Skireis

 

Als je er vrij zeker van bent dat je met ons meegaat op skireis , gelieve
dan zo snel mogelijk een mailtje te sturen naar
reisweek@wina.student.kuleuven.ac.be . We zitten namelijk met een deadline :
op 10 november moeten wij het preciese aantal deelnemers weten .En als het vol zit (43 man) , zit het vol ! En we zitten daar niet zo ver meer van af, dus wie eerst is... krijgt voorrang !
Ook willen we vragen dat iedereen zo snel mogelijk een inschrijvingsformulier invult (met pasfoto, kamergenoten nog niet invullen a.u.b.!!!).Je kan er vinden op de winagang in het bakje van skireis , en bij Rob of Annemie op kot.(adres zie www.wina.student.kuleuven.ac.be). De ingevulde formulieren kan je terug in het bakje leggen (in het blauwe mapje) of aan ons geven. Je kan al wat dromen door de foto’s van vorig jaar eens te bekijken (winaweb).....

 

Rob en Annemie, het skiteam

 

 

Cultuur

 

Night of the Proms: Donderdag 30 november 2000, kaartenverkoop in
cursusdienst: 850 bef/ 900 bef

Voor activiteit op dinsdagavond: lees uw mail!

Wina-koor: geen repetitie op 1 november, wel gaan we "samen ene drinken" in het Universum (Hoek Tiensestraat-Hooverplein). Afspraak om 19u30 daar!

Wina-groepke: wel repetitie op 1 november: afspraak ofwel in de winabar, ofwel in de winakelder

Cultuur

 
 
 
 

 

 

Doop

 

Hallo iedereen,

 

ik zou nog graag een woordje willen zeggen over den doop :

 

* (aan de schachten) Jullie kunnen de lesnota's van wijsbegeerte komen halen in het bakske van schachtenmeester op de winagang; voor diegenen die hun doopakte nog niet hebben : deze ligt ook in datzelfde bakje (normaalgezien toch), zoniet spreekt ge mij maar aan, en maak ik wel een nieuwe.

 

* (aan de doopmeesters en meesteressen) De papieren met opdrachtjes en jullie handtekeningen op moet ik wel terughebben (voor bij in de doop-kaft te steken).  Als ge dit papier niet meer moest hebben, kan ik altijd een blanco exemplaar geven aan jullie, dat ge dan invult en terug aan mij bezorgd.

 

Graag zou ik iedereen, zowel doopmeesters als schachten als Jan Van Hove (voor de nota's wijsbegeerte), willen bedanken, want den doop was naart schijnt echt wel goe !

Noël

 

 
Jaar-T-shirts
 
Zoals de traditie is worden jullie opgeroepen om per jaar je eigen jaar T-shirts te ontwerpen.  Zet jullie dus allemaal aan het werk voor de prachtigste, origineelste, tofste,..ontwerpen.  Verdere informatie over hoe de bestellingen enz.. gebeuren volgt later, dit is slechts een oproep om jullie creatieve geesten aan het werk te zetten.
Anke Barzin
 

 

Sport

 

de 24 uren is voorbij en we zijn allemaal moe (vooral Tom en Faber).

We  willen iedereen bedanken die mee is komen helpen en natuurlijk ook alle lopers.

wel maar een vijftiende plaats dit jaar. volgend jaar beter !

Maar we hebben wel gewonnen bij twee nevenklassementen : het plopuurtje en het kruiwagenuurtje.

 

Door al dat gedoe hebben wij geen tijd gehad om zalen te reserveren en kunnen minivoetbal heren en volley m/v waarvoor wij zelf verantwoordelijk zijn niet trainen. we zullen nog wel iets laten weten (via het web) als dat deze week toch nog doorgaat

 Tober

 

 

 

Cursusdienst

 

       Deze week zijn we open op :

 

dinsdag van 18u10 tot 19u10

donderdag gesloten (allerzielen)

 

      

 

Nieuw deze week:

 

lineaire algebra oefeningen deel 2
besturingssystemen : slides
algebra van Veys                                (dit voor 2e kan)

seminarie van Warrinnier

godsdienstwetenschappen voor W1

 

Gelieve ook op voorhand te weten wat je wilt hebben !!
Er worden geen cursussen meer mee naar de les gebracht voor niemand en er wordt ook niet op krediet gekocht.
                           

 

Het cursusdienst-team

 

 

DEZE WEEK

 

Maandag

 

 

 

Dinsdag

 

 

 

Woensdag

20.00 - ?

