Sinterklaas

Via onze connecties in Spanje, hebben we kunnen regelen dat sinterklaas ook alle stoute en minder stoute winezen komt bezoeken. Maar sinterklaas heeft een drukke agenda, en wil enkel tijd vrijmaken voor de jaren waarvan hij roddels heeft. Dus aarzel niet, roddel eens goed over je jaargenoten, en stuur ze dan door naar gak@wina.student.kuleuven.ac.be . Vergeet niet naam en jaar te vermelden.

De vriendjes van sinterklaas

Aan alle JV's

In het bakje van de JV's op de winagang liggen omslagen waarin de lijsten en instructies voor de bestelling van jaar T-shirts zitten.  Gelieve deze zo snel mogelijk te komen afhalen, de deadline ligt op 8 december!!!

Vandaag, maandag 20 november, is er een receptie voor jullie. Deze receptie is bedoeld als een soort kennismaking met het huidig presidium, maar ook met de andere JV's. De bedoeling hiervan is om jullie op de hoogte te brengen van jullie taak als JV, maar ook om de communicatie tussen de JV's en het presidium te verbeteren. Dit zal plaatsvinden in 't RC. Jullie worden daar allemaal verwacht rond 20.30.

PR

Twee pintjes

Waarom je zeker je naam moet doorgeven om onze 2 Foster-Parents-kindjes Erika en Yonathan te steunen :

* voor 100 fr. in de maand doe je al mee

* dit zijn maar 2 pintjes !!! voor elk eentje, dat kan er wel af toch ?

* je hoeft geen pampers te verversen of snotneuzen af te vegen

* je bezorgt die kindjes een plezante schooltijd

DUS : komaan ! doe gewoon mee en mail je naam en jaar door :

sosjo@wina.student.kuleuven.ac.be

 

Bedankt aan alle mama's en papa's in spé,

Katrien

Danscursus

Eindelijk is het zo ver, het dansen kan beginnen en wel op dinsdag avond van eenentwintig tot tweeëntwintig uur in de W.A.A.G. (Woonwijk Arenberg Administratief Gebouw - dus da gebouwke voor den alma (drie)).
Gelieve deze week een klein beetje vroeger te komen (later we zeggen een half uurke (= dertig minuten)) om uw schuld van 600 BEF/PP (= zeshonderd belgische frank per persoon - 14,87 euro per persoon) te betalen.
Tot dinsdag,

GAK

Moordspel

Vanaf hedenwoensdagavond des klokslags 24u in de bar (van wina)  moge alle stervelingen die zichzelf capabel achten om te moorden zich inschrijven voor ons extreem simpel moordspel. Dit kan nog t.e.m. dinsdag 28 november des klokgeslagen 12 uur 's middags door eenvoudigweg het
inschrijvingsformulierke in te vullen en het niemandallig bedrag van 50 BEF (vijftig Bfrank = 1,24 euro) te betalen.
Inschrijvingen gaan door in de winabar, en op de winagang (na 13 uur) of per envelop in de bakjes/brievenbus op de gang/in de hal.

R.I.P.

GAK

Fuif!!!

jawadde, weeral feesten. WHIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEE!!!!!
en dan nog wel een wina-fuif. Affichkes zijn weer mega-bangelijk. Ik wil er zo ok wel eentje aan mijn raam hange. Awel hé, dan gader toch gewoon een hâle op de gang. Wow man, tzijn echt wel neig affichkes. Mor de fuif zelf ga nog beter zijn en nog wel op nen donderdag en nog wel den

30 ste (november).
djees, doa moete welle nortoe, mer woa is da ?
ochja .. in den albatros !
kom jo, we zijn weg, anders is er geen plek nimee veu os.

CU there!

de vetzakskes van wina (=GAK)

 

Bar

Kleed u deze week als punk, hippie of iets anders (we kijken niet op een tijdperk ervoor of erachter) en gedraag u zo on-eties mogelijk.  We proberen bovendien om deze week de jenever terug te introduceren en misschien zullen er wel cocktails zijn. 

Veel lof ook nog voor Noel, die vorige week ongetwijfeld het grootste varken bleek.

Binnenkort top 100 bar en daarvoor hebben we uw stem nodig: vul in de bar een formulier in en help mee om Johny Turbo op 1 te krijgen.

