Doop

Beste schachten,

Dit is nogmaals een oproep om jullie te laten dopen (en eventueel te laten verkopen). Een toffe doop kan nu eenmaal niet zonder jullie !! Als gelle met nen helen hoop zijt is het veel toffer voor jullie !!
Dus : papierkes voor de inschrijvingen afgeven aan mij of iemand van ejw, of anders gewoon e-mailen naar schachtentemmer@wina.student.kuleuven.ac.be.
Afspraak schachtenverkoop : woensdag 11 oktober omstreeks 19u30 (verkleed !!!) naar het RC komen (onder Alma 3)
Afspraak doop : woensdag 18 oktober omstreeks 13u45 aan de WINA-gang.

Tot Dan,
Schachtenmeester Noël

Skireis

Jaja, ook dit jaar gaat WINA weer skiën, en wel naar het prachtige Val Thorens in Frankrijk. Dit is het hoogst gelegen skigebied in Europa, en maakt deel uit van Les Trois Vallées. Dit is tevens het grootste skigebied in Europa, dus aan skiën zal het u niet ontbreken. Dit gecombineerd met een excellente apres-ski en de straffe verhalen van die die zijn meegeweest, is wel reden genoeg om storm te lopen voor mee te gaan. Er zijn 45 plaatsen, en die proberen we vol te krijgen. De exacte prijs hiervan zal in één van de volgende winagenda’s verschijnen, en dan beginnen ook de inschrijvingen. De prijs zal ergens rond de dertienduizend frank schommelen. En dit voor busreis, skipas, verblijf en enkele activiteiten (zoals jeneverrodelen, bierdegustatie, ergens ook wel een cantusje…). Lessen missen? Nee, dat ook niet. We gaan immers tijdens de lesvrije week. Reden genoeg om mee te gaan zou ik zeggen.

Rob en Annemie, het skiteam

Oproep

Iedereen die oude tijdschriften heeft mag die binnenbrengen op cursusdienst tot begin november.

Bedankt

Oproep 2

aan mensen die geïnteresseerd zijn om ne schacht te kopen : Komt af naar de schachtenverkoop ! Deze zal doorgaan op woensdagavond 11 oktober in het RC, en het zal stipt beginnen om 20u. Wees dus tijdig !!

Schachtenveilingmeester Noël

Doopvergadering

Ook deze week is er weer een doopvergadering, en de mensen die vorig jaar gedoopt zijn hoop ik allen daar te verwachten; de vergadering is echt wel belangrijk, want er moeten groepjes gevormd worden, en opdrachten worden samengesteld.
Dus : komt naar de WINA-kelder (daar waar de CUDI is) tegen 20u deze maandag (vandaag dus!!). Zeker doen, hé !!

Schachtenveilingmeester Noël

Lido, here comes WINA !!!!!

Eindelijk is het zover!!! De affiches zijn geplakt (of toch bijna allemaal), de flyers zijn uitgedeeld (of toch bijna allemaal) en de vaten staan klaar (ALLEMAAL). Het enige wat we nu nog nodig hebben is veel volk en veel ambiance. Maar daar kunnen wij niet alleen voor zorgen. Daarom vragen we jullie om massaal op dinsdag 10 oktober vanaf 22.00h naar de Lido af te zakken. Breng vrienden mee, familie, ja zelfs assistenten en proffen.

Als jullie zin hebben om een beetje mee te helpen op de fuif (tappen enzo) kunnen jullie je naam altijd op de werklijsten schrijven. Deze hangen in de Winagang.

Tot dinsdag!!!!!!

Evi, Hans en Wannes


CURSUSDIENST


OPENINGSUREN: (deze week)
Dinsdag van 18u05 tot 09u05
Donderdag van 19u to 20u

De lijst van beschikbare cursussen staan online op het winaweb: http://www.wina.student.kuleuven.ac.be/webpaginas.php3?ref=Informatiecursusdienst
Of kies links voor Cursudienst (onder informatie)


DEZE WEEK



MAANDAG
20.00 - ? Doopvergadering Winakelder
DINSDAG
18.05 - 19.05
22.00 - ?
Cursusdienst
Fuif (ook wel TD geheten)
Winakelder
LIDO
WOENSDAG
20.00 - 21.00
20.00 - 22.00
22.00 - ?
winakoor
schachtenverkoop
Winab*r
MSI 91.40
RC
RC
DONDERDAG
19.00 - 20.00 CuDi Winakelder
VRIJDAG
     
Volgende weken komt er nog: Doop (18/10) de 24urenloop (24-25/10) en nog veel meer (echt waar)


MEDEDELINGEN


bericht

Aan de peters en meters: Indien jullie met jullie groepje iets willen afspreken, kan dit via de winagenda. Stuur gewoon een mailtje naar redactie@wina.student.kuleuven.ac.be.

Redactie

Oproep 3

Aan Bjorn Bergmans:
Na de peter- en meteravond van do 5/10 in zaal Pavo is uw groene Hedgrenrugzak gevonden. Wil je die in de loop van deze week eens komen afhalen op mijn kot (winagang)

Isabel

Winakoor

Gezocht: kandidaat zangers (m/v), talent niet vereist, goed humeur wel. Woensdag van acht tot negen repetitie in MSI (91.40). Voor zij die de weg niet weten: afspraak aan de winagang om 19.30u.

Cultuur@wina

bar

We zetten ons pas begonnen barjaar swingend verder volgende woensdag. Zelfs seminarie geven weerhoudt ons daar niet van. De volgende bar is invalidenbar. De meest gehandicapte aanwezige verdient een extra godcentie. Met die traditie knopen we opnieuw aan, d.w.z. wie om 4 uur aanwezig is, krijgt een godcentie en 4 godcenties betekenen 4 gratis dranken. Het vat dat voor vorige week gepland is wordt woensdag gegeven. Dus be there.

Ook nog: de week erop is er doopbar.

brkes

Hoi Cultuurfans,

Vorige week zijn het wina-groepke en het wina-koor van start gegaan. Bedankt voor de toffe reacties! Vooral het wina-koor zoekt nog dringend zangeresjes en zangertjes. We vertrekken elke woensdagavond om 19u30 aan de winagang. Kom gerust eens even proeven van de sfeer: en denk erom dat wij geen Pavarotti's zoeken, wel enthousiaste studenten!
Voor de cultuurliefhebbers: het cultuuraanbod in Leuven is vrij ruim, maar soms tamelijk onoverzichtelijk. We werken aan een overzichtje dat weldra op de wina-site zal verschijnen. In afwachting kunnen we jullie al de KUL-cultuurbrochure bezorgen. Als je deze brochure graag ontvangt, stuur ons dan even een mailtje.
Noteer alvast in jullie agenda: Night of the Proms: donderdag 30 november 2000. We laten jullie weten wanneer de kaartenverkoop start

De manne van Cultuur
cultuur@wina.student.kuleuven.ac.be