Maandag

16

april

 

 


Verkiezingen

 

Zoals elk jaar gaan de verkiezingen van Wina door op de tweede woensdag na de paasvakantie.  Dit jaar is dat dus op woensdag 25 april.  Tussen 9h00 en 19h00 kan je in het RC (onder Alma 3, ook gekend als de Winabar) terecht om je stem uit te brengen.  Je hoeft helemaal geen Wina-lidkaart te hebben om te mogen stemmen: ook alle studenten, proffen en assistenten wiskunde, informatica, natuurkunde en AO(T)I hebben stemrecht.  Iedereen die komt stemmen krijgt van ons bovendien een gratis drankje aangeboden.

Stemadvies kunnen wij uiteraard niet geven, alleen deze tip: op de middag is het altijd vrij druk en moet je dus lang aanschuiven.  Kom dus beter op een ander moment, dan verlies je minder tijd.

 

Het Kiescomité

 

Kiesdebat

 

Als je wil weten welke ploeg niet alleen goed dingen kan organiseren, maar ook iets te zeggen heeft, dan is het kiesdebat hier ideaal voor.  Het wordt dit jaar zeker geen saai debat, maar een actief avondje waar beide ploegen op de rooster gelegd zullen worden.  Wij zorgen voor een drankje onder de pauze.  Waar en wanneer?  Aula 200N 04 op dinsdag 24 april om 20h00.

 

Het Kiescomité

 

 

Kiestonneke

 

Deze week is er niet alleen een winagenda, maar ook een kiestonneke.  Ivm. de verkiezingen: lees allemaal het kiestonneke voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

Vive la Résistance !!



Dit jaar zitten we in de categorie “Niet Verkiesbare Ploegen”. Onze campagnepuntjes, orgieën, optredens, schaapjes, Geena Lisas en festijnen allerhande zijn dus ietsje meer verborgen dan anders. Maar aangezien het jaarlijkse moddercatchgevecht tussen de presesjes van de Verkiesbaren voor den Alma dit jaar niet mag ontbreken, laten we nog wel iets van ons horen. Kandidaat-presides die hieraan niet willen deelnemen zullen (net als het kiescomité) teruggevonden worden in Heverlee Bos, gewikkeld in oude Résistance-affiches aangebracht met een bijzonder  onwelriekende vislijm.


                                       -Resistania

 

JAARACTIVITEIT AOI


Als je dit leest is het normaal al voorbij, maar je kan dan tenminste nog eens mijmeren over die fijne jaaractiviteit die juist gepasseerd is.  Moest je de Winagenda al op maandag te pakken krijgen, dan weet je best dat we vanavond om 21u aan de Pizza Hut op de Oude Markt afspreken om een cafeeke te gaan doen en die examens achter ons te laten!  Vergeet niet dat we 50 bef per persoon terugkrijgen van Wina, dus dat is toch al een gratis drankje hé!
Dus: tot vanavond!