Barteam

 

Cursusdienst

Deze week zijn we weeral eens open op :

dinsdag van 18u15 tot 19u10

woensdag van 13u15 tot 13u45

de examenvragen zijn aangekomen !!

Volgende jaren zijn aanwezig : voor niet aanwezige jaren , geef ons examenvragen en dan kan er volgend jaar wel een bundel uitgebracht worden.


aanwezige jaren :
1ki 1kw/n 2ki 2kn 2kw 1li/2li 1ln 1lw1 1lw2 1lw3 2lw

Nieuw deze week:

1ste kan Lineaire algebra slides


OPROEP

Kan 1 persoon van AOI en een van AOTI even doorgeven welke vakken jullie allemaal hebben, dan kan ik nog zorgen voor een examenvragenbundel voor die twee richtingen.

OPROEP


iemand heeft een bundeltje van een oefenzitting symmetrie en relativiteit binnengebracht. Hoe moeten we deze bundel verspreiden, momenteel gaan we ervan uit dat hij wordt afgehaald door de desbetreffende persoon.

Als iemand anders een bundeltje van een oefenzitting binnenbrengt : laat ons aub weten voor wie het gekopieerd moet worden en of het afgehaald wordt door de JV of dat wij het mogen verkopen in cudi aan iedereen die erom vraagt.
dank u,

Het cursusdienst-team

 

 

 

 

 

 

DEZE WEEK

Maandag

18.30 - ?

20.30 - ?

Minivoetbal dames

Receptie JV's

Polyvalent terrein

RC

Dinsdag

18.15 - 19.10

21.00 - 22.00

Cursusdienst

Danscursus

Winakelder

De Waag

Woensdag

13.15 - 13.45

15.00 - ?

19.30 - ?

20.00 - ?

22.00 - ?

Cursusdienst

Basket heren

Winakoor

Winagroepke

Winabar

Winakelder

DN 1

Winagang

RC

RC

Donderdag

20.00 - ?

19.45 - ?

Voetbal heren

Volley heren

Terrein 3

KB 1

 

Volgende weken:

30 november: Wina-TD in de albatros

Sport

IFB

 

Wie wil weten hoe het met onze dappere strijders in de genadeloze IFB competitie staat moet zeker eens een kijkje nemen op de Wina website. Daar vinden jullie alle uitslagen en ook datum, plaats en uur van de wedstrijden, zodat niet enkel de spelers maar ook hun supporters op post zullen zijn.

zoals steeds kunnen jullie met al jullie vragen terecht op de Winagang (na de middag) of  bij sport@wina.student.kuleuven.ac.be

Basket heren

 

We weten dat dit geen gemakkelijk uur is maar dat is ook zo voor de tegenstander, laat jullie niet kennen en kom massaal:

Wina - Portulaca (Edustria) , woensdag 22-11 om 15.00u (DN 1).

Minivoetbal dames

De eerste wedstrijden die we moeten spelen zijn :

 

Apolloon- Wina  ma. 20-11 om 19.00u (polyvalent terrein)

Farma- Wina   ma. 27-11 om 18.00u (rood veldje)

 

Ik stel voor dat we voor de eerste wedstrijd wat vroeger afspreken zodat we nog even kunnen overleggen wie waar speelt en een beetje opwarmen.....want tegen Apolloon spelen als eerste wedstrijd is niet simpel hé ! Afspraak maandag 20 nov om 18.30u op het polyvalent terrein .

Iedereen die mee wil spelen , kom maar af! Wil iedereen een zwarte t-shirt aandoen zodat we elkaar goed kunnen herkennen ?  Tot maandag ,

Annemie

Voetbal heren

Na de massale opkomst in de wedstrijd tegen Germania (met een halve Winagang) bleek dat wat we op het veld brachten amper kan omschreven worden als voetbal: nee, kunst op de grasmat, dat was het.  Alleen jammer van die 9-0 uitslag (maar onze talrijke supporters (onze 2 bankzitters)) moeten ongetwijfeld toegeven dat de derde tegengoal zuiver offside was.  Desondanks moeten we de ambities wat aanpassen en tornooiwinst uitsluiten.  Wat niet belet dat we nu donderdag kunnen stunten tegen VRG.  Allen op post om 8 uur aan terreintje 3 (verlicht terreintje iets buiten de piste) ofwel een half uurtje op voorhand aan de Winagang.

