Tweede Massacantus - Heverlee

Wat ? tweede massacantus

Wanneer ? op woensdag 31 januari 2001 om 20u

Waar ? in een tent voor Alma III in Heverlee

Wie ? Apolloon, Bios, Chemika, LBK, Merkator, VTK en Wina zijn de

organiserende kringen

Je kunt er enkel binnengeraken als je een inkomkaart op voorhand koopt.

Deze kosten 300 fr. en zijn vanaf deze week te verkrijgen op de winagang.

Adreswijzigingen

Wina is het nieuwe jaar begonnen met een hoop nieuwe adressen. Niet dat we er zoveel hadden, maar die zijn wel allemaal veranderd. Onze nieuwe URL ken je ondertussen misschien al: http://www.wina.be, niet moeilijker dan dat (de oude werkt naar 't schijnt ook nog, maar wie typt er nu graag teveel letters). Deze verandering houdt in dat ook alle e-mailadressen veranderd zijn (bijvoorbeeld aoi-list@wina.be en sosjo@wina.be).

Ook zijn op 1 januari alle adressen van Cité veranderd. Voor ons betekent dit dat wij nu per post bereikbaar zijn op het volgende adres:

Wina

Studentenwijk Arenberg 4 bus 0

3001 Heverlee

Blok 3 is dus blok 4 geworden, gelukkig blijft het gelijkvloers wel bus 0. Maar wees niet ongerust, liefdesbriefjes aan de vice-preses komen ook nog terecht via het oude adres.

Bert

Lidkaarten

Al wie nog een Wina-lidkaart wil kopen doet dit best zo snel mogelijk. Na volgende week is het immers gedaan (lees maar in Art.3 van het Huishoudelijk Reglement). Zeg niet dat je niet gewaarschuwd was.

Bert

 

SPORT

IFB

Zoals geweten, zijn we bij minivoetbal heren door de eerste rondes geraakt. En daarom moeten we achtste finales spelen. Natuurlijk gaat dit onmogelijk zonder supporters. Kom dus allemaal af op woensdag 24/1 om 17 uur naar de KB-sporthal (je weet wel: deze achter Thomas Morus).

Slechts met uw hulp kunnen we Wina aan de overwinning helpen. Kom ons ondersteunen!

Tot ondersteuns,

IJC

Eerder lieten we al weten dat we een InterJarenCompetitie zouden houden. Deze gaat van start half februari (na onze spetterende Amerikaanse week). De deadline om ploegen in te schrijven is 31/1. Dit is sneller dan je denkt. Weet ook dat we onverbiddelijk zijn. Te laat is geen IJC.

Stuur ons een mail: sport@wina.be of breng een briefje binnen bij Sport (Winagang).

Tot inschrijfs,

Tober

Cursusdienst

Deze week zijn we opnieuw open op :

Dinsdag van 18u tot 18u30

Woensdag van 13u15 tot 13u40

Nieuwe cursussen deze week:

1K

Wijsbegeerte : Examenvragen

Socs : hoofdstuk 6

Fundamenten van de Informatica : cursus

Meetkunde : deel 1

Thermofysica I

10/15

45/55

240/275

55/65

225/255

2K

Algemene Natuurkunde II : Aanvullingen

Thermofysica II

Artificiële Intelligentie : slides

Toepassingen van de meetkunde in de informatica

10/15

205/235

325/370

245/280

Licenties

Statistische modellen en Data-anal. : Formularium

Wiskundige Natuurkunde : Transparanten

Electronische verwerking van meetgegevens : oef.5

Complexiteit : oef NP

Interpolatie en approximatie

5/10

35/40

15/15

10/10

155/175

Licenties informatica en Masters of AI en Burgi CW

Advanced programming languages for AI deel 1 300/345

Dit is dezelfde cursus voor imperatieve talen !!!! (voor deel 1 toch)

OPROEP

Voor alle eerstekannertjes herhaal ik het nog eens speciaal : er zijn op de cudi-webpage twee formulieren waarmee je ons informatie kan doorspelen zoals examenvragen. Je helpt hier de eerstekannertjes van volgend jaar mee, doe dit !!!

BELANGRIJK

We weten dat het nog vroeg is, maar beter laat dan nooit : De cursusdienst zal open zijn tot aan het paasverlof, dus zorg dat je tegen dan alles hebt !

DEZE WEEK

Maandag

19u20

21u

Toneel : De Kale Zangeres

Karaoke voor 1e kan

Winagang

Winagang

Dinsdag

18u-18u30

Cursusdienst

Winakelder

Woensdag

13u15-13u40

17u

19u30

22u-?

Cursusdienst

Minivoetbal Heren

Winakoor

Bar

Winakelder

KB-Sporthal

Winagang

RC

Donderdag

19u20

Vlaamse Folkgroep Ambrozijn

Winagang

Vrijdag

     

 

Volgende weken :

31/01 : Massacantus te Heverlee (Vergeet uw kaart niet te kopen!)

31/01 : Inschrijvingen IJC binnen.

