Bericht aan alle elw-freaks

 

Zoals vorige week (en in het pamflet) al min of meer beloofd, gaan we op woensdag 3 oktober kegelen.  Aangezien we niet weten hoe groot onze aanhang is, zijn we genoodzaakt enige onzekerheid te laten bestaan omtrent de kostprijs.  Wij gaan uit van een 100 ŕ 150 fr per persoon (pantoffels niet inbegrepen).  Tot zover de financiële kant van de zaak.  Als lokatie hebben we gekozen voor een bowl centrum, dicht in de buurt, in een bedje van asfalt.  Waar precies zullen we nu niet uitleggen, we spreken gewoon af aan de winagang om 20u30.  Om de avond in schoonheid (en vochtigheid) af te sluiten, laten we jullie daarna nog kennismaken met de Winabar.  ELW fanatiekelingen die niet mee gaan bowlen, worden opgeroepen om omstreeks 23u30 de winabar te bezetten. 

 

Eventually ...

Bedankt voor de massale opkomst, zowel op 't wiekent als op de sight-seeing tour.  U waart een fijn publiek.  Edoch ... laat dit niet als afscheid klinken, wij zijn er nog altijd voor jullie.  Meer nog: we zijn ten allen tijde paraat.  Wij helpen u verder!  Met prangende problemen, met zuigende leegtes in uw leven, met hongerende vragen, met hartverscheurende verhalen, kortom: ZIE JE HET NIET MEER ZITTEN ... geen probleem ... WIJ ZIEN JE NOG ALTIJD STAAN!!!!

Toto & Didi

to Serve and Protect

 

 

TONEEL … wees gewaarschuwd!

 

Onder een warm deken slaapt de gedachte ooit de waren te vinden…

Blaast nu allen de trompet en begeef je op dinsdag 9 oktober naar de Wina-gang (in de Wina-kelder) om 20 uur.
Laat al je inspiratie botvieren en we maken een super-toneel.
Meer details vloeien later uit al onze hoofden.

                                                                                             Bart cultuur

 

 

 

Gezocht: licentiaat

 

In het Sint Pietersinstituut van Turnhout zoeken ze naar een licentiaat wiskunde die als interim zou kunnen werken vanaf 11 oktober 2001 tot ergens tussen de krokus - en paasvakantie. Het is een voltijdse lessenrooster met dinsdag namiddag en woensdag vrijaf. Dit zou goed uitkomen omdat dan juist de seminaries in Leuven verlopen voor de studenten die aggregaat volgen. De geďnteresseerden kunnen bellen naar Jan Roels (tel: 014/ 42 60 07). Er zou ook nog een plaats zijn voor iemand die kan lesgeven van kerstmis tot het einde van 't schooljaar.

 

GAK

 

Gegroet aan de losbollen!

 

De GAKkers zijn er weer om jullie een spetterende knalfuif te presenteren. Namelijk de OPENINGSfuif. U kan dit merkwaardig spektakel vol met boerenwijsheden, bloopers en flauwe moppen zelf meemaken op dinsdag 9 oktober in de Lido. Nog steeds bedraagt de inkomprijs 80/100. Ook de aerobiccursus gaat deze week van start in de Winabar om 24u.

Inschrijvingen zijn nog steeds welkom bij onze lieve preses Evi.

Noel, Kevin en Jan!

 

Gegroet aan de goeden van ziel!

 

De GAKkers zijn er weer om jullie een gunst te vragen. Om volk naar een spetterende knalfuif te lokken vol met boerenwijsheden, bloopers en flauwe moppen is het noodzakelijk genoeg affiches te verspreiden in ons liefdevol Leuven. Hiermee zouden we een beroep willen doen op de Winezen die Wina een warm hart toedragen en die graag koffiekoeken lusten. Als ge goesting hebt om een keer affiches te komen plakken, dan laat ge maar iets weten. Helpende handen worden beloond met een lekkere koffiekoek.

Noel, Kevin en Jan!

 

Gegroet aan de swingende Winees!

 

De GAKkers zijn er weer met het volgende nieuwtje. Aangezien vorig jaar de danscursus van Wina een groot succes was, zijn we van mening dat het niet onverantwoord is om ook dit jaar de pannen van het dak te swingen. Als je er vorig jaar niet bij was, geen nood. We beginnen met een nieuwe stijl vol met boerenwijsheden, bloopers en flauwe moppen: de rock 'n roll. Deze formule brengt je back to the fifties. Vetkuiven of leder jackets hoeven echt niet om heupwiegend te rocken als een volleerde Elvis. Om van start te gaan willen we er ons echter van vergewissen dat er voldoende interesse is. Daarom vragen we geinteresseerden een mailtje te sturen naar Gak@wina.be, Hiervoor dank.

Noel, Kevin en Jan!

