FOTOBOEK

Zoals elk jaar heeft fotoboek zijn uiterste best gedaan om het fotoboek nog voor de kerstvakantie klaar te hebben. Of dit gaat gelukt zijn weten we zelf nog niet, alles hangt af van hoe snel onze drukker werkt, maar hij beloofde ons al het mogelijke te doen om ons in onze opzet te laten slagen. Concreet komt dit erop dat wij niet weten of de fotoboeken in de loop van deze week geleverd zullen worden of niet. Van zodra ze echter binnen zouden zijn zullen we dit mailen naar de mailinglists en een berichtje op de site zetten. Lees dus uw mail meer dan ooit, bezoek de winasite als nooit tervoren en hoop samen met ons dat u deze week uw fotoboek al kunt komen afhalen op de winagang.

Katrien & Wouter

voor alle laatstejaars: vul NU je CV in!!

de eindstreep is in zicht: nog één keer examens afleggen, nog snel die verdomde thesisverdediging en we hebben het gehaald!!

Vraag je je nu ook niet af wat er daarna gaat komen?? Een doctoraat? Nog wat bijstuderen als je er niet genoeg van krijgt? Of gaan werken en je vel zo duur mogelijk verkopen??

Wat je ook kiest, iedereen wil toch weten wat je nu al uit het potje kan halen: welk bedrijf wil mij een WAP-GSM aanbieden, een BMW, een loon met hele vele nullekes!!

Als je dus goed geïnformeerd wil zijn, voor je een toch wel belangrijke beslissing maakt, surf dan als de bliksem naar het WINA-web (www.wina.student.kuleuven.ac.be), volg de link naar IDW en vul je CV in!! Dan zullen alle bedrijven,die je maar al te graag die BMW aanbieden, je CV te zien krijgen zodat ze je weten te vinden!

Natuurlijk vergeten we ook de doctoraatstudenten niet: invullen die hap!!

jullie IDW-team

Jurgen, Liesbeth en Inge

Aan de JV's

Kunnen de jv's eens naar de Evi of Wannes komen (winagang) voor woensdag, om te zeggen hoeveel kaarten ze verkocht hebben en om het geld van de kaarten te geven.

GAK

 

Kerstfeestje

Op donderdag 21 december, nu donderdag dus, organiseert Wina naar jaarlijkse gewoonte weer haar Kerstfeestje in de zaal 'Ons Huis', goudbloemstraat 28.

Op het programma staan:

18.30: receptie

19.00: koud buffet met afsluitend dessert

21.30: optreden van Piv Huvluv, finalist van humo's Comedy Cup in '98 en '99, die een mooi staaltje van stand up comedy zal brengen

22.30: een spetterende fuif om af te sluiten

Er kunnen slechts een 230-tal personen aan deze prachtige avond deelnemen. Koop je kaarten dus zo snel mogelijk, dan hebben wij ook een gedacht hoeveel volk er gaat komen. Als er één toffe, gezellige sfeervolle Wina-activiteit is op een jaar waar je naartoe zou moeten komen, dan is het wel het Kerstfeestje. Spreek af met je jaargenoten en hou die avond vrij. Je kan ook een tafel reserveren door een mailtje te sturen naar GAK of door het via je jaarverantwoordelijke te laten doorgeven.

Kaarten kosten 350 fr voor Winaleden en 450 fr voor niet-leden. Je kan je kaarten kopen bij je jaarverantwoordelijke, of op de winagang bij Wannes of Evi.

GAK

Moordspel

Het moordspel zit er weeral op, veel mensen zijn in het heetst van de strijd gesneuveld, maar de meesten hebben zich goed geweerd. De winnaar van ons moordspel is Gilles(alias Peter Delmont). Hij had de meeste moorden gepleegd en de meeste punten. Maar omdat Gilles zoveel drank toch niet de baas kan, mag ook Kim Abraham, die gestrand is op een eervolle 2de plaats, zijn prijs komen halen op de winagang. De volledige uitslag is te vinden op het winaweb.

GAK

SKIREIS

Nog 25 keer slapen en het is zover ! In de kranten spreekt men over sneeuwproblemen , maar tegen dat wij weg zijn zullen die hopelijk wel opgelost zijn ! Wat je zeker niet mag vergeten mee te nemen op skireis en andere info vind je op de mail die we jullie gestuurd hebben ...dus vergeet niet je email te checken voor de kerstvakantie !

Rob & Annemie

BAR

De laatste bar van 't jaar, meer nog, de laatste bar dit millennium.

Om al volledig in de kerstsfeer te belanden, willen we vragen om niet de bar te versieren, maar wel de belangrijkste ingrediënten van de bar, met andere woorden: versier jezelf (of versier eens iemand in de bar, er zijn er die het nodig hebben :-) )

Barteam

 

Cursusdienst

Deze week zijn we open op :

dinsdag van 18u00 tot 18u30

woensdag van 13u15 tot 13u40

Nieuwe cursussen:
1ste kan
lin alg slides deel 4

2de kan
chemie deel 3

licenties
machine learning slides deel 2
machine learning slides boek
multimedia kopies boek
complexiteit oefenzitting 4

opgelet : er zijn nu geen boeken meer in de cursusdienst buiten Physics en Machine learning (zodra die zijn bijgeleverd)

cursusdienstverantwoordelijke Wina

 

 

 

DEZE WEEK

Maandag

18u00

19u00

volley dames

volley heren

KB1

KB3

Dinsdag

18u00 - 18u30

Cursusdienst open

Winakelder

Woensdag

18u00 - 18u30

19u00

19u30

23u00

Cursusdienst open

repetitie wina-groepke (Toxic Thrill)

repetitie wina-koor

try-out optreden wina-groepke

Winakelder

RC

Winagang

Winabar

Donderdag

18u30

kerstfeestje

Ons Huis

 

 

SPORT

De (tweede) VERPULVERING van Apolloon

Bent u zulke Winees die verbaasd opkijkt bij deze titel?