 

00.00 – 12.00

Winagroepke

 

Winabar (staat onder woensdag voor hen die 00.00 nog bij woensdag tellen)

Winabar of –kelder

Rara, RC natuurlijk

Donderdag

00.00 – 12.00

 Winabar (dus officieel op donderdag)

 

Vrijdag

 

 

 

 


Volgende weken

 

7/11: Cantus

8/11: Marathon

17/11: Oudpresidiumcantus

 

 

 
MEDEDELINGEN

 

Bar

 

Petje af voor de ambiancemakers van vorige week, maar deze week gaan we nog harder: De Twaalf Uren Van De Winabar zijn daar weer! Het festijn begint woensdag om middernacht ergens 'in a bar under the alma', en we weten van geen ophouden tot 12 uur donderdagnamiddag. Twaalf uurtjes boordevol jolijt met elk uur een ander thema.... Een ochtendjenevercantus, een dauwtrip of een Duvelkoning, we hebben het voor u! Diegenen die er vorig jaar reeds bij waren kunnen er nog steeds niet over zwijgen, en de schare enthousiaste nieuwelingen weet straks waarom.... Godcentie-gulzigaards op post trouwens, want ook deze week zijn er extra te verdienen!

 

PS:  gelieve niet meer tegen de lantarenpalen te stampen, louis wordt kwaad

Barteam

Gezocht

 

WB is Weer Boos... woensdag na de 24-urenloop was hij Weer Bezig in de WinaBar, alwaar hij zijne groene kipling-rugzak kwijtgespeeld is...
Hoogstwaarschijnlijk heeft 1 of andere gemene snoodaard die al dan niet "per ongeluk"  meegenomen, en WB (WildeBeest, aka Jon) vraagt dan ook vriendelijk maar met enige nadruk aan die (onbekende) persoon om de rugzak in kwestie terug te geven aan WB. Mail naar wb@kotnet.org als u er meer over weet of die persoon bent.

 

 

Lang haar en Groot Bakkes

 

present :  Mega-kotentocht  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inderdaad petekindjes : deze week dinsdag 31/10 is het dan zo ver : we gaan ne kotentocht doen.  Dus : zie dat ge allemaal een beetje drank op jullie kot hebt (en evtl een kleine versnapering of zo) zodat we iedereen zijn kot eens ne keer kunnen bezoeken. 

Het spektakel zal beginnen aan alma 3 omstreeks 18u10 (na de les dus) waar we samen zullen gaan eten, en dan al ulle kottekes gaan bezoeken.

 

Tot dan.

De langharingen (Jan S en Bart) en de grote bakkensen (Jan M en Noël).

 

 

 

Rationeel omgaan met energie en water in residenties

 

 

We verbruiken met z’n allen heel wat energie.  De hoeveelheid fossiele brandstoffen die deze energie voor een groot deel opwekken, is echter eindig.  Daarenboven hangt aan energie voor zowel milieu als bedrijven een aanzienlijk kostenplaatje.  Het loont dan ook de moeite om stil te staan bij deze proble­matiek.  Het SIC (Sensibiliserings- en Infor­matiecentrum) wil in het kader van de maand van de energiebesparing alvast op zoek gaan naar zuinigere en schonere alternatieven.

 

De Daartoe organiseert het SIC op 31 oktober aanstaande een studiedag met als thema rationeel en duurzaam omgaan met energie en water in studentenresidenties.

De hoofddoelstelling van deze dag is alle betrokkenen (experten, uitvoerend personeel en gebruikers) aan het woord te laten omtrent een aantal praktische moge­lijkheden en problemen die zich voordoen op residenties.  Natuurlijk zijn ook andere geïnteresseerden welkom.

 

Concreet reikt een inleidend deel de nodige achtergrondinformatie aan, om vervolgens in een aantal workshops de eigenlijke problemen en voorstellen te bespreken.  Tot slot wordt het geheel gekaderd in de doelstellingen en de concrete realisaties die aan de K.U.Leuven al tot stand kwamen buiten de huisvestings­sector.

 

Waar?

Faculteit Letteren

Justus Lipsiuszaal - 8e verdieping

Blijde Inkomststraat 21

3000 Leuven

 

Kostprijs?

Deelname aan de studiedag is gratis. 

U kunt op de studiedag zelf intekenen voor het verslag.

 

Meer info:

SIC-milieu (Sensibiliserings- en Informatiecentrum), Steen­groevenlaan 5

3001 Heverlee

Tel. 016‑32 93 01

E-mail: sic@dsv.kuleuven.ac.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

is acquired by