FOTOBOEK

In het fotoboek kwamen drie bladzijden tweemaal voor en bijgevolg ontbraken er drie bladzijden. Die hebben we ondertussen laten drukken en we zouden die via de jaarverantwoordelijken willen verspreiden.

* Willen de jv's eens langskomen bij mij op de winagang om hun stapeltje te komen afhalen ?

* Willen zij die een fotoboek hebben besteld, en dat nog niet zijn komen halen, dat zo rap mogelijk in orde komen brengen ?

A & I

Massacantus

Commilitones, vergeet niet dat woensdag (om 20u00) nog een bijzondere activiteit te gebeuren staat: de Heverleese massacantus. We hopen dat dit een jaarlijkse traditie wordt. Burgerlijk ingenieurs, bio-ingenieurs en wetenschappers zullen met zang en palm verbroederen in een tent voor Alma 3. Als je bij dit evenement wil zijn, dan koop je best een toegangskaart - aan de inkom betalen kan ook natuurlijk. Kaarten zijn te koop voor 350,- op de Winagang bij Bart, Stefaan en Stefan.

Prosit,
Stefan

Gouden Krijtjes

Binnen twee weekjes, donderdag 9 maart, zullen de Gouden Krijtjes weer uitgereikt worden tijdens het Lenteconcert. Om ook jullie mening te laten meetellen, hebben we jullie vorige week een enquête laten invullen. Mogen wij dan ook alle jv's vragen zo snel mogelijk deze enquêtes binnen te brengen op de Winagang? Dit ten allerlaatste woensdag.

Kalk2000

!! Opgepast !!

Niet vergeten vanavond (maandag) naar de RC-Bar af te zakken voor onze mega-super-de-luxe coctailbar (met bijhorende versnaperingen).

Het WINAKoor

IJC

Wegens onderbemanning en de internationale relaties vorige week, hebben we geen tijd gehad om veldjes te reserveren. M.a.w. het is deze week rustweek, noem het de winterstop. We are very sorry. Perdone. Nos excuses.

Catherine en Griet

 

"pief-poef-paf bar"

'Deze week' staat de misdaad in de Amerikaanse steden van de jaren '20 centraal : afrekeningen, maffia en afpersingen...

Breng dus gerust uw geweerke mee naar den bar en kleed/gedraag u als een echte coole gangster (piece of cake voor een echte winees) De mensen die daar geen goesting in komen dan maar gewoon in piama af.

Nog even vermelden dat we door die massacantus de deur pas openen om 0:00u... (vodka en sigaren verkrijgbaar)

(pang)

 

 

Cursusdienst

Openingsuren:

Dinsdag van 18u tot 18u30

Woensdag van 13u tot 13u30

Opmerking:

  • Het boek 'Physics for scientists and engineers' van Serway is niet meer te koop in onze cursusdienst, maar je kan het wel nog krijgen in de ACCO-winkels (in de Moete).
  • Wegens enkele problemen met het cursusdienstprogramma vorige week, kan het zijn dat een aantal prijzen van cursussen die vorige week nieuw waren een klein beetje zijn veranderd, maar het zal nooit meer dan 5 bef schelen.

Nieuw deze week:

1K

Beginselen van programmeren: Hfdstk 12

40/45

 

Beginselen van programmeren: Hfdstk 13

50/55

2KI

Artificiële Intelligentie: Oef. deel 2

15/20

 

Toep. van Meetk. in de Informatica: Oef. deel 2

20/20

 

Gegevensbanken: Oef. 7

10/15

 

Gegevensbanken: Slides

180/205

1LI

Neurale netwerken: Cursus deel 2

125/140

1LN+2LN

Sterstructuur en –evolutie: cursus

175/195

Aggr.

Algemene en historische pedagogiek: Papers

90/100

DEZE WEEK

Maandag

 

Laatste Les Danscursus

W.A.A.G.

Dinsdag

18u00-18u30

CUDI

Kelder

Woensdag

13u00-13u30

20u - ??

00u00 - 12u??

CUDI

Massacantus

Pief-Poef-Paf-B"r

Kelder

Tent Alma 3

RC (alma 3)

Donderdag

 

 

 

Vrijdag

 

 

 

Volgende weken

8 maart: JeneverVoetbal

9 maart: Lenteconcert + Gouden krijtjes (Aula Pieter De Somer)

en voor de rest niet meer zo heel veel, want de tijd van studeren begint een beetje in aantocht te komen. (en de verkiezigsweek en van die dingen staan ook al bijna voor de deur)

 

Mededelingen

Jaaractiviteit 2LW1

Nu maandag 28/2 gaan we, de meesterkoks, koken voor onze fijnproevers uit 2LW1 als jaaractiviteit. De meesterkoks worden verwacht tegen 15.00 aan de GB en de fijnproevers om 19.00 aan het groenveldzaaltje.

een meesterkok

 

CampusToneel stelt voor

'De vervolging van en de moord op Jean Paul Marat, opgevoerd door de verpleegden van het krankzinnigengesticht van Charenton onder leiding van de heer de Sade'

Een confrontatie tussen twee extreme standpunten, het individualisme van Sade en het socialisme van revolutionnair Marat. Marat wil vrijheid voor het volk en wijkt daarbij voor niets terug, terwijl Sade enkel nog in emancipatie gelooft. 1793, Franse revolutie: Marat wordt in z'n bad vermoord omwille van z'n radicale ideeën. De opvoering is spel van pantomime, gezongen delen, drama en choreografie. Voor het stuk hoef je niet eens naar Leuven centrum te gaan, want dit gezellig avondje-uit is op de campus Heverlee te beleven. De ridderdzaal van het Arenbergkasteel wordt nl. gebruikt als het gekkenhuis van Charenton, waar de vastgehouden Sade en medepatiënten de moord op Marat maar te graag nog eens overdoen.

Voorstellingen: 29 februari, 2, 4, 7, 9 en 10 maart om 20u.

Samenkomst: hoofdingang kasteel.

Kaarten: student 150/ niet-student 200

Opgenomen in de jubileumviering van 575 jaar KUL.

andy.devos@student.kuleuven.ac.be

 

WinaKoor

Wie nu nog ni door heeft dat Lenteconcert echt wel dicht bij is (9 maart) moet maar eens dringend naar de repetitie komen. Wat een geluk dat het nog altijd op dezelfde plaats en hetzelfde uur is, zodoende: hij/zij die er dees week niet is, heeft geen enkel, en ik herhaal: GEEN ENKEL excuus (behalve ne mega-starcraft/broodwar-battle).

Vergeet ook niet naar onze eigenste bar te komen (zeker niet als je moet helpen), en wie het RC ni weet zijn, moet eens wa vaker na de repetitie naar de winabar gaan ipv het universum J

De jongen die er woensdag misschien niet zal zijn J