Ticket naar 2e Kan Kwis

Nogmaals hallo aan de eerstekannertjes,

Ik hoop dat jullie niet vergeten zijn dat het deze dinsdag Ticket naar Tweede Kan kwis is ! Mocht dat zo zijn, dan kan je je nog altijd inschrijven bij mij(noel.smets@student.kuleuven.ac.be)

Als je reeds ingeschreven bent, dan hoeft dat natuurlijk niet meer J .

Nog een kleine praktische zaak : Het is best dat er per groepje een cursus algebra, logica en analyse aanwezig is (‘t Is nl ‘open boek’ voor die vakken).

Dus : nu dinsdag : 19u : 200L.00.06 : Ticket naar tweede kan kwis ! ! ! !

Bart, Bert, Evi, Gert, Noël van OWG

 

Kerstfeestje

Jaja, het is bijna kerstmis, en natuurlijk kan dit niet voorbijgaan zonder het Kerstfeestje van WINA.Kaarten zullen verkocht worden door de jv's, of zullen te verkijgen zijn vanaf maandag op de winagang.

Gak

Top 100

Alle Europese zorgen zijn van ons afgezet en dan staan we klaar voor een top 100 bar. Wie nog geen formulier heeft ingediend in de bar kan nog tot woensdagmiddag 12 uur zijn winabar top 5 mailen naar KEVIN.BRUGGEMAN@STUDENT.KULEUVEN.AC.BE.

Ge moet niet klagen als uw muziek er niet in staat als ge niets opstuurt. De week daarop sluiten we passend af met een kerstbar, waarover later meer. Maar zoek die kerstverziering maar al op!!!!

Bar

 

 

 

 

SPORT

 

IFB

Onze Wina minivoetbal dames hebben van zich afgebeten ( denk maar aan wina - apolloon 2-2 )

maar het mocht niet zijn..

Voetbal heren moet nog één match spelen, de vorige vielen een beetje tegen maar nu gaan we onze eer redden tegen pedagogie.

Kom allemaal meehelpen Pedagogie-Wina do 14/12 20.00u (T3)

Onze volley dames ploeg was spijtig genoeg 2 keer met te weinig en dus zijn wij uit de competitie gezet. Spijtig maar wat doe je eraan?

Bij volley heren daarentegen zijn we goed bezig. Twee keer los gewonnen, maar nu is hun volgende tegenstander apolloon en we hebben gehoord dat die niet slecht zijn. Apolloon- Wina (Eoos) ma 18/12 om 19u (KB3). Als we minstens 1 setje pakken gaan we zeker door naar de volgende ronde, Wina heeft dus een kansje maar daarvoor gaan we volgende week wel supporters nodig hebben.

!!!!!!! Allen op post !

Tot waves ,

Sport

IJC (interjarencompetitie)

Jaja, dit (volgend) jaar zijn we er weer, heb je zin na de lesvrije week (voor sommigen niet zo vrij ... examens of zo zeker?) om met je jaar en je richting eens de andere richtingen/jaren in te maken ? Dat kan, dit zijn de categorieen : Volley, Basket en minivoetbal. En dit gemengd, aangezien het Winavrouwvolk niet te onderschatten is. Als er echt veel vraag is naar een andere sport zullen wij daar eens over nadenken. De competitie begint ergens na de examens maar dat laten we jullie nog weten. En de uren zullen schappelijker zijn dan bij IFB.

Wat moet je doen : rondvragen in je jaar wie mee wil doen, de namen opschrijven, eventueel verschillende ploegen per jaar en dat dan aan ons doorgeven. Graag een contactpersoon per ploeg.

Tot IJCs,

Tober

Cursusdienst

Deze week zijn we weeral eens open op :

Dinsdag van 18u10 tot 19u10

Woensdag van 13u15 tot 13u40

Nieuwe cursussen deze week:

1KW + KN

Wiskundige Analyse : Speciale Functies

30/30

1L

Filosofie der Wetenschappen : leestekst

15/15

Omdat cudi niet open was vorige woensdag zullen de boeken nog een week langer te koop zijn. Daarna is het definitief gedaan met deboekenverkoop. De verkoop van cursussen gaat gewoon verder zoals gewoonlijk.

Met vriendelijk groeten,

Het Cudi-team

DEZE WEEK

Maandag

     

Dinsdag

18u10-19u10

Cudi

Winakelder

Woensdag

13u15-13u40

20u

20u

22u?

