Zwart-witte Winaweek

Maandag: Schaaktoernooi: De grijze massa wordt danig gestimuleerd door de zwarte en witte stukken en vakjes. We houden natuurlijk rekening met beginners en gevorderden. Het begint om 20u in cafe Ad Libidum. Je vindt dit op campus Irena in de Ijzerenmolenstraat.

Dinsdag: Film in de Moete: Volgens sommigen zijn zwart-wit foto's en films veel artistieker dan de gekleurde versies. We nemen de proef op de som vanaf 20u.

Woensdag: Horrorbar: Het RC is normaal tamelijk kleurrijk, maar deze nacht lijkt het meer op een donkere kerker waar vreselijke wezens en afzichtelijke monsters hun leven slijten en zich een weg banen naar de toog. De drank is aangepast. Wie zich verkleedt in horrorstijl krijgt een gratis cocktail!

Donderdag: Schaats-TD: In samenwerking met andere kringen en Skikot organiseert Wina deze gevaarlijke activiteit op de schaatsbaan in Haasrode. Kaarten kosten 200fr. en zijn te koop op de Winagang bij de heilige drievuldigheid Bart, Stefaan en Stefan. Er is een busdienst van het Fochplein en het Hooverplein naar de ijspiste.

Vrijdag: Galabal der Wetenschappen. Salons Georges op het Hogeschoolplein is vanaf 22u het decor van deze stijlvolle avond. Kaarten zijn te verkrijgen bij je jaarverantwoordelijke. De toegangprijs is 250/300 in voorverkoop en 300/350 de avond zelf. Avondkledij gewenst.

Stefan

SPORT : IJC

 minivoetbal

2LI-Blok B: maandag 7/2 : 20u-21u Polyvalent veldje (= groen veldje)

1LW-skiteam :maandag 7/2 : 21u-22u Polyvalent veldje (= groen veldje)

2LN-Blok D : dinsdag 8/2 : 21u-22u Polyvalent veldje (= groen veldje)

1LN-2KW : dinsdag 8/2 : 22u-23u Polyvalent veldje (= groen veldje)

 

volleybal

1LI-2KN : woensdag 9/2 : 20u-21u in de Nayer

 

Op het net kunnen jullie de 2 poules voor de minivoetbal en de poule voor de volleybal vinden.

Sport

 

1LI en sympathisanten

Voor al wie graag eens een scheve schaats rijdt en niet vies is van een slippertje : 1LI gaat schaatsen !! Afspraak : deze avond ( 7febr. ) om 19.30 met de fiets aan de Winagang of om 19.50 aan de schaatsbaan(milseweg/zavelstraat in Heverlee) Kom gewoon af en amuzeer U !

Liesbeth

 

 

Misschien wel een presidiumploeg?!


Indien je gemotiveerd bent om Wina volgend jaar geestrijke drankjes, perfekte cursussen, bangelijke fuiven, enz... te bezorgen, moet je maar eens mailen naar
ploeg_2000@yahoo.com.  Niet aarzelen, gewoon doen!


Wij

"horror-bar"

Om de trend van de thema-bars verder te zetten zonder de klassiekers te negeren is deze week de horror aan de beurt en mag iedereen zijn bezem en paddenslijm meebrengen (met andere woorden verkleed u!). We passen 't interieur een "beetje" aan, maar verwacht geen mieren of ander ongedierte in uw pint. We merken op dat 't aantal  klachtenmails omtrend de godcentielijst evenredig is met de zattigheid van het barteam... 't zal niet meer beteren...

boe!

 

 

Cursusdienst

Pas op, deze week zullen we extra op tijd opstaan om de cursusdienst te openen op:

dinsdag van 18u tot 18u30

woensdag van 13u tot 13u30

Het cursusdienstteam

1KW+N

Analyse aanvullingen

55/60

2KI

PAT: Oplossingen Examenvragen

10/10

 

Toepassingen van meetkunde in de informatica

155/175

 

Economie: Slides 2

20/20

 

Economie: Slides 3-5-10-11-12-13

40/45

1LI

Neurale netwerken: Slides

115/130

1LN

Kernfysica: Engelse nota's

130/145

 

Kernfysica: Transparanten

230/260

2LN

Fysica van de chemische bindingen

95/105

Koor

Jan dankt iedereen voor de massale opkomst van de vorige repetitie, en hoopt dat dat deze week geëvenaard wordt. Deze week volgen er nieuwe hits. We gaan ongetwijfeld schitterend scoren op het Lenteconcert. Bovendien verjaart David, en heeft voor ons allemaal een kleine verrassing bij. Stuur uw felicitaties naar david.gilis@student.kuleuven.ac.be.