 

Volley heren

Eindelijk kunnen onze stoere volleyers ook laten zien wat ze kunnen. Voor wie niet weet waar de KB sporthal is spreken we af aan de winagang om 19.30, mensen die rechtstreeks gaan verwachten wij om 19.45 aan de KB sporthal.

Alfa- Wina (Medica) do.23-11 om 20.00u (KB1)

Cultuur

Toneel "brandbakkes"

Absurd Familiedrama in een regie van Tom Van Dyck, met o.a.Lucas Van den Eynde en Els Dottermans. Een aanrader! Stadsschouwburg Leuven, dinsdag 28 november. Kaarten: 300 bef/350 bef. Vertrek aan Winagang om 19u20.

Wie graag meegaat, kan nu kaarten bestellen: mail naar cultuur@wina.student.kuleuven.ac.be. Meegaan = stempeltje op de Cul-kaart!

Night of the proms

Donderdag 30 november. Wie nog meewil naar de proms, haast zich vliegensvlug naar de cursusdienst. De bus vertrekt op de Bodartparking om 18u30 stipt!

De Volle Tent

Woensdag 29 november houdt de KUL Cultuurdag. Gedurende de hele dag allerlei culturele activiteiten op diverse locaties. Een kleine selectie uit het volledige programma:
Ontbijtfilm "The Breakfast Club"
Workshops Mexicaans koken, Streetdance, deejayen, hiphop, boetseren
Dans met Andy Deneys en P.A.R.T.S.
Tom Pintens solo
Logos duo (experimentele muziek)
Concert Anton Walgrave
Strip-signeeractie in Het Besloten Land
Voor meer info: surf naar:
http://www.kuleuven.ac.be/admin/rd/niv3p/cc-i05.htm

 

Prof.dr. Alfred Warrinnier te gast

Een poëtische wiskundige of een wiskundige poëet? Beiden zullen er zijn! In de winakelder op woensdag 29 november, 20u. Alle geheimen over "Poëzie en Wiskunde" worden ontsluierd tijdens deze boeiende avond. Onze spreker is u ongetwijfeld wel bekend. Om de laatste twijfelaars te overtuigen: cultuur nodigt alle aanwezigen uit op een gezellige receptie. Dit is absoluut geen
hoorcollege: dus alle vragen, opmerkingen, discussies met de gastspreker en de andere aanwezigen zijn welkom! Deelnemen is gratis en levert bovendien een stempeltje op voor de cul-kaart. Inschrijven is wel verplicht: mail naar
cultuur@wina.student.kuleuven.ac.be.

 

Welsprekendheidstornooi

Naar jaarlijkse traditie wordt ook begin 2001 een welsprekendheidstornooi georganiseerd. Is er een "welsprekend iemand" geïnteresseerd om de kleuren van WINA te verdedigen? Voor meer info, mail naar cultuur@wina.student.kuleuven.ac.be.


Mededelingen

Koekiemonster op kotentocht

 

Donderdag (23 november) houden we kotentocht!!! We spreken af om 18u15 aan alma 3, waar we dan eerst gaan eten. Zorg dat jullie wat drank e.d. hebben klaarstaan. 

Tot dan,

Leen, Lies, An, Kelly 

 

Kotentocht

Aangezien de vorige kotentochten zooo geslaagd waren werd na lang beraadslagen de volgende data vastgelegd. Deze week donderdag om 21.30 en de maandag daarna om 21.30, afspraak nog altijd bij Femke, ook steeds hetzelfde adres: Paul Lebrunstraat nr 26 2e verdieping.

Petekindekes die niet kunnen komen gelieve een seintje te geven aan de peter of meters.

Orchestra Groepke featuring Femke, Cindy, Rein, Koen, Lie, Sofie?

 

Optreden Willem Vermandere

 

Student Aid 2000-2001
 presenteert:
     WILLEM VERMANDERE
         do 23/11 om 20u30
in de Pieter De Somer Aula (Deberiotstraat)
prijs: studenten 300/350, niet-studenten 350/400
voorverkoop bij Sax (Parijsstraat 31) en MusicMania (Hooverplein 15)
of telefonisch 016/32 45 81 (ma-vr 13-16u)