Danscursus

De vragenlijsten over een mogelijke danscursus zijn verwerkt en de meest in de smaak vallende dansstijlen zijn rock 'n roll en stijldansen. Zouden de mensen die geïnteresseerd zijn in 1 van deze 2 dansstijlen(of in allebei) een mailtje willen sturen naar "gak@wina.student.kuleuven.ac.be" met daarin vermeld in welke dansstijl ze geïnteresseerd zijn en op welke dag ze het liefst lessen zouden volgen.

Het GAK-team

 

Inschrijvingen Skireis

We zijn volop begonnen met de inschrijvingen , dus als je mee wilt , wacht niet langer want de plaatsen zijn beperkt. Je hebt bij je inschrijving wel een pasfoto nodig (voor op je skipas) , maar je mag die later nog brengen.

Meer info over de skireis, en waar je je kan inschrijven vind je op www.wina.student.kuleuven.ac.be bij skireis. Als je nog vragen hebt, mail dan naar reisweek@wina.student.kuleuven.ac.be

Rob & Annemie

 

Oproep aan de J.V.’s

Willen jullie alstublieft zo rap mogelijk jullie aantallen doorgeven (mailen naar redactie@wina.student.kuleuven.ac.be, in het bakske op de winagang leggen of iemand van redactie aanspreken), zodat wij weten hoeveel winagenda’s wij moeten klaarleggen voor jullie.

Redactie

 

 

 

 

 

 

SPORT

24-uren

Deze week is het eindelijk zover: de 24 uren! kom lopen van dinsdag 20.00 u tot woensdag 20.00 u. Of kom ons helpen met dit alles mogelijk te maken en zet je op de werklijst

(www.wina.student.kuleuven.ac.be of kom langs op de winagang) Iedereen die helpt en/of minstens 3 rondjes loopt wordt natuurlijk beloond. Mis de 24 uren niet, daar zou je spijt van

krijgen.

Vergeet ook niet dat er over 2 weken ( 8 november ) de halve marathon is. ( inschrijven kan nog steeds op de winagang, de papieren

liggen in het bakje van sport.)

Tot strompels,

sport

IFB

De opkomst voetbal vorige week was droevig, maar gelukkig viel de volleybal mee. We gaan ons inschrijven in de volgende categorieën :

Verantwoordelijke heren :

minivoetbal Tom.Vandorselaere@student.kuleuven.ac.be (winagang)

gewone voetbal ???????

volleybal Faber.Vanmolkot@student.kuleuven.ac.be (winagang)

basket Gilles (winagang)

Verantwoordelijke dames :

minivoetbal Annemie.Happaerts@student.kuleuven.ac.be

basket ???????

volleybal Faber.vanmolkot@student.kuleuven.ac.be (winagang)

Die verantwoordelijken zijn er om te zorgen dat jullie weten waar en wanneer jullie trainen/spelen

dus voor vragen wend jullie tot hen.

Deze week komt enkel minivoetbal heren samen op donderdag om 20.00 u aan het rood pleintje (looppiste)

Hopelijk is er dan meer volk dan er dinsdag was.

Volgende week meer...

Tot sports,

Het Wina-sportteam

 

 

Jaarfoto’s

1KW

Jaarfoto (klasfoto die jullie later kunnen bijbestellen) voor de eerste kanners wiskunde dinsdag 24-10 om 11.30 na de les Analyse aan het K-gebouw. Be there of ge staat er ni op !

1KN

Jaarfoto (klasfoto die jullie later kunnen bijbestellen) voor de eerste kanners natuurkunde dinsdag 24-10 om 11.30 na de les Analyse aan het K-gebouw. Be there of ge staat er ni op !

1KI

Jaarfoto eerste kan informatica donderdag om 13.40u vóór BVP aan het K-gebouw.

Wees op tijd want ik heb ook les om 14u.

2KW + 2KN + 2KI

Jullie jaarfoto's worden genomen op dinsdag 24.10 na Kansrekenen en Statistiek om 13u aan het K-gebouw. Be there and say cheese !

1LI

Op dinsdag 24/10 na de les Computernetwerken om 13u. De plaats zal dan het grasveld zijn tussen de gebouwen M en A.

1LW

De jaarfoto van 1ste lic wiskunde wordt op woensdag 23 oktober genomen, na Wiskundige Natuurkunde. We kunnen dan een algemene foto nemen en een van de richtingen w1 w2 & w3 apart.

Be there, het is leuker als iedereen erbij op staat !

1LN

Woensdag 23-10 na Wiskundige Natuurkunde, om 12u aan G00.06.

 

 

 

 

 

2LI + 2e Lic W2

Donderdag na de les van godsdienst (dus om 13u.) wordt een 'klas'foto van 2 li en 2e Lic W2 gemaakt. Be there of ge staat er ni op hé !

2LN

Jullie worden ook op foto vereeuwigd, iedereen op zijn mooist dus donderdag om 13u aan K07 !

Immer tot uw dienst,

Katrien, meisje met het fotomachien

 

 

Cursusdienst

Deze week zijn we weeral eens open op :

dinsdag van 18u05 tot 19u05

donderdag van 19u tot 20u

Deadline voor het binnenbrengen van nieuwe cursussen opdat ze de week daarna beschikbaar zijn, is donderdagmiddag.

Verbetering :

Het boekje Experimental Methods is NIET voor System Analysis van Dedende, maar voor het practicum Natuurkunde (horende bij het college Algemene Natuurkunde) van 1eKan Natuurkunde.

