag 30 oktober, te beginnen vanaf 20u.  Kzal u er nog wel eens aan herinneren, maar nu kunt ge in dieje nieuwe agenda van de kul al met een alkoolstift schrijven dat het cantus is den 30ste.  Deze keer wordt er niet met inkomkaarten gewerkt, wat niet wil zeggen dat de cantus gratis is :-) Aan de inkom wordt immers 250/300 fr betaald.  Tot dan !

 Prosit !

 

Jodeliyoo

 

De echte jodelaars zitten natuurlijk in Oostenrijk, maar da is voor ons wat te duur.  En omdat wij natuurlijk allemaal echte tirolerfreaks zijn(??), hebben wij besloten u dit dichter bij huis (allez ja, kot) en goedkoper aan te bieden.  Wij, het barteam, nodigen u, winezen, op volgende woensdagavond (10/10) even die tiroolse sfeer te komen opsnuiven.  Ga bij uw grootvader eens op zolder snuffelen; is uw vader een tiroler, vraag hem dan zijnen tenue.  Diegene die het tofst verkleed is, kan rekenen op een extra godcentie!

Afspraak dus den tienden vanaf 22u in ’t RC (onder Alma III).

Tchüss,

Barteam

 

Aan alle 1ste kanners

 

Zoals jullie normaal al zouden moeten weten organiseert wina elk jaar een doop, en zal deze dit jaar doorgaan op woensdag 24 oktober in de namiddag. Als jullie hieraan willen deelnemen, en hopelijk is dat zo voor de meesten onder jullie, moet je je wel inschrijven. Dit kan door te mailen naar schachtentemmer@wina.be, of door onderstaand strookje (nvdr. Bovenaan volgende bladzijde) in te vullen en te overhandigen aan mij of iemand van ejw.

Net hetzelfde geldt voor de verkoop (die plaats zal hebben op woensdag 17 oktober om 20u00). Dit zeg je mij echter best persoonlijk omdat je dan direct te weten komt waarin je je zal moeten verkleden (hoewel ik je het anders wel zal mailen).

Meer informatie (en reclame) over de doop en verkoop is te vinden op www.wina.be.

Hopend op een massale opkomst,

 

Wouter

Schachtenmeester

 

 

Ik, schacht_________________________________ schrijf mij in voor de doop op woensdag 24 oktober, en laat mij wel/niet verkopen op woensdag 17 oktober.

 

 

Aan alle vorig jaar gedoopten

 

Zoals jullie ongetwijfeld reeds wisten wordt er ook dit jaar weer een doop georganiseerd, en zijn jullie allen ten stevigste uitgenodigd om mee te dopen.

Dit heuchelijk gebeuren zal plaatsvinden op woensdagmiddag 24 oktober. We moeten dus stillaan beginnen met wat voor te bereiden, zullen dit doen deze woensdag (10 oktober) en spreken daarom af om 20u00 in de wina-kelder (waar cudi is dus).

Hopelijk tot dan !

(Als jullie vriendjes of vriendinnetjes hebben die niet meer aan de kul studeren, die dit dus niet te lezen krijgen, maar wel vorig jaar gedoopt zijn, zijn jullie natuurlijk volledig vrij hen ook uit te nodigen op die eerste vergadering.)

 

Wouter

Schachtenmeester

 

 

Repetitiebureau voor wetenschapsstudenten

 

Studiebegeleiding aangepast aan de individuele student.

 

Pieter Coutereelstraat 53, 3000 Leuven

Tel: 016/23.27.98 – Gsm: 0475/58.31.29

Het kantoor is open van 10u-12.30u en van 14u-22u

 

 

 

Berichtje van de reisweekmensen

 

Beste skifanaten, zoals u in het infotonneke reeds kon lezen gaat Wina tijdens de lesvrije week (NIEMAND heeft les!!!!) skiën. Dit zal gebeuren in Tignes in Frankrijk. Nu zouden wij aan alle mensen die geïnteresseerd zijn, willen vragen om een mailtje te sturen naar reisweek@wina.be zodat wij een idee krijgen van het aantal mensen dat wil meegaan. Die mail is alles behalve een verplichting om mee te gaan, het is gewoon om ons te helpen bij het organiseren. Voor meer info (prijs, wat inbegrepen is, ...) kunnen jullie terecht op het WinaWeb.

