Kleine oproep tot goede daad

Als je na een examen terugkomt op je kot , neem dan een papiertje vast en noteer daarop je jaar en de vragen die je gekregen hebt. En als je dan eens op de winagang passeert , kom dan je briefje in het vakje van cursusdienst leggen. Dan kunnen jouw vragen mee opgenomen worden in de bundel examenvragen voor volgende jaren. Niet vergeten ! Het is een kleine moeite...

Ikke

Aan 1ste lic Natuurkunde: thesissen op IMEC?

Naast zomerstages is er op IMEC ook de mogelijkheid om je thesis te maken. Als je eens zou willen weten hoe dat in elkaar zit, surf dan naar de website www.imec.be. Onder de link 'Jobs/Campus' zal je na een beetje zoeken alle info vinden over het maken van een eindwerk op IMEC. Voor natuurkundestudenten is er speciaal een onderwerp voorzien voor volgend jaar (onderwerp 24 in de lijst voor universiteitsstudenten). Misschien kan je niet direkt iets zinnigs opmaken uit de omschrijving die daar gegeven is maar een eerste gesprekje met Jef Poortmans (poortman@imec.be) kan al veel verheldering brengen.
Aarzel dus niet om hem te contacteren. Wil je het wat voorzichtiger aanpakken, mail dan gerust even naar mij (aernouts@imec.be), ik heb ook mijn thesis op IMEC gemaakt en ondertussen werk ik er. Dus toekomstperspectieven genoeg, maar je kan natuurlijk ook gewoon eens voor een jaartje proeven van een internationale hightech werkomgeving.

Tom Aernouts

Koor

Na een welverdiende rustpauze, die voor de ene al noodzakelijker was dan voor de andere, is het hoog tijd dat we nog eens samenkomen om wat te zingen. Ik verwacht jullie dus allemaal woensdag om 21u in ons MSI lokaaltje.

Johan

Aan 2e kan wiskunde en natuurkunde

Professor Waelkens heeft ons gevraagd jullie te vertellen dat het derde hoofdstuk van de cursus Sterrenkunde gecopiëerd klaar ligt op het secratariaat van Sterrenkunde in blok B.

CuDi



CursusDienst



Zoals gezegd is het afgelopen met de cursusdienst van dit jaar. Wij hebben genoeg gewerkt, tijd om eens voor ons eigen cursusjes te zorgen. M.a.w. als je nog cursussen nodig hebt zal je ze zelf van je jaargenootjes moeten kopiëren. Enkel voor een paar vakken waarvan nog een deel moet verschijnen willen we nog een uitzondering maken, maar dat zal dan eventueel met de jaarverantwoordelijken geregeld worden. We houden jullie op de hoogte. Als er nog problemen of vragen zijn, mail ons dan op cursusdienst@wina.student.kuleuven.ac.be. Allemaal veel succes met jullie examens, en veel plezier met de cursusjes. Signing off,



DEZE WEEK


MAANDAG
     
DINSDAG
     
WOENSDAG
22u-???
23u59
geweune(?)-kroeg
Startschot campagne
RC
RC
DONDERDAG
     
VRIJDAG
     
Volgende weken komt er nog: "breng u stem uit" (RC) een overdrachtscantus (bierstube), meirondjes (sportvelden), ... en de allerlaatste winagenda van dit academiejaar is ook in aantocht (er resteren er ons nog maar 2)