HolleBolle.Gijs@Balou.be

 

DEZE WEEK

Maandag

20u

20u-21u

21u-22u

Schaaktoernooi

Minivoetbal (2LI-blok B)

Minivoetbal (1LW-skiteam)

Ad Libidum

Groen veldje

Groen veldje

Dinsdag

20u

21u-22u

22u-23u

Filmavond

Minivoetbal (2LN – blok D)

Minivoetbal (1LN-2KW)

De Moete

Groen veldje

Groen veldje

Woensdag

20u-21u

21u

22u

Volleyball (1LI-2KN)

Finale Basket dames (IFB)

Horrorb*r

De Nayer

De Nayer

RC

Donderdag

22u

Schaats-TD

Ijsbaan Haasrode

Vrijdag

22u

Galabal der Wetenschappen

Salons Georges

 

 

 

 

 

Mededelingen

Filmavond

Dinsdag, vanaf 20u in de Moete kan er naar zwart-wit-films gekeken worden. Onder voorbehoud ziet dat er als volgt uit : Iets na 20u beginnen we met 'Schindler's List', om u nog even de holocaust te laten herinneren. Even is ongeveer 3 uur ; daarna komt 'Twelve Angry Men', een film uit 1957 waarin een jury behoorlijk langer dan verwacht gaat beslissen over schuld of onschuld van de beklaagde. Rond kwart voor één of zoiets volgt dan 'C'est Arrivé Près De Chez Vous' ; ofwel een Waalse cameraploeg volgt een gangster op de voet ; onvergetelijk...

IKS-Theoie fuif

Beste winezen,

de assistenten natuurkunde van IKS en theorie zijn bekommerd om uw geestelijke gezondheid, daarom organiseren zij een IKS-THEORIE fuif op VRIJDAG 25 FEBRUARI in zaal CUYTHOEK op de hoek van de Kapucijnevoer en de Brusselsestraat. Kaarten kosten 60 BEF in voorverkoop en zijn vanaf nu te verkrijgen bij: Michel Verschuere (theorie) Joris Lauwers (theorie) Karen Van de Vel (IKS) Pascal Spincemaille (theorie).

Zij die op uw komst rekenen, Karen, Pascal, Joris, Michel

GEZOCHT

 

Wie heeft er interesse om mij grondige lessen wiskunde te geven voor een redelijk bedrag ?(mijn basiskennis van wiskunde is niet erg groot) studierichting: 1ste kan BMW

e-mail: avoks@hotmail.com

E&Y

Binnen E&Y Consulting bestaat onder de naam GCC (Global Client Consulting), een internationaal netwerk met als doel 2om multinationals bij te staan in projecten die de landsgrenzen overschrijden. De oplossingen die worden aangeboden, kunnen variëren van strategieformulering tot implementatie. Werken op internationale schaal heeft het grote voordeel dat er informatie wordt uitgewisseld zowel met interne als externe mensen over heel de wereld. In dit artikeltje schetsen we kort twee internationale ervaringen van een consultant die een tweetal jaar geleden afstudeerde.

Bij de telecommunicatie multinational Global One, nam hij deel aan een project dat erin bestond de klant te begeleiden in de migratie van verschillende locale bestellings- en facturatiesystemen naar een nieuw, gemeenschappelijk systeem. Op die manier kon de bestaande foutenlast worden gereduceerd. Dit project werd uitgevoerd in Parijs, waarbij de consultants van tijd tot ook de kans kregen om mee te werken in local business units van verschillende Europese landen. Daardoor werd de opportuniteit geboden om op korte termijn met consultants uit heel Europa samen te werken in één van de meest aantrekkelijke steden van Europa.

FIDI, een organisatie die wereldwijd internationale verhuisbedrijven van huishoudelijke goederen, groepeert heeft haar coördinatiecentrum in Brussel. Samen met E&Y Consulting ontwikkelde FIDI een certificatieprogramma, waarbij leden worden gecertifieerd op voorwaarde dat ze voldoen aan bepaalde kwaliteits- en prestatiestandaarden. Binnen dit kader kreeg dezelfde consultant de mogelijkheid de opgestelde kwaliteitsstandaarden ter plaatse te gaan controleren, zowel in Europa als in Amerika. Eén van onze mensen trok naar Vancouver, Calgary, San Francisco en Los Angeles.

Tot slot moet we benadrukken dat bij ons nooit iemand verplicht zal worden om een project in het buitenland aan te nemen. Zij die werken in het buitenland doen dit op eigen verzoek. Verblijven in het buitenland zijn meestal voor beperkte tijd binnen Europa en van maandag tot vrijdag. Dit maakt dat je in het weekend, tussen de projecten, en voor activiteiten die niet bij de klant dienen te gebeuren doorgaans ruim de mogelijkheid krijgt om op regelmatige tijdstippen in België op adem te komen.

We dagen je uit om iedere week ons artikel te lezen. Met vragen of opmerkingen kan je altijd terecht bij :

Herman Walscharts (Herman.Walscharts@eyc.be; (075) 786815

Tom Ghelen (Tom.Ghelen@eyc.be; (0477) 788691