Aan alle JV's.

Ik heb voor elk van jullie een lijst klaargelegd in het bakje van jaarverantwoordelijken op de winagang om de jaarfotos bij te bestellen. Willen jullie die gaan halen, invullen, en voor  maandag 22 november in het bakje van fotovrouw leggen? Ze moeten ook direkt betaald worden. Gelieve het geld juist gepast af te geven aan Tine op de winagang. (en het geld dus niet in het bakje te leggen!). Bedankt !

 

Sint

Tja, of hij naar Wina komt is nog maar de vraag want hij is al zijn notities van de Wina-leden kwijt. We vraagden al om hem te helpen door roddels en weetjes over jullie medestudenten naar roddels@wina.student.kuleuven.ac.be te sturen, maar daar is tot nu toe nog altijd geen respons op gekomen. Blijkbaar zijn jullie dan allemaal zó braaf geweest,... hmm... valt te betwijfelen. Wie iets van een andere student(e) weet en vindt dat zwarte Piet hem/haar daarvoor mag straffen stuurt dit dus op naar bovenstaand e-mail-adres met de vermelding van het jaar waarin deze student(e) zit. Geen lekkers voor de jaren waarvan geen roddels werden ingestuurd....

GAK

de "attention, ça ne va plus"-b?r

Aandachtige mensen zullen nu woensdag kunnen opmerken hoe de eeuwenoude one-liner "zo ne vice, da doe eigenlijk toch niks hé" op fenomenale wijze ontkracht wordt, want deze week houden zij de winab?r open, met de welwillende medewerking van nick van eyndt. Wat zal er zijn? Voornamelijk stefaan, bart en nick die op bijzonder spectaculaire wijze zullen plaatjes draaien, pintjes tappen en full-time sympathiek zijn. Verder een hele hoop cocktails (jawel!), clouseau, kronenburg park, liefde en bordvegers. En om het leven wat spannend te houden koppelen we hier ook nog een wedstrijdje aan: de persoon die ons