Kevin en Hans

 

Night of the Proms

Naar goede gewoonte organiseert WINA ook dit jaar een uitstapje naar de Night of the Proms, hét muzikale showevenement in België. De Night of the Proms zijn nog steeds een garantie voor een avondje ambiance: op 31 oktober zullen ondermeer de Hollandse charmezanger Marco Borsato, Martin Fry van ABC en oude rotten als John Miles en Meat Loaf het Antwerpse
Sportpaleis uit zijn dak laten gaan. WINA biedt zijn leden een flinke korting aan op de normale toegangsprijs en verzorgt het vervoer naar Antwerpen en terug: een Winees betaalt slechts 600 BEF voor een ticket, inclusief vervoer. Daarbovenop krijgt hij nog een stempeltje op zijn
Cul-kaart (op het einde van het jaar in te wisselen voor gratis pintjes in de wina-bar)!

Omdat het aantal beschikbare plaatsen beperkt is, kan je best zo snel mogelijk je kaart kopen. Dit kan door eens binnen te springen op de Winagang (bij Gilles of Jeroen) tijdens de openingsuren (na 13h), bovendien zullen we deze dinsdag ook kaarten verkopen op de cursusdienst.

Cultuur

 

Pieter Embrechts zonder Bläzers

 

Dinsdag 17 oktober komt Pieter Embrechts, u ongetijfeld welbekend van De Kakkewieten, in het uitgelezen gezelschap van muzikanten als Sam Vloemans (El Tatoo del Tigre) en Stoffel Verlackt (Metal Molly, De Kakkewieten, Flowers for Breakfast) naar het Cultureel Centrum de
Minnepoort in Leuven. Zij beloven een swingend en indringend concert te brengen, afgewisseld met verhalen en gedichten. Meer info op www.wina.be/cultuur. Kaarten (300 BEF) kan je vanaf nu bestellen bij cultuur@wina.be.


gilles, bart en jeroen van cultuur

 

 

MEDEDELINGEN

 

Hallo

 

Hans en Noel hebben geen glazen laten vallen. Groeten,

 Hans  en  Noel

R&D Vs Bart Popleu

 

U speelt graag toneel, maar wenst niet geassocieerd te worden met de ongure praktijken en de vieze rolletjes die Bart Popleu u toebedacht heeft, dan bent u de vrouw (of man) die we zoeken voor onze politiek incorrecte sketches.  Alle acteurs met camera-gevoel dan het IQ van Bart Popleu, kortom, alle geïnteresseerden, worden verwacht op onze vergadering (!!! Met gratis screentest !!!) op woensdag 10 oktober om 20 uur in de wina-kelder (allez Bart, ge moogt ook komen).

 

Be There or Be Dead,

 

Ruben & Diederik

 

Cursusdienst

 

        Cursusdienst zal deze week open zijn op volgende tijdstippen:

 

                                           Dinsdag van 18u15 tot 19u15

                                           Woensdag van 12u45 tot 13u45

      

        Vanzelfsprekend vind je ons weer in de winakelder

 

Deze week hebben we volgende nieuwe cursussen:

 

1KWIN

Wijsbegeerte: Cursus

150/165

Wijsbegeerte: Kopies Boek

35/40

1LWI

Statische modellen en data analyse: Exam Models & Formularium

15/15

1LI

Computernetwerken en gedistribueerde systemen: Transparanten

350/395

1LI

2LWN

Filosofie van de wetenschappen: Cursus

150/165

2LW

Liegroepen met toepassingen: Cursus

175/195

2LWN

Pulserende sterren: Cursus

185/205

2LW

LI

Wavelets met toepassingen in signaal en beeldverwerking: Cursus

205/230

Voor de boeken verwijzen we naar onze website op cudi.wina.be.

Vlug nog enkele richtlijnen:

Weet wat je moet hebben,

Breng gepast geld mee,

Je kan niet met bankkaart of proton betalen,

Als je je inschrijft als winalid, kan je pas de volgende cudi van je korting genieten.

Het Cudi Team

 

 

Ifb

 

Om al eens te zien wat voor vlees we in de kuip hebben, organiseren wij een voetbaltraining. We gaan waarschijnlijk twee ploegen samenstellen: een professionele en een meer plezierige. Laat je dus niet afschrikken door het feit dat je niet goed genoeg bent. Doe gewoon mee en repeteer eens om de Winese kleuren te verdedigen. De minivoetballers trainen op donderdag 11 oktober van 19u tot 21u op het rood veldje. De grote voetbal oefent volgende week dinsdag 16 oktober, dezelfde uren maar wel op het kunstgras. Weet je dit allemaal niet zijn dan kom je een kwartier op voorhand naar de Winagang. Voorzie sportkledij, maar geen voetbalschoenen met toppen!

TST groet u

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-