maandag 25 september

EDITORIAAL

Dit ding is eigenlijk toch iets vreselijks vervelend. Wij van redactie zullen elke week moeten zorgen dat deze plaats opgevuld wordt met de meest zinnige, nuttige en hoogstonmisbaarste informatie die toch wel volledig wina absoluut niet mag missen.

Bij deze weet ge dus al dat als er nu één ding in de ganse winagenda is dat ge echt wel moet lezen alsof uw leven eraan hing, het wel dit is.

v.u. Tom Van Lier, Rob Heylen en Wouter Van Humbeeck Gedrukt en gratis verspreid op 555 exemplaren.

 

EJW

Een nieuw academiejaar betekent natuurlijk ook een hele bende nieuwe, eenzame schachten die niet goed weten wat te doen. Speciaal voor jullie zijn wij in het leven geroepen. Om te vermijden dat jullie eenzaam en onwetend op jullie kot moeten zitten, om jullie een beetje wegwijs te maken in Leuven, en om nog veel meer andere goede redenen, organiseren wij a volonté fantastische activiteiten voor jullie.

Wat er deze week op het programma staat vind je in het newtonneke, voor de komende weken zal dat in de winagenda staan.

EJW

Campusstandje

De eerste dagen (nl. maandag en dinsdag telkens vanaf 13u30) staat er op het grasveld op de campus (tussen de gebouwen K,L-M,A en B) een standje van onze kring. Daar kan je jezelf de zeer nuttige lidkaart aanschaffen die je tal van voordelen biedt, o.a. vermindering op de prijzen van cursussen, cantussen en fuiven. Tevens kan je daar een jaar-T-shirt en fotoboek bestellen. Ook voor lessenroosters en verdere nuttige informatie kan je daar terecht

 

SPORT

Bij andere kringen hebben wij soms de reputatie om niet al te sportief te zijn. Dat geloven wij van sport niet.Tijdens onze activiteiten (24 urenloop, interjarencompetitie, IFB , ... zie newtonneke) zullen jullie ons gelijk geven.

Tot springs

SPORT

Beiaardcantus

Woensdag 27 september is het Beiaardcantus op het Ladeuzeplein. Kaarten voor dit uniek evenement zijn verkrijgbaar op de Winagang. De cantus begint om 20u00, maar groepen mogen vroeger binnen. Daarom vertrekken we samen om 19u00 aan de Winagang. Onze tafels zullen klaarstaan. Prosit!

Joeri en Bert

Gezocht

Wanneer we eens iets mogen zeggen, kunnen we die kans niet laten liggen. De POC’s en faculteitsraden van de verschillende richtingen zoeken nog een massa vertegenwoordigers. Grijp je kans om gehoord te worden en stel je kandidaat. Meer informatie vind je in het Newtonneke of bij mij (bert@wina.student.kuleuven.ac.be).

Bert

Berichtjes en zo

Wil je ook een berichtje in de winagenda zetten, of beter nog, heb je zin om een prachtig verhaal te schrijven en wil je dit in een volgend newtonneke zien staan, aarzel dan geen seconde om het ons te bezorgen. Dit kan door het te mailen naar redactie@wina.student.kuleuven.ac.be, door het op diskette of eventueel zelfs gewoon op papier aan iemand van redactie te overhandigen of door het in het redactie-bakske in de winagang te gooien.

De Redactie

Jaarverantwoordelijken

Voor het kiezen van de jaarverantwoordelijken zal de preses wel eens langskomen in de les. Wat die jaarverantwoordelijke juist doet of moet doen zal dan wel uitgelegd worden. Maar een boodschap: BE THERE! (Zo weet je tenminste bij wie je terecht kan voor al die dingen waarvoor de jv dient.)

 

Cursusdienst

Hallo, even voorstellen. Het Cudi-team bestaat uit 4 personen; An, Gert, Andrew en Annelies. Wij zullen jullie graag helpen met cursussen en vragen enkel een klein beetje hulp in ruil (meer informatie hierover vind je in het newtonneke).

 

Cursusdienst

Deze week zijn we uitzonderlijk open op :

dinsdag van 15u00 tot 17u00 in 200B.02.14 (enkel voor 1ste kan)

woensdag van 10u00 tot 17u00 in 200B.02.16 (voor iedereen)

donderdag van 10u00 tot 16u00 in 200B.02.16 (voor iedereen)

Het cursdienst-team

 

Waar is de winagang ?

Goeie vraag eh, voor alle EJW-activiteiten wordt daar bijna afgesproken, in normale omstandigheden (niet de eerste week) huisvest zich er de cursusdienst, om berichtjes in de winagenda te krijgen moet je er ook al naar toe.

Gelukkig dat er iemand aan denkt om jullie (en dit zijn nu waarschijnlijk voornamelijk de 1e-kanners) eens uit te leggen waar die bewuste gang nu eigenlijk is.

Wel: eigenlijk is het gewoon het gelijkvoers van blok 3 in cite, cite is de verzameling van gebouwen rond alma III (en als je die zelfs nog niet weet zijn zal dat in geen geval nog lang zo blijven). Als je uit de alma komt en je neemt het pad ervoor naar links is blok 3 de 3de blok aan je linkerkant, alsook de laatste van de wat hogergelegen blokken.

Mocht dit nog niet duidelijk genoeg zijn staat niets je in de weg om een ouderejaars om meer uitleg te vragen natuurlijk.

Jeniffer

 

 

DEZE WEEK

Maandag

13u30 - …

15u00

20u00

Inschrijvingen

Onthaal voor 1e kanners/1e lic'ers/AOI'ers/AOTI'ers

1e kanners wegwijs maken in leuven

Grasplein aan campus

Campus

Winagang

Dinsdag

13u30 - …

14u00

15u00 - 17u00

19u30

Inschrijvingen

voorstelling wina

Cursudienst voor 1ste kan

EJW-activiteit: Bowlen

Grasplein aan campus

200M (waarschijnlijk)

200B 02.14

Winagang

Woensdag

10u00 - 17u00

19u00

Cursusdienst open

Beiaardcantus

200B 02.16

ladeuzeplein

Donderdag

10u00 - 16u00

20u45

Cursusdienst open

EJW-activiteit: sneakprevieuw

200B 02.16

Winagang

 

Volgende weken

di 3 oktober: openingscantus

wo 4 oktober: openingsbar

do 5 oktober: peter- en meteravond

di 10 oktober: openingsTD

wo 11 oktober: schachtenverkoop

wo 18 oktober: doop