Verkiezingen

Er is vanalles aan het gebeuren in allerlei ploegen. Ons vertellen ze niet veel, maar wij lopen ook niet met onze ogen in onze zakken. Onze verwachtingen zijn alleszins al hoog gespannen... Mogen wij de ploegen erop attent maken dat alle definitieve kandidatuurstellingen aan het kiescomité moeten afgegeven worden ten laatste nu vrijdag om 12u.

Het kiescomité
kiescomité@wina.student.kuleuven.ac.be
Catherine, Dominic en Stefan

Heel Belangrijk !!!!

We zijn nog op zoek naar een heel aantal mensen die volgend jaar de mening van de student willen vertegenwoordigen in verschillende raden. Als je het gevoel hebt dat je graag zou meepraten over een aantal belangrijke beslissingen, dan is dit zeker iets voor jou. Voor elke richting bestaat er een POC. In de verschillende POC's wordt beslist over een aantal dingen die specifiek met je opleiding te maken hebben. Zowel grote programmahervormingen als problemen met bepaalde vakken komen hier aan bod. En de mening van de student is daarbij heel belangrijk! Op faculteitsraad worden beslissingen genomen die over het algemeen veel ruimer zijn. Onderwerpen zoals het invoeren van het semestersysteem komen hier aan bod. Als je volgend jaar in het laatste jaar zit kan je je volgend jaar ook in departementsraad zetelen. Ook hier worden beslissingen op een hoger niveau genomen.
Wat moet je nu doen als je dit wel zou willen doen. Je moet je officieel kandidaat stellen voor de functie die je interesseert oor vrijdag 12u. In deze kandidatuurstelling moet je kort je motivatie zetten, de functie waarvoor je kandidaat bent en je jaar en richting. Op de dag van de presidiumverkiezingen worden ook de vertegenwoordigers voor de raden verkozen.
Als je nog vragen hebt kan je altijd terecht bij mij (Griet.Mertens@student.kuleuven.ac.be) of op de mailinglist van de vertegenwoordigers van dit jaar (owg-list@wina.student.kuleuven.ac.be). Het is heel belangrijk dat in al deze raden studenten zitten want anders beslissen de proffen zonder rekening te houden met onze mening!

griet

IJC

De competitie is afgelopen voor dit jaar. Na een boeiende finale, waarbij zowel de supporters als de spelers van 2LW hun haren uit het hoofd wilde rukken omdat de bal niet in de goal wou, kennen we de winnaars van het IJC 2000, nl 1LN.
Dikke proficiat.
Allemaal van harte gefeliciteerd en bedankt voor deze mooie IJC en hopelijk zien we jullie volgend jaar ook weer.

!!!! Volgend rendez-vous zijn de meirondjes !!!!!

Sport

Finale-Brb

Dé, ideale manier om zich klaar te stomen voor de Paasexamens is naar de laatste winabar gaan en ons nog eenmaal te ondergaan... (Maak u geen zorgen : na de Paasvakantie komt er nog een campagne-, verkiezings-, en bonusbar.)
Deze week proberen we (met zuipkaarten) eens na te gaan welke provintie er meest verzet... en bekronen we plechtig de godcentiekoning...

(..veranderd in kuisvrouwen)


VARIA

Schoen

Ik ben in de winabar een schoen verloren. Wie kan die mij terugbezorgen?
Dankuwel.

Gilles (Peter.delmont@student.kuleuven.ac.be)



CursusDienst



BOEK REFACTORING

Willen volgende personen aub hun boek van refactoring komen afhalen :

Jan Delannoy
David De Ridder
Thomas Cleenewerck
Pieter Peers
Filip Neven
Bedankt

Bestelde Bundeltjes

En er zijn ook nog bundeltjes af te halen:
- Stefan ( onze vriendelijke preses zelf) heeft nog wat bundeltjes van vaste stof liggen
- Sam van 1KN heeft hier nog thermofysica en bvp oefeningen liggen
- Evi Bervoets heeft nog een stapeltje Filosofie liggen
Kom ze zo gauw mogelijk halen

Deze week doen we open voor de laatste keer. Voor ons is het immers ook tijd om eens te beginnen blokken. Omdat het kan zijn dat sommige dingen deze week uitverkocht raken, zullen we donderdag om 18u ook even opendoen, maar dan alleen voor de mensen die dinsdag of woensdag zijn langsgekomen en die dingen besteld hebben die uitverkocht waren. Voor de rest doen we normaal open op:
Dinsdag van 18u tot 18u30
Woensdag van 13u tot 13u30

Opmerking:
- voor een paar vakken moeten nog een aantal deeltjes verschijnen (de proffen zijn ze nog aan het maken). Daarvoor zullen we dan misschien in de eerste week na de paasvakantie nog eens open doen, maar alleen daarvoor. Meer info volgt in de eerste winagenda na de vakantie.

Nieuw Deze week
2KI Artificiële intelligentie: OEF 6+7 25/25
Gegevensbanken: oef 10 25/25
Economie: deel 4 25/30
1LW Differentiaalmeetkunde: Index + opl. oef 20/25


DEZE WEEK


MAANDAG
DINSDAG
18u-18u30 CUDI winakelder
WOENSDAG
13u-13u30
22u-???
CUDI
Finalebâr
Winakelder
RC
DONDERDAG
     
VRIJDAG