 

 

Cursusdienst

 

        Cursusdienst zal deze week open zijn op volgende tijdstippen:

 

                                           Dinsdag van 18u15 tot 19u15

                                           Woensdag van 12u45 tot 13u45

      

 

Let wel op: De cursusdienst gaat niet meer door op de campus, maar in de winakelder. De cursussen die vorige week uitverkocht waren zullen er terug zijn, maar als je sommige cursussen al hebt, weet welke je nog moet hebben, want wij weten het niet! 

 

Deze week hebben we volgende nieuwe cursussen:

 

1KW

Practicum Wiskunde: Cursus

*

1LW

Algemene topologie: Transparanten

175/200

1LWN

Kwantummechanica: Cursus

245/275

2LWN

Gevorderde astrofysica: Cursus

160/180

Gevorderde wiskundige natuurkunde: Cursus

155/175

2LW

Algebraďsche topologie

165/190

* Prijs niet gekend bij het maken van dit tekstje

Het Cudi-team

 

Guido Gidsen

Deze kunnen vanaf volgende week  afgehaald worden in de cursusdienst. Wie er geen besteld heeft kan er nog altijd eentje krijgen aan 200fr

Pr Bert

 

OWG-vergadering

 

Het is weer tijd voor de eerste OWG-vergadering. We spreken af nu dinsdag om 22.00 in de Winakelder. Alle mensen die in Faculteitsraad, POC, departementsraad of stuurgroep Bachelor-Master (willen) zitten zijn vanharte welkom (lees: worden zeker verwacht). Er wordt dan allereerst een OWG-voorzitter verkozen, POC's worden overlopen,... . Zeker komen dus.

Evi

 

Hulp gevraagd

 

Inge Dierick, gekluisterd aan een rolstoel en op kot zittende in de blijde inkomststraat 32, zoekt mensen om haar met de auto naar en van de lessen (1ste kan Wi/Na) te brengen. Geďnteresseerd? Mailen maar naar IngeDierick@hotmail.com of bellen naar 016/22 19 54.

 

 

 

DEZE WEEK

 

Maandag

 

 

 

Dinsdag

18u15-19u15

22u

Cursusdienst

OWG-vergadering

Winakelder

Winakelder

Woensdag

12u45-13u45

 

Cursusdienst

Sporthappening in Leuven

Presidiumreceptie + openingsbar

Winakelder

 

RC

Donderdag

 

 

 

Vrijdag

 

 

 

Volgende weken :

Maandag 8 oktober : peter en meter avond in Pavo

Dinsdag 9 oktober: openingsfuif in de Lido

Woensdag 17 oktober: halve marathon in Heverlee

 

 

De Mens, voor nikske

 

Woensdag 3 oktober komt De Mens, de groep rond Frank van der Linden, naar Leuven voor een gratis optreden. De place to be is het Stadspark, vanaf 13 uur. Dit optreden vormt het startschot van UUR KULtUUR, een organisatie binnen de Kultuurraad die elke woensdag een (gratis) cultuurevenement op poten zet. Volgende week (10 oktober) is het bijvoorbeeld de beurt aan de meisjes van Laďs; meer informatie rond toekomstige evenementen kan je vinden op de WINA-site (www.wina.be/cultuur) of op die van Kultuurraad (www.loko.student.kuleuven.ac.be).

Cultuur

 

Oproep aan de 2de kanners

 

Aangezien er ook dit jaar weer een nieuwe lading onwetende eerstekannertjes in Leuven zijn aangekomen, zijn er veel alleswetende ouderejaars nodig om massaal peter & metergroepjes te vormen. Vorm dus zoveel mogelijk groepjes van ongeveer 4 man en kom volgende week maandag (8 oktober ) massaal tegen 20.00 uur naar de Pavo, zoek u een originele naam, stel u een beetje voor en schaf u een groepje eerstejaars aan om u de rest van het jaar mee te amuseren!!!

EJW

 

Sportfiche:WINA

 

Beste Winees, hierbij hebt u het laatste nieuwe Id'tje van Sport@Wina in handen. Om alzo de de communicatie tussen ons (Tom,Sam en Tom) en jullie te verbeteren en beter aan jullie wensen te voldoen alsook het voor ons te vergemakkelijken deelnemers te vinden. U kan deze fiche ingevuld afgeven aan u Jaarverantwoordelijke of aan iemand van Wina. Ook  zal deze fiche nog verschijnen in de Winagenda en op het Winaweb zal ook de mogelijkheid geboden worden deze in te zenden.

Greetz, TST

                                                                                                              

Naam:...............................................         Voornaam:.....................................

E-mailadres:...........................................................................................

M/V:...........                            Jaar/richting:....................................................

 

-Ik doe  0 competitief 0 recreatief  0 passief aan sport.

Ik doe ........... uur per week aan sport.

Meer bepaald beoefen ik: 0 voetbal    0 volley       0basket      

0 minivoetbal        0 pingpong           0 zwemmen 0........................

Speel je bij een club en zoja welke?........................................................

Mijn positie is(indien relevant):...............................................................

