Uitslag verkiezingen

De verkiezingsweek is afgelopen en we hebben een winnaar: Sirius behaalde 57.7% van de stemmen en zal dus het Winapresidium 2001 -2002 vormen. Ace behaalde 40% van de stemmen en 2.3% van de kiezers onthield zich. De exacte uitslag van de verkiezingen (samen met het aantal kiezers per jaar) is terug te vinden op het Winaweb.

Er was geen lolploeg dit jaar, maar wij willen La Résistance toch bedanken voor hun inzet.

Voor de raden werden volgende personen verkozen:

Evi Daems (POC-wiskunde, faculteitsraad en departementsraad-wiskunde)

Jan Rosseel (POC-wiskunde)

Thomas Delaet (POC-informatica)

Bart Vrancken (POC-informatica, faculteitsraad)

Noël Smets (POC-natuurkunde, faculteitsraad)

Bart Popleu (POC-natuurkunde)

Het kiescomité bedankt alle 351 kiezers voor hun komst en wil de verkozen ploeg en studentenvertegenwoordigers van harte feliciteren. Wij rekenen erop dat zij volgend jaar hun taak goed zullen vervullen. Ace willen wij bedanken voor hun inzet en vernieuwende ideeën. We zijn ervan overtuigd dat hun campagne zijn invloed zal hebben op de presidiumwerking van volgend jaar.

Het kiescomité

BEDANKT!!!

Wij zouden graag iedereen willen bedanken die ons gesteund heeft de laatste weken, en al de mensen die vorige woensdag zijn gaan stemmen. Ook willen we ACE niet vergeten, die gezorgd heeft voor een heel mooie campagne, goede ideeën en een spannende strijd, en hierdoor onze ploeg dichter bij elkaar heeft gebracht. Wij zullen ons uiterste best doen om er een spetterend jaar van te maken, en zullen met al onze inzet trachten aan al jullie verwachtingen te voldoen.

BEDANKT!!!!!!!!!!!!!

SiRiUS

MEDEDELINGEN

Overdrachtscantus

Omnes commilitones,

De winees heeft beslist dat wina volgend jaar voor de derde maal een vrouwelijke preses zal hebben. Samen met haar ploeg SiRiUs zal zij vanaf volgende week donderdag het nieuwe presidium van wina vormen. De plechtige overdracht zal plaatsvinden in de bierstube op donderdag 3 mei vanaf 20 uur in de vorm van de laatste cantus dit jaar van wina, de overdrachtscantus. Met pijn in het hart zal ik mijn oppermacht tijdens het tweede gedeelte moeten afstaan. Volgend jaar zal Noel als senior ervoor zorgen dat jullie kelen op tijd gesmeerd worden. De mensen die afstuderen worden zeker verwacht op hun laatste winacantus als student. Zij zullen de jaren van het hoogste vertier in alle eer beeindigen met het ruiterslied. Uiteraard zijn de overige mensen ook meer dan welkom ! Be there, mis wina's laatste cantus niet...

Ein prosit,

Joeri

Bar

Deze week is het nog bar!

Bar