De Gouden Krijtjes

Het is weer allemaal voorbij. Jullie hebben gewikt en gewogen. De beste proffen en assistenten zijn bekendgemaakt en bekroond op het lenteconcert.

Voor jullie archief:
Beste assistent Wiskunde: Eric Boeckx
Beste assistent Informatica: Eric Van Hoeymissen
Beste assistent Natuurkunde: Peter Jamee
Mooiste Handschrift: Prof. Indekeu
Beste lesgever: Prof. Van Duppen
Beste Cursus: Prof. Janssen
Meest Winese prof: Prof. Waelkens

Kalk 2000

Jobinformatiedag K. U. Leuven

Zoals elk jaar organiseert de kerncel Tewerkstelling een Jobinformatiedag waarop laatstejaarsstudenten en werkzoekende afgestudeerden van de K.U.Leuven op informele wijze kunnen kennismaken met werkgevers uit verschillende sectoren. Dit jaar zijn er maar liefst 107 infostands. Het gebeuren vindt plaats in de Sporthal de Nayer (10u tot 13u en 14u tot 17u)

Stefan

Foster Parents

Er zijn nog een aantal jaarverantwoordelijken die hun sosjo-geld nog niet binnengebracht hebben. Zouden zij dat zo vlug mogelijk willen doen? Wij weten ook dat jullie niet zoveel van onze Fosterkindjes horen, maar dat is echt niet onze fout. De informatie die men ons opgestuurd heeft hebben we samengevat in het vorige Newtonneke. Ondertussen hebben we alleen een beetje algemene informatie over Foster Parents in Colombia ontvangen en ook de belofte dat we vlug een briefje van Erika of Victor zouden krijgen. We zijn zeker van plan om binnenkort zelf eens een briefje te schrijven, maar we zouden jullie ook willen oproepen om zelf eens een paar regeltjes neer te pennen. Je kan eventueel ook een foto meegeven als je wil (liefst alles in tweevoud: één exemplaar voor Erika en ééntje voor Victor). Op die manier gaan zij misschien vlugger op hun beurt iets van zich laten horen.

Sosje

Rietjes - bar

Of travestieten-bar : de jongens verkleed in meisjes, de meisjes in jongens (goeie uitleg niet?). De mensen die nog onzeker zijn over hun geslacht kleden zich maar niet.
We houden ook Miss en Mister verkiezingen en voor de verandering geven we rietjes weg.

c,b,d en j

Koor

Keigoe gezongen op het lenteconcert, proficiat. Deze woensdag worden jullie allemaal opnieuw om 21u in het MSI verwacht om eens te bespreken wat we verder dit jaar en volgend jaar gaan doen. Denk er allemaal eens over na, en kom uw gedacht zeggen.

Johan

Kiestonneke

Binnenkort (tijdens de verkiezingsweek) is er weer een newtonneke op komst, dat buiten de nodige reclame voor al de ploegen, ook hopelijk zinnige, grappige, onozele,... verhaaltjes, roddels, ... zal bevatten, dus ga alvast een weekend op bezinning om inspiratie op te doen , want wij zullen U wederom nodig hebben om al uw frustraties te uiten op redactie@wina.student.kuleuven.ac.be.
(En als je een zin schrijft die langer is dan deze, zal ik een nieuwe recordpoging doen.)

Redactie


SPORT

Halve Finales IJC

Na een keiharde strijd voor de tweede plaats in poule 1 en veel getel van onze kant, hebben we de laatste halve finalist, nl 2LI. Zij zullen samen met de anderen nu moeten strijden voor een plaatsje in de finale. Maar laten we nog niet te veel gaan dromen en spelen:

maandag 13/3 : Halve finales
21u-22u: 1LN-2LI
22u-23u: 2LN-2LW
op het rood veldje

De finale zal gespeeld worden op dinsdag 21/3 om 22u en de troosting (3e en 4e plaats) op maandag 20/3 om 22u

Volleybal

Niet voor hun mooie ogen, niet voor hun gespierde benen maar gewoon omdat ze het zo lief gevraagde hebben:

2LI-2KN: woensdag 22/3 om 22u in de Nayer

Sport

Jenevervoetbal

Vriezen doet het toch niet meer dus waarom nog wachten. Woensdag 22/3 vanaf 21u30 op het kunstgras zal Wina een vriendschappelijke en vooral een aan jenever rijke voetbalmatch spelen. See you there.

Sport

CURSUSDIENST

OPENINGSUREN:
Dinsdag van 18u tot 18u30
Woensdag van 13u tot 13u30

Nieuw Deze week
1KI Natuurkunde: Slides 70/80
2KI Artificiële Intelligentie: Oefenzitting 3 10/10
Artificiële Intelligentie: Oefenzitting 4 20/20


DEZE WEEK


MAANDAG
DINSDAG
18u-18u30 Cususdienst Open Winakelder
WOENSDAG
13u-13u30
22u- ??
Cursusdienst open
Rietjes-b&r
Winakelder
RC
DONDERDAG
     
VRIJDAG