 

>Als je graag zou uitkomen voor een ploeg van Wina in een welbepaalde sport, aanduiden die handel: 0 voetbal   0 volley       0basket      

0 minivoetbal        0 pingpong           0 zwemmen 0........................

Wij contacteren je dan om mede te delen wanneer de trainingen en matchen plaats vinden.

>Ook hebben we jaarlijks een hoopje scheidsrechters af te vaardigen,zie je dit zitten in een bepaalde discipline?: 0 voetbal       0 volley       0basket

0 minivoetbal        0 pingpong           0 zwemmen 0........................

>Ook heeft elke ploeg een verantwoordelijke nodig, voel je je hiervoor geroepen?

0 voetbal     0 volley       0basket     

0 minivoetbal        0 pingpong           0 zwemmen 0........................

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halve marathon

 

Yo TST hier. Terwijl de eerste lading sportfiches naarstig wordt verwerkt, wachten we op de volgende shift daar ieder die nog niks van zich heeft laten horen dat nu kan doen, u vindt nl de fiche in deze winagenda en op het net. Ook de halve marathon is weer in aantocht. Voor alle sportievelingen die zich geroepen voelen om voor ons en zichzelf  de km'tertjes af te malen  vind men in deze winagenda een deelnemingsformuliertje. Doen.

Tot sports

Tom,Sam,Tom.

 

 

 

Vermist

 

De codex van Bart Popleu. Laatst gezien en vermoedelijk verdwenen vorige donderdag op de openingscantus in de Toewip. Gevonden? Laat iets van je horen of breng het ding stande pede richting Winagang… de eerlijke vinder wordt beloond met een kusje…

 

 

 

Voor de mensen van eerstekan en eerstelic-weekend       

 

Op het weekend is er een lijst gemaakt voor pintjes maar die pintjes zijn nog niet betaald. Zouden de mensen die pintjes hebben gedronken die bij mij kunnen komen betalen ?  Je kan me vinden op de winagang.

Beheer,

 Katrien

 

 

Fietsgraveeracties

 

In het kader van het Fiets-actie-plan organiseert Depo, deel van Studentenvoorzieningen, en in samenwerking met de politie Leuven FIETSGRAVEERACTIES. Een gegraveerde fiets kan terugbezorgd worden aan de eigenaar indien die opgehaald werd of teruggevonden na diefstal. (Terughalen kan GRATIS en ZONDER PV bij de fietsendienst in de oude fruitveiling aan de parking Bodaert/campus Irean) Bovendien zal de politie in oktober en november opnieuw drastisch fietsen en fietsgedrag controleren: werkende lichten en remmen, niemand achterop, niet in foute rijrichting, geen voorrang verlenen, etc. In november worden er kwistig boetes uitgedeeld (geen licht is 5600 frank boete), in oktober wordt er enkel gewaarschuwd.Een ander onderdeel van deze controles is de controle van de bestuurder van de fiets: bij gegraveerde fietsen wordt nagegaan of de bestuurder ook de naam draagt die in de computer als 'eigenaar' opgeslagen staan. In concreto: op 1-2-3 oktober: Alma 2 op 8-9-10 oktober: Alma 3 op 15-16-17 oktober: Alma 1 Mee te brengen: geen geld, wel rijksregisternummer (achterkant identiteitskaart of sis-kaart)

 

In geval van overmacht, luiheid of gewoon te zwaar nachtleven is het ook mogelijk tot fietsgraveren over te gaan bij velo, na de eerste drukte (november of zo) of bij de fietsendienst. Meer info op www.kuleuven.ac.be/dsv/, doorklikken naar DEPO, mobiliteit. (ook voor plan van ligging  van de fruitveiling) Klachten over FAP, wegdek ea zijn altijd welkom bij DEPO@dsv.kuleuven.ac.be

 

Sin van DEPO

 

 

 

EJW

 

Na een eerste zalige week met massale opkomst waarvoor wij alle schachten die aanwezig waren willen bedanken begint er alweer een nieuwe week vol met activiteiten waar we jullie allen weer verwachten.

 

Maandag 1/10: We zetten de 2e week goed in met een groots legercommandojeneverspel.Geef acht en kom!!! Afspraak om 20.00u aan de Winagang in slechte kledij en met dorst.

Dinsdag 2/10: 10 kegels en ne groten bal.Bowlen is the game. Afspraak om19.30 aan de Winagang.

Woensdag 3/10: IEEEEEEEEEEEEEHA. Woensdag WINABARdag. Pure fun,pintjes aan 30Fr, unieke sfeer en dito geur. Dance the night away op al onze klassiekers. Wie dit nooit proeft is de naam Winees onwaardig. Kom naar t'RC,onder ALMA 3 vanaf 22.00 tot??????.

Donderdag 4/10: Filmfan? Dan is dit je kans. We trekken naar de Sneak Preview en pikken een filmken mee. Afspraak om 19.25 aan de winagang.

 

Cu all,

 EJW