Kleurenweek

Nog even ten overvloede concrete gegevens over de eerste winaweek:

Maandag 20 december: Jenevercantus in Toewip vanaf 20u.

Dinsdag 21 december: Muurklimmen. Afspraak aan klimzaal

Hungaria om 18u of om 17u40 aan de Winagang met een fiets.

Dinsdag 21 december: Midwintervuur. Het Chiroterreintje op de

hoek van de Huttenlaan en de Middelweg in Heverlee zal het

decor zijn van dit heidens hoogfeest. We beginnen eraan om 21u

Woensdag 22 december: Reggae-bar. Moet er nog uitleg zijn?

Donderdag 23 december: Kerstfeest in zaal Ons Huis. Het adres

is Goudsbloemstraat 28 in Leuven. Receptie om 18.30u.

Stefan

Midwintervuur

Hoort allen:

op dinsdag 21 december breekt de langste nacht van het jaar aan.

Opdat wij niet aan dat onheil ten onder zouden gaan, zullen we die avond een groot Midwintervuur ontsteken, teneinde de genade van de Oppergodin (Wina) af te smeken. We zullen hierbij onze verkleumde maagjes verwarmen met onze Toverdrank (te verkrijgen voor slechts enkele zilverlingen), (nvdr glühwein) gebrouwd door onze hoog-druïden.

Als de Godin dan nog toornig is, en de hemel op onze kop gaat vallen, zullen we Haar lof en eer toezingen, en desnoods menige jonge maghet offeren. En als't dan nog niet betert, dan weten wij het ook niet meer. Beltane-feesten en dergelijke (voor de kenners :-) worden uitgesteld tot de Onofficieuze Millennium-Orgie.

Voor wie wil deelnemen aan dit glorierijke samenzijn: 't is te doen op het chiro-terreintje op het kruispunt van de Middelweg en de Huttenlaan in Heverlee. De Huttenlaan ligt tussen de Waversebaan en de Naamsesteenweg (vrij ver vanachter op de Naamsesteenweg, bijna aan de brug; op de Waversebaan komt ze uit iets voorbij Lerkeveld).

Het Vuur zal ontstoken worden om 21u.

Let wel: bij erg slecht weer is het duidelijk dat onze Godin haar woede tentoonspreidt, en dan kunnen we beter binnen blijven (hetgeen we dan ook zullen doen)

Morgan le Fay en vriendjes

Cursusdienst

Deze week zijn we weeral eens open op:

dinsdag van 18u tot 18u30

woensdag van 13u tot 13u30

 

 

1K

Beginselen van programmeren: Hfstk 15

30/35

2KW

Kansrekenen en statistek: aanvullingen Oefn.

20/20

2L

Vraagstukken over godsdienstwetensch.: H.9 + 10

15/15

DEZE WEEK

Maandag

vanaf 20u

Jenever cantus

den Toewip

Dinsdag

17.40 / 18 u

18u -18.30u

vanaf 21 u

Muurklimmen

Cursusdienst open

Midwintervuur

Hungaria

Winakelder

zie tekstje

Woensdag

13u - 13.30u

17u èn 18u

15u

vanaf 22u

Cursusdienst open

Volley Dames

Basket Heren

reggae-b!r

Winakelder

KBC

Nayer

Rc

Donderdag

18.30u

vanaf 23 u

Wina's spetterende Kerstfeestje

dansen !! fuiven !

Ons Huis

Vrijdag

DE NABIJE TOEKOMST

Zalige Feestdagen

Met deze allerlaatste winagenda van 1999, willen wij hier afscheid nemen van U. Maar wees gerust we zijn er weer zodra het nieuwe jaar is aangevat; wanneer de buiken goed rondgegeten zijn, iedereen voldoende uitgerust is, de eerste blokstapjes achter de rug, of met blauwe plekken terug komt van een sneeuwavontuur.

Als we even terugblikken op '99 zien we dat het goed geweest is en hopen dat het zo zal blijven.

Het enige wat wij dit jaar nog voor U kunnen doen, is U een Formidabele Kerstmis, gezellige feestdagen, efficiënte studiemomenten, een deugddoende vakantie,... en wat je er zelf ook van maken wil, toewensen !! Maw een prettige vakantie en een schitterend begin van 2000 toegewenst!

van ons allemaal

ps Onze goede voornemens zijn voor de volgende keer !