Cudi

Concert Koordinaat

Winagroepke

Top 100-Bar

Winakelder

Jezuïeten (Waversebaan)

RC

RC tjeins

20uDonderdag

20u

Volley Dames Pedagogie-Wina

T3

Vrijdag

     

Volgende weken :

21/12 :Kerstfeestje

 

MEDEDELINGEN

 

Koekiemonster op kotentocht

Nu donderdag (14 december) houden we (deze keer echt) kotentocht. We spreken weer af om 18u15 aan alma 3, hopelijk met wat meer volk dan de vorige keer. Zorg dat jullie wat drank e.d. in huis hebben. Tot dan!

jullie meters,

An, Leen, Lies & Kelly

The most wanted II + Katrien gaan weer iets doen!!!

We spreken af op maandag 11 dec om 18.30 aan de Kotmadam op de Oude Markt, van waaruit we dan vertrekken om iets te gaan eten. Als er grote liefhebbers zijn om in den Alma te gaan eten dan kan dit ook geregeld worden (laat ons dan iets weten via e-mail)

Om 20 uur gaan we poolen in de Chaos, dus diegene die niet mee willen gaan eten komen dan maar tot daar. Gelieve te verwittigen als je niet kan komen, als er nog vragen zijn, dan laat ge ook maar iets van u horen.

Groetjes,

The most wanted II + Katrien

Gevonden

Op onze vorige fuif is een GSM en een jas teruggevonden. De eigenaar kan die bij mij op de winagang komen afhalen.

Evi

Jaaractiviteit 2LI

Jaaractiviteit 2LI: woensdag 10 januari. Pasta gaan eten, gevolgd door snooker. Inschrijven voor de kerstvakantie bij de jv.

Karen,

JV 2LI

Verloren Voorwerpen

Vorige donderdag op de cantus is bij de opkuis de volgende rommel gevonden :

* een sleutelbos met een beerke aan en een stalen plaat met opschrift 'Mijn Sleutels'

* een winapint

* een pint van jupiler met het opschrift 'go belgium, go ! ' (hoe marginaal)

Iedereen die zijn object herkent kan het komen afhalen op de winagang, waar ik het sebiet ga droppen.

Voor die sleutels verwacht ik wel als wederdienst een pintje in de winabar ;-)

Slukes,

Noël.

Concert Koordinaat

Kaarten voor het concert nog steeds te bekomen bij Grimme (Winagang), of mail naar cultuur@wina.student.kuleuven.ac.be. Studentenprijs = 150 bef. Stempeltje op de cul-kaart!

Opera - Opera - Opera

Volgens de ingevulde cultuurfiches bestaat er bij de winezen veel interesse om een keertje een opera bij te wonen. Wel het is zover! Op dinsdag 13 februari vertrekken we om 18u op de Bodartparking per bus naar Antwerpen. We zullen de operavoorstelling "Salome" van Richard Strauss bijwonen. Het aantal toegangskaarten is strict gelimiteerd, dus haast je als je interesse hebt! Je kan je kaarten bestellen door te mailen naar cultuur@wina.student.kuleuven.ac.be. Je kan je kaarten dan afhalen en betalen in de cursusdienst. Er zijn kaarten beschikbaar in drie prijscategorieën: categorie A (1250bef/1500bef), categorie B (900bef/1100bef) en categorie C (650bef/850bef). Duurdere kaarten leveren uiteraard betere plaatsen op. Meer info vind je op het winaweb onder "cultuur".

Toneel "De Kale Zangeres" (Eugène Ionesco)

Wie heeft er niet "La Cantatrice Chauve" gelezen (moeten lezen) op school? Een schitterend boek, een schitterend toneelstuk! De top van absurd theater! Typisch bestaat er bij wetenschappers een grote belangstelling voor absurde literatuur. Vandaar deze mooi kans: WINA gaat naar De Kale Zangeres, gebracht door het MUZtheater in de Stadsschouwburg in Leuven, op VRIJDAG 12 januari 2001. Ideaal voor een rustige, ontspannende avond voor eerste-kanners: dit is de vrijdag voor de partiële examens! Kaarten aan de super-democratische prijs van 200 bef! Vertrek aan de Winagang om 19u20. Bestel je kaart via cultuur@wina.student.kuleuven.ac.be. Je kan dan je kaart

afhalen en betalen op de cursusdienst. Stempeltje op de Cul-kaart!

Winakoor

Deze week geen repetitie wegens het concert van onze vriendjes van Koordinaat. Allen daarheen!

Cultuur