Het is de vorige Winagenda ontglipt, maar op de dag dat de goedheilige man terug naar Spanje had moeten keren, heeft het onovertroffen Wina-minivoetbal-team Apolloon met rode kaken, een druipneus, een snotvalling en vooral met onvergetelijke schande terug naar hun 'sport'-kot (sic) gestuurd, en in één adem getoond wat echt voetbal eigenlijk is. Ondanks verwoede pogingen tot wedstrijdvervalsing (Apolloon had geen opwarm-bal bij voor ons, de groene zeep op het plein was nog heel goed te zien, en er was de verblinding door hun wedstrijdkledij) heeft úw (úw?) ploeg zich niet laten intimideren en zichzelve alle kansen op een verzekering van de continuïteit van deze fantastische resultaten (2-4) laten behouden.

Uiteraard heeft ook ons enorme supporterspubliek hier een grote rol in gespeeld.

Tenslotte kunnen we nog een vergelijking suggereren door te vermelden dat we met de eerste wedstrijd erin slaagden de indruk te geven een vogel voor de kat te zijn, en uiteindelijk als groepswinnaar (of zoiets) eindigden.

ps met deze grandioze overwinning gaan wij dus door naar de achtste finales !

een anonieme voetballer

de volgend verpulvering? van Apolloon (volley)

Vanavond is het zover De matchen van Wina tegen apolloon worden alsmaar beter. Eerst een gelijkspel van onze minivoetbalsters (2-2), dan de verpulvering van de minivoetballers (4-2) en dan nu vanavond de ????? van onze volleyers.

Wij willen deze positieve trend niet doorbreken ! Kom ons ondersteunen vanavond om 19.00u in de KB sporthal. Als je de KB niet weet zijn, we vertrekken om 18.40u aan de winagang.

tot verpulvers?????

sport

 

CULTUUR

Try-out Optreden Toxic Thrill (alias het wina-groepke)

Op woensdag 20 december geeft Toxic Thrill (het winagroepke) een openbare repetitie in de winabar, dit om 23u. Voor de preselecties van het interfacultair songfestival op 6 januari, moeten ze een kwartiertje spelen, en ze wensen daar eens wat reactie op te horen. Dit is natuurlijk geen volwaardig optreden, maar een try out van enkele nummers voor publiek. En omdat een act nooit volledig is zonder wat kostumering, trekken ze voor deze repetitie hun flashy optreedkleertjes aan.

We verwachten alle geïnteresseerde muziekliefhebbers dus om 23u Programma:

Block Rocking Winabar (eigen nummer)

Eigen versies van:

Insomnia, faithless

Mama Mia, Abba Teens

Unintended, Muse

Rien n' a changé, the poppy's

Opera - Opera - Opera

Volgens de ingevulde cultuurfiches bestaat er bij de winezen veel interesse om een keertje een opera bij te wonen. Wel het is zover! Op dinsdag 13 februari vertrekken we om 18u op de Bodartparking per bus naar Antwerpen. We zullen de operavoorstelling "Salome" van Richard Strauss bijwonen. Het aantal toegangskaarten is strict gelimiteerd, dus haast je als je interesse hebt! Je kan je kaarten bestellen door te mailen naar cultuur@wina.student.kuleuven.ac.be. Je kan je kaarten dan afhalen en betalen in de cursusdienst. Er zijn kaarten beschikbaar in drie prijscategorieën: categorie A (1250bef/1500bef), categorie B (900bef/1100bef) en categorie C (650bef/850bef). Duurdere kaarten leveren uiteraard betere plaatsen op. Meer info vind je op het winaweb onder "cultuur".

Winterconcert Koordinaat

Bedankt Winezen, voor jullie ruime belangstelling voor het concert van Koordinaat afgelopen week! Wie nog geen stempeltje op haar/zijn cul-kaart heeft gekregen hiervoor, vraag aan Jan.

Toneel De Kale Zangeres (Ionesco)

Uitverkocht, dus niet meer mailen aub. Mensen die kaarten hebben besteld, kunnen die afhalen en betalen in de cursusdienst.

Cultuur

 

 

Wegbeschrijving naar "Ons Huis"

Vetrek aan Winagang.

Je rijdt naar de Tervuursevest, steekt die 2 kruispunten over en rijdt de Kapucijnenvoer in. Daar neem je de 3e straat links (de laatste straat links voor het kruispunt met de Brusselsestraat). Dan ga je aan de eerste verkeerslichten rechtsaf. "Ons Huis" ligt op de hoek met de eerste straat links.