Maandag 10 januari 2000


EJW op Kroegentocht


Maandag gaat EJW op Kroegentocht. Wat hebben we daarvoor nodig? Cafés: die zijn al geselecteerd en uitgetest (is best wel leuk geweest) en natuurlijk "schachten". Deze Laatste groep is nog niet zo talrijk, daarom dit tekstje: Heb je de voorbije we(e)k(en) hard gewerkt (of juist niet), en je wil wel eens iets anders doen (of juist niet) dan is dit de kans van je leven. Wil je wel eens op een ander café zitten, kom dan vanavond (Maandag) om 20u45 naar Bar del Sol (of 20u30 aan de winagang) en breng minstens 300BEF (= inschrijvingsgeld + 1 "normale" consumptie in elk café + kansen om een deel terugbetaald te krijgen) mee. Wie hier nog aan uit kan .. moet dringend op kroegentocht :-)

Evi, Fré, Wannes en Liesbeth


Phantom of the opera

De mensen die nog niet betaald hebben brengen het geld mee op de dag zelf (woensdag 26 januari). We vertrekken om half zeven aan het Jacobsplein. Dat is in de buurt van de Brusselsestraat. Zie je daar.

P&P van cultuur


Lenteconcert

Ook dit jaar is het toch wel fijne lenteconcert weer van de partij. Als er mensen zijn die geinteresseerd zijn om iets te spelen en die nog geen cultuurfiche ingevuld hebben, kunnen nog altijd mailen naar cultuur@wina.student.kuleuven.ac.be. Play that beat, Sam.

alweer die van cultuur


Wetenschapscantus

Het is nu dinsdag weer drinken en zingen geblazen met alle wetenschappen samen. Allen daarheen dus, zodat Wina weer van zich kan laten horen.

Senior



Cursusdienst


Een nieuw semester, een nieuwe kans (om uw vakken bij te houden, om uw thesis te schrijven, ...), maar ook nieuwe vakken, en dus nieuwe cursussen en boeken. Ook de openingsuren van de cursusdienst zullen waarschijnlijk veranderen, maar omdat we het nog niet goed weten, houden we deze week nog de uren van vroeger, zijnde:


dinsdag van 18u tot 18u30

woensdag van 13u tot 13u30


En dan een stevige lijst nieuwe cursussen:

1K

Beginselen van Programmeren: Hfdstk 10

30/35


Natuurkunde / Algemene Natuurkunde I: boek: Physics for scientists and engineers, Serway, nieuwe editie

?/?

1KI

Fundamenten voor de informatica: cursus

245/280


SOCS: slides deel 3

15/20


SOCS: cursus hfdstk 2 deel 2

55/60

2KW

Fundamenten voor de informatica: cursus

245/280


Algebra (2K): Cursus deel 7

10/10

2KW+N

Kwantumfysica: Cursus

145/165


Wiskundige Natuurkunde (2K): Cursus

210/235

2KN

Thermofysica II: Cursus

205/230

2KI

Artificiële Intelligentie: Cursus deel 1

?/?

1LW

Statistische modellen en data-analyse: Exam applied statistical models

5/5


Interpolatie en Approximatie: Cursus

155/175

1LI

Inleiding tot het management: Cursus

310/350

2LW+I

Wiskundige Logica: Cursus

80/90

AOI

Fundamenten voor de informatica: cursus

245/280


Artificiële Intelligentie: Cursus deel 1

?/?

Het cursusdienstteam


DEZE WEEK



Maandag

vanaf 20u

Kroegentocht met EJW


Dinsdag

18u -18.30u

20 uur

Cursusdienst open

Wetenschapscantus

Winakelder

Waaiberg

Woensdag

13u - 13.30u

21 uur

vanaf 22u

Cursusdienst open

repetitie koor

Miami beach bQr

Winakelder

MSI 91.40

Rc

Donderdag




Vrijdag




DE NABIJE TOEKOMST


2 febr 2000: IDW

7 - 11 febr 2000: Tweede winaweek: Zwart-witte week.


MEDEDELINGEN

FOTOBOEK

Alle mensen die hun fotoboek nog niet zijn komen afhalen, moeten gewoon maar eens komen naar de winagang in de loop van deze week, of tijdens de cursusdienst.

FB

Kiescomité

Bij het aanbreken van het tweede semester is de tijd gekomen om een kiescomité aan te stellen. Wij zullen waken over de goede gang van zaken en de presidiumverkiezingen. Ploegen en studentenvertegenwoordigers kunnen vanaf vandaag hun (voorlopige) kandidatuursstellingen binnenbrengen.

Wij zijn bereikbaar op de Winagang of op kiescomite@wina.student.kuleuven.ac.be

Catherine Vanaise, Dominic Reberez, Stefan Lesschaeve

PV

Beste vrienden, graag nodig ik jullie uit op een frisse presidiumvergadering. Dit festijn van informatieuitwisseling, deze hoogdag van afspraken maken zullen jullie kunnen meemaken op zondag 30 januari om 22u in de Winakelder

Stefan



ACTIVITEITEN

< T > = 46°C => Miami Beach bQr

Bermuda-shorts, badpakkenspecial, mini beach, de kleutertjes bouwen 'n bekerkeskasteeltje, cocktail Honululu, snorkels en den hond. (aangepaste kleding verplicht!)

het barteam

Koor

Jullie hebben waarschijnlijk allemaal uitstekend gezongen op de provinciale wedstrijd, maar er is geen tijd om te vieren. We moeten immers dringend beginnen werken aan ons programma voor het lenteconcert, dus be there deze woensdag om 21u aan het MSI 91.40.

Johan

Beste mede-Wineesjes

U dacht dat u een feestje kon bouwen door naar een cantus te gaan en dan van zattigheid door de goot te kruipen. Wel kruip dan volgende week dinsdag na de wetenschapscantus naar het RC, want LILITH presenteert de ULTIMATE BOENK BAR. Alle soorten boenk zullen hier aan bod komen, van techno en jungle tot electro en drum & bass. Tevens bieden wij ook tal van geschifte cocktails, frikandellen en een super goedkoop, zoniet gratis vat DOMUS aan.

De Lilith ploeg, in preparation of C.O.W. Rein

Aan tweede lic wiskunde W2

Eindelijk is't zover, jawel hier is ze onze eerste jaaractiviteit. Wat gaan we doen? Wel we gaan donderdag 27/1 eerst gaan eten in Leuven en daarna nog eentje,of wel meer gaan drinken op de oude markt. Weet me voor dinsdag 25/1 te vertellen of je meegaat of niet zodat ik een tafel kan boeken. Afspraak om 19 uur aan de kotmadam. Tot dan!

Bettie













20 december 1999 8/4 Winagenda