31/01 : Muziekfestival Cuvée Sonore

13/02 : Opera Salomé

 

 

MEDEDELINGEN

Opera Salomé (Richard Strauss)

Voor alle muziekliefhebbers: een aanrader! Het verhaal van Salomé is een klassieker en bijbels getint. Salomé, de stiefdochter van Herodes, eist dat Johannes de Doper wordt onthoofd in ruil voor haar sensuele dans tijdens Herodes' feest. Door concentratie op het conflict tussen de zinnelijke Salomé en de ascetische Jochanaan wist de componist de kracht van hetoorspronkelijke drama nog te versterken. Opvoering op dinsdag 13 februari 2001 in De Vlaamse Opera, Antwerpen. Vertrek in Leuven (Bodartparking) om 20u. Aantal kaarten beperkt: haast jullie!

Prijzen:

3categorieën (inclusief busreis)

cat.A: 1250/1500 BEF

cat.B: 900/1100 BEF

cat.C: 650/850BEF

Bestel je kaarten door te mailen naar: cultuur@wina.be

 

 

Vlaamse Folkgroep Ambrozijn

Liefhebbers van de echte folkmuziek weten ongetwijfeld dat sedert enkele jaren Vlaanderen enkele pareltjes in het genre telt. Het succes van groepen als Laïs, Kadril en Ambrozijn liegen er niet om. Volgens kenners is Ambrozijn de beste van hen allemaal. De voorstelling in Leuven is intussen tot het laatste zitje uitverkocht. WINA-Cultuur heeft op het succes geanticipeerd. Wij hebben nog kaarten!! Liefhebbers, haast jullie, en mail als de bliksem naar cultuur@wina.be. Optreden vindt plaats in het Wagehuys (Leuven) op donderdag 25 januari, 20u. Afspraak aan de winagang om 19u20.

Kaarten: 300 bef/350 bef.

Toneel De Kale Zangeres

Hopelijk hebben we iedereen tijdig kunnen verwittigen dat de toneelvoorstelling van "De Kale Zangeres" wegens ziekte van de hoofdrolspeelster werd uitgesteld tot maandag 22 januari 2001. We spreken opnieuw af om 19u20 aan de winagang, vanwaar we naar de Stadsschouwburg vertrekken. Kaarten blijven geldig: dus vergeet ze niet!

Winakoor

Iedereen terug op post. 19u30 aan de winagang of 19u45 in het MSI!

Muziekfestival Cuvée Sonore

Kultuurraad (cultuurpromotende organisatie die alle studentenkringen overkoepelt) organiseert een levensecht muziekfestival. Donderdag 31 januari 2001 om 20u. Op het programma Fra maçon, Buffon en Nostoc. Liefhebbers daarheen!

Cultuur

Kiescomité

Jawel, dit academiejaar is nog maar halfweg en wij beginnen al aan het volgende te denken. En een nieuw jaar heeft een nieuw presidium nodig, dat uiteraard eerst verkozen moet worden. De verkiezingen zelf laten nog op zich wachten tot na de paasexamens, maar het kiescomité is ondertussen al gevormd. De drie gelukkige inzittenden zijn Annelies Ivens, Grimme Bogaerts en Bert Van Roie. De laatste is voorzitter van de bende.

Alle kandidatuurstellingen, zowel voor vertegenwoordigers in de raden, lolploegen als serieuze ploegen, moeten persoonlijk afgegeven worden bij Bert op de Winagang. Met vragen kan je altijd terecht op kiescomite@wina.be.

Als je wil weten hoe het juist zit met de verkiezingen en waaraan een kandidatuurstelling moet voldoen, kan je dit altijd nalezen in ons Huishoudelijk Reglement op het Winaweb (Hoofdstuk 5),

Het kiescomité

Hallo Eerstekannertjes

Hopelijk waren de proefexaampjes een beetje goed, en mocht dat niet zijn : niet getreurd, want wij organiseren voor jullie karaoké. Die zin slaat eigenlijk op niets, maar toch zit er een boodschap in : Of uw examens nu goed, slecht, middelmatig waren : kom gewoon deze avond (ma 22/01/01 dus) naar de Winagang tegen 21u, zodat we met z’n allen de boel op stelten kunnen zetten ! We gaan nl. met jullie karaokeën (aangezien er nogal weinig eerstekanners op de karaoké waren die wina in december georganiseerd heeft). Waarom nu net karaoké : wel, omdat het plezant is : het is gewoon dolle ambiance, en dat plezier willen we met jullie delen, vandaar. Er worden ook ‘prijzen’ (gratis consumpties en dergelijke) weggegeven voor tal van onderdelen (maar op de avond zelf daarover meer).

Mijn excuses voor dit ietwat onoverzichtelijk tekstje, maar ik moet rap zijn, want ik ga nog even een doesj nemen. Om toch ietwat overzicht te creëren, een overzicht :

Ma 22/01 om 21u aan de winagang voor karaoke. (Als ge int stad zit, moogt ge rechtstreeks naar ‘De beethoven’ gaan (in de Brusselse ; schuin tegenover zaal albatros), waar de karaoke zal plaatsvinden.)

Kom massaal af en wissel examen-ervaringen (of andere, nader te bepalen ervaringen) uit

Het EJW-team

Katrien, Kristel, Mieke, Noël

Cocktailbal met bitterbarren

De gezondsheidsinspectie dient de bevolking mee dat door een overdaad aan cocktails de RC-bar dinsdagavond zeer nadelige effecten voor de gezondheid kan hebben. Wij raden dan ook ten sterkste aan deze plaats niet te vermijden.

Tot dinsdag,

De dienst voor volksgezondheid, sectie alcohol en andere studentenaangelegenheden