Nieuwe cursussen deze week:

LN

Kernfysica : bijlage deel 3 Huyse

 

LW + LI

Complexiteit : recursievergelijkingen

 

2LW3

Godsdienstwetenschappen

 

Het Cudi-team

 

 

 

 

DEZE WEEK

Maandag

     

Dinsdag

20u

24-urenloop

Op en rond de piste

Woensdag

Tot 20u

19u30

20u

22u-?

Vervolg 24-urenloop

Wina-koor

Wina-groepke

Bar

Op en rond de piste

Winagang

Winakelder

RC

Donderdag

20u

Minivoetbal : training

Rood veldje

Vrijdag

     

Volgende weken :

01/11 : 12-urenbar

07/11 : Cantus

08/11 : Halve Marathon

 

MEDEDELINGEN

Gevonden

Vorige woensdag is er weer een horloge gevonden in de bar. De eigenaar kan ze bij mij op de winagang komen halen (maar niet in de voormiddag!!!).

Evi

Het grote kabouterbos

Uiteindelijk, na een weekje uitstel komt het er toch van: wij, jullie peters en meter gaan voor jullie eten maken! Dit gastronomisch hoogtepunt (alle ja, we gaan ons best doen he) gaat zich nu donderdag plaatsvinden in de winakeuken om 19.00 uur. Er worden adsenties genomen en de afwezigen worden zwaar gestraft, so be there!!!

Plop, Wannes, Faber en Evi

 

 

Een streepje Cultuur

Ahoi cultuurfans,

De tickets voor de Night of the Proms zijn gearriveerd! Je kan ze vanaf deze week in de cursusdienst kopen tegen de democratische prijs van 850 bef/ 900 bef (inclusief vervoer). De bus vertrekt op donderdag 30 november 2000, 18u30 op de Bodartparking. Haast jullie want het aantal tickets is beperkt. Deelname levert uiteraard een stempeltje op de cul-kaart op!

Het Wina-groepke en het wina-koor zetten hun wekelijkse repetities op woensdag vlijtig verder. Na alle doopactiviteiten ook alle schachten terug op post! Nieuwe geïnteresseerden zijn nog altijd welkom!

Wina-groepke: woensdag, 20u, winakelder

Wina-koor: woensdag, 19u30, winagang

Op de WINA-cultuurwebsite zullen vanaf deze week alle toekomstige cultuuractiviteiten opgesomd staan, evenals een aantal interessante links. Suggesties voor bijkomende links of activiteiten zijn altijd welkom!

Nog even dit: Onze vrienden van VTK organiseren dit jaar een gitaarcursus. De cursus bestaat uit 15 lessen, gegeven door de Griekse gitaarvirtuoos Kostas. De deelnemers worden ingedeeld qua niveau. Voorkennis is niet vereist. Eerste les op donderdag 26 oktober, 20u, in Thermotechnisch

Instituut Heverlee. Kostprijs: 5000 fr. Indien interesse, contacteer saskia@vtk.be of 016/20.00.97.

Wannes en Jan (cultuur@wina.student.kuleuven.ac.be)

 

Is me dit goed om weten

Beste schachten en andere winezen,

Om onze overwinning te vieren en omdat we jullie allemaal zo graag zien, geven wij woensdag een gratis vat in de winabar.

jullie schachtenkoning en schachtenkoningin,

Stijn en An-Sofie

Most Wanted Part 2 + Katrien

Deel 2 van onze kotentocht gaat door op maandag (vandaag dus). We gaan nu langs op de koten van Kristel, Katrien, Sarah, Maarten en Wim. We spreken af om half negen aan de parking naast Alma 2.

Most wanted + Katrien

 

 

 

 

 

Bar

Om uit te rusten van een vermoeiende 24-urenloop houden we volgende week de petjes-op-bar. Het concept is belachelijk eenvoudig: vind een zo origineel mogelijk hoofddeksel en maak de bar onveilig met uw cowboyhoed of indianenpluimen en win op die manier de extra godcentie. Ook al even mededelen dat we de woensdag daarop de befaamde 12-urenbar opnieuw houden. Deze zal uitzonderlijk open zijn tot 12 uur 's middags. De juiste invulling van de uren zal volgende week wel bekend worden gemaakt. Niemand hoeft te vrezen om lessen te missen, den donderdag is het namelijk allerzielen.

B@r

Dankwoordje

Bedankt

Aan alle Winezen die mee zijn gaan betogen: ongelofelijk hard bedankt. Er was veel volk en ook de Winadelegatie mocht gezien worden (al waren we nogal verspreid). Voor diegenen die thuisgebleven zijn: u had ongelijk.

Bert

 

Een woordje van de universitaire parochie

Geachte,

In het kader van het jubeljaar 575 jaar K.U.Leuven organiseert de Universitaire Parochie een debatavond met als onderwerp: "christen-zijn aan onze universiteit". Een student, een assistent en enkele professoren vertolken hun visie en gaan de discussie aan, ook met personen uit de zaal. Moderator is mevrouw Agnes Pas, voorzitter van Broederlijk Delen. Een paar muzikale intermezzo's omkransen de gesprekken. Kardinaal G. Danneels spreekt het slotwoord uit.

U bent van harte uitgenodigd op deze avond, die plaatsheeft op donderdag 26 oktober 2000 om 20u in auditorium Zeger Van Hee, De Valk, Tiensestraat 41 te 3000 Leuven.

Hartelijke groeten,

Marc Steen

namens het pastorsteam van de Universitaire Parochie K.U.Leuven

 

 

 

 

 

 

 

 

Gevonden

Na de doop zijn er nog wat spullen achtergebleven. De eigenaars kunnen die komen halen op mijn kot (Winagang, eerste kot). Liefst niet om 8 uur 's morgens he.

Bert