Voorlopige kandidatuurstellingen

 

Volgens Art.62 van het huishoudelijk reglement is het de plicht van het kiescomité om kandidatuurstellingen van verkiesbare ploegen bekend te maken.  Dit doen wij dan ook met plezier.  Twee Winezen hebben zich voorlopig kandidaat gesteld voor de post van preses.  Het gaat om Evi Daems en Matthias Nijs.  Andere kandidatuurstellingen (zowel voor verkiesbare als niet-verkiesbare ploegen en vertegenwoordigers voor de raden) kunnen nog tot vrijdag 30 maart om 12h00 afgegeven worden aan onze voorzitter.

Het kiescomité

 

Verkiezingskriebels

 

SiRiUS: (1)helderste zichtbare ster aan de hemel, 20 keer helderder dan de zon, ontdekt als dubbelster in 1862,  (2)opkomende  presidiumploeg, ontdekt als kandidaat in 2001, een gezonde mix van ervaren mensen en gemotiveerde nieuwelingen, kan uiteraard nog altijd extra volk gebruiken.

 

Indien je je volgend jaar ook wil inzetten voor WINA, kan je ons dus altijd een mailtje sturen (evi.daems@student.kuleuven.ac.be of hans.debal@student.kuleuven.ac.be ).

SiRiUS

FOTOBOEK

 

Zou iedereen die een fotoboek besteld heeft en het nog altijd niet is komen halen (op de winagang) dit eens kunnen komen doen. Ook als je er geen besteld hebt en snel genoeg bent kan je er nog een kopen.

fotoboek

 
DANSCURSUS
 
Het is weer bijna zover, dinsdag kunnen we terug onze mooiste danspasjes oefenen. We verwachten jullie allemaal terug om 21.00 uur in de WAAG. 
Tot dan!!!
GAK

 

Beste mensen van 2ekan Natuurkunde,
 
dinsdag 20 februari is het zover, we gaan jaaractiviteiten. Om 19u45 verzamelen we aan de Kotmadam, om daarna door te gaan naar de Pronto. Na een gezellig etentje, dat ook vegetariërs op hun wenken bedient, zakken we af naar een gezellig cafeetje. Hier zal de basis worden gelegd van een alles omvattende theorie over bier en andere dranken.
Zodus verheug jullie en kom massaal af.
Jullie teergeliefde JV,
Bart

 

BAR

 

Het barteam en aanverwanten nodigt u vriendelijk uit voor het galabar der marginalen.  Haal die meest stinkende en degoutante kleren boven (of doe er ineens geen aan) en wij verkopen u galapils en wijn aan marginale prijzen.
 
Onder het motto "you and me baby ain't nothing but mammols" veranderen we de week erna het RC in een dierentuin.  Kleed u als olifant, leeuw of spin en maak het voor uw mededieren ondierlijk.
bar
 
Nog .... ?
 
Door een foutje in de datapropagatie aangaande het reserveren van horecagelegenheden kunnen wij er helaas deze vrijdag niet zijn voor U, in tegenstelling tot wat ons berichtje van vorige week beweerde. Waarvoor onze excuses. We zullen er zo snel mogelijk tergu proberen te zijn. Voor u. Uiteraard.
-Wij weer

 

SPORT

 

IFB (de laatste keer...)

 

Als een pijl schoot Wina de hoogte in: kwart finale, halve finale en nu dus de finale. Vol verwachtingen gingen we supporteren (tegen apolloon is dat wel nodig). De eerste set hebben we op het nippertje verloren (26-24). Jammer, dachten we, we zullen volgende set nog een beetje harder moeten roepen. De volgende set staan we tot 20-18 voor, maar dan doet apolloon een eindoffensief: 25-23. En toen was de fut eruit. De supporters lieten de hoop een beetje gaan. De spelers volgden ook. We sloten af in mineur: 25-17.
Al het bloed, zweet en tranen (en vooral adrenaline) is voor niets geweest. Einduitslag apolloon-Wina: 3-0. En toch heeft het niet veel gescheeld.
 
tot treurs.

IJC (nog lang niet de laatste keer)

 

De wedstrijden die deze week gespeeld moeten worden:
ma 19/2: 19-20u rood veldje blok b-1lw
              20-21u rood veldje 1li-petrol
              21-22u rood veldje 2li-Mmmelk
              22-23u rood veldje VSM-1ln
di 20/2: 19-20u KB sporthal 2li-IKS
            19-20u KB sporthal 2lw-VSM
Voor alle duidelijkheid: dit zouden twee aangrenzende terreintjes moeten zijn.
wo 21/2: 20-21u polyvalent pissewieten-2lw
             21-22u polyvalent Mmmelk-1kw
             22-23u polyvalent petrol-2kw
do 22/2: 18-19u rood veldje 2li-1kw
             19-20u rood veldje pissewieten-1ln
             20-21u rood veldje Mmmelk-IKS
             22-23u rood veldje AOI-blok b
Dit zijn meteen de laatste poulewedstrijden. Vanaf volgende week beginnen we aan de kwartfinales.Vergeet niet de eindstand door te geven aan ons
Tot doorgeefs

Tober

 

 


CULTUUR

 

Opera

 

Salomé mocht uiteindelijk op een ruime WINA-belangstelling rekenen. Voor velen was dit operabezoek duidelijk een aangename eerste kennismaking. Bedankt voor jullie interesse en de toffe uitstap. Tot een volgende cultuurgelegenheid....!

 

Lenteconcert Donderdag 22 maart 2001

 

Graag herhalen wij nogmaals onze oproep aan alle muzikanten om een muzikale bijdrage te doen tijdens het lenteconcert. Alle genres zijn welkom! Als je wil optreden op het Lenteconcert (of je hebt bijkomende vragen), mail naar cultuur@wina.be. We wachten intussen in spanning af welke proffen er dit jaar met een Gouden Krijtje gaan lopen...

 

Winakoor

 

Uiteraard iedereen weer trouw op post woensdag om 19u30 in het MSI. Ons programma voor het Lenteconcert begint stilaan in orde te komen.

 

Wannes en Jan

Cultuur

 


 

Cursusdienst

 

       Deze week zijn we opnieuw open op :

 

Dinsdag van 18u30 tot 19u00

Woensdag van 13u15 tot 13u40

 

      

 

Nieuwe cursussen deze week:

Lic
Het zonnestelsel: cursus  70/80
Multimedia: handouts   65/75
 
2K
Algemene natuurkunde 2: aanvullingen 2 20/25
Kwantumfysica: bijlage   20/20
TMI:oefeningen    10/15
 
1K
Meetkunde: cursus deel 2  35/40
 
 
We hebben een klein aantal boeken van physics terug binnen, als je die nodig hebt, kom er maar eentje halen. Er zijn ook nog steeds boeken van Machine learning en Economie. De boeken voor Ontwerp van Talen en Vertalers zijn nog steeds niet binnen bij Acco, zoals beloofd laat ik het weten de dag dat wij ze hebben ...
 
Stilletjesaan gaan we beginnen met de cursusjes van het eerste semester op te bergen, als je dus nog cursusjes van toen nodig hebt, kom die zo snel mogelijk halen aub ...

Cursusdienst

 

DEZE WEEK

 

Maandag

 

 

 

Dinsdag

18u30-19u

Cursusdienst

Winakelder

Woensdag

13u15-13u40

22u-?

Cursusdienst

Bar

Winakelder

RC

Donderdag

 

 

 

Vrijdag