Maandag

23

april

 

 


Verkiezingen

 

Zoals elk jaar gaan de verkiezingen van Wina door op de tweede woensdag na de paasvakantie.  Dit jaar is dat dus op woensdag 25 april.  Tussen 9h00 en 19h00 kan je in het RC (onder Alma 3, ook gekend als de Winabar) terecht om je stem uit te brengen.  Je hoeft helemaal geen Wina-lidkaart te hebben om te mogen stemmen: ook alle studenten, proffen en assistenten wiskunde, informatica, natuurkunde en AO(T)I hebben stemrecht.  Iedereen die komt stemmen krijgt van ons bovendien een gratis drankje aangeboden.

Stemadvies kunnen wij uiteraard niet geven, alleen deze tip: op de middag is het altijd vrij druk en moet je dus lang aanschuiven.  Kom dus beter op een ander moment, dan verlies je minder tijd.

 

Het Kiescomité

 

 

MEIRONDJES

 

Naar aloude traditie zullen er dit jaar ook weer meirondjes zijn. De goede student zal in deze periode van het jaar toch stilletjes aan het blokken moeten slaan. Met de slogan "een gezonde geest in een gezond lichaam" zorgen wij van sport er weer voor dat jullie je frustraties eraf kunnen lopen op de looppiste van het sportkot.

Aangezien er in mei geen winabars meer zijn verwachten wij jullie elke woensdag van mei van 21.30 tot 22.00 u.

Wat zit erin voor jullie ???

een goede ontspanning, veel sfeer, een appelsien, en voor het jaar /richting dat het meeste rondjes heeft gelopen ( aantal rondjes/aantal studenten in de richting) een gratis vat waarmee ze kunnen doen wat ze willen (weggeven in de bar bv)

verder bericht volgt nog.

 

tot loops (bloks)

sport 

 

 

 

Kiesdebat

 

Als je wil weten welke ploeg niet alleen goed dingen kan organiseren, maar ook iets te zeggen heeft, dan is het kiesdebat hier ideaal voor.  Het wordt dit jaar zeker geen saai debat, maar een actief avondje waar beide ploegen op de rooster gelegd zullen worden.  Wij zorgen voor een drankje onder de pauze.  Waar en wanneer?  Aula 200N 04 op dinsdag 24 april om 20h00.

 

Het Kiescomité

 

DEZE WEEK

 

Dinsdag

20.00 - ?

kiesdebat

200N 04

Woensdag

09.00 - 19.00

22.00 - ?

24.00

Verkiezingen (komen stemmen)

Bar

Uitslag verkiezingen

RC

RC

RC

 

Komende activiteiten:  * do 3/5, 20h00 overdrachtscantus in de bierstube

                                      * woe 2/5 en volgende woensdagen, 21h30 : meirondjes, (piste sportkot)