MEDEDELINGEN

Jaar T-shirts leveringsdienst

Jullie hoeven niet langer kou te lijden want de lekker warme jaarT-shirts zullen vanaf woensdag-middag op de gang klaarliggen. Per jaar moogt ge ze dus komen halen. Is dat geen schoon kerstkado? PR

Open-Deurdagen

Katamaran is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen die eventueel kunnen gebeuren door een stel deurterroristen. Uit goede onbetrouwbare bron hebben onze informanten vernomen dat een heuze deurencampagne Leuven en omstreken zal treffen gedurende de eindejaarsgebeuren. Wij willen ons hier op voorhand van distanciëren. Hoogachtend

The Windows

Verloren in de bar van 2 weken geleden

Grijze trui toebehorend aan een meisje. Af te halen na 14 uur bij Dominic op de Winagang.

Dominic

InterFacultairSongFestival

Gezocht : muzikanten -gitaren, drums, sampler1&computer,wizzards,rappers, trompettisten, dunno- voor een onvergetelijk triphopcollectief om de missing link te vormen tussen portishead en laurynn hill en het IFS te winnen ! (nvdr contacteer cultuur)

wolf

Stefan

Het spijt mij verschrikkelijk dat mijn nietige persoon het gewaagd heeft om Uwe Allerhoogstheid met een Onwaardig meloenjenevertje op te zadelen i.p.v. uw Heilig Citroensap.

Mijn welgemeende en diepste excuses hiervoor.

Vee Een

SPORT

Basket Heren

De goden zijn ons goed gezind. Onze belangrijkste tegenstander (Groep T) heeft uitstel gevraagd tot na de kerstvakantie. We spelen wel nog tegen VRG woensdag om 15 uur in de Nayer. Veel succes !

Volley Dames

We spelen woensdag om 17u en om 18u telkens in de KBC. Probeer als het kan een beetje vroeger te komen zodat we ons kunnen opwarmen. Uit ondervinding helpt dat wel een beetje. Be there.

IJC

Als je met je jaar nog wil inschrijven voor volley en/of minivoetbal doe het dan nog deze week. Het is jullie laatste kans.

Sport

 

ACTIVITEITEN

Kerstfeestje

Nu donderdag is het Wina's kerstfeestje (okee dat had je wel al door inmiddels). Er zijn nog enkele kaarten te koop, op de Winagang.

Naar de fuif alleen komen kan uiteraard ook, voor 50 / 70fr, vanaf 23u.

De hardwerkende JV's wordt vriendelijk gevraagd zo ze dit nog niet gedaan hebben de kaarten zo snel mogelijk te komen afrekenen (nog steeds bij voorkeur na de middag). We doen ons uiterste best om uw avond zo gezellig mogelijk te maken. (Je kan nog steeds tafels reserveren bij ons!)

GAK

 

Dauwtrip #3

Deze week dauwtrip in Reggae stijl. Inschrijven bij Giles. En neem uw jas mee naar de bar.

Het Dauwcomité

 

"Reggae-b!r met limbo-wedstrijd"

I'm on the run but I ain't got no gun

See they want to be the star

So they fighting tribal war

And they saying Iron like a Lion in Zion

Iron like a Lion in Zion,

Iron Lion Zion (enzovoort)

ps. de resultaten van de "zuipbar/FakbarRally" kan u rustig nalezen op

onze pagina.

B.M.

Phantom

Dit berichtje om jullie er nog eens aan te herinneren dat we op 26/1 samen met Medica naar 'Phantom of the opera' gaan. Voor Wina beschikken we over 20 kaarten, waarvan er ondertussen nog 10 over zijn.

Je hebt nog tot vrijdag de tijd om ons te mailen als je wil meegaan, want dan leggen we het definitieve aantal vast, en worden de kaarten ons doorgestuurd. Om zelf niet met kaarten over te zitten die besteld werden en uiteindelijk niet afgehaald worden, willen we jullie vragen de bestelde kaarten te komen betalen op woensdag 22/12, dit in blok 1 op het gelijkvloers ( bellen bij Evie : * * ), latere beslissers komen die dan de donderdag of evt. nog de vrijdag betalen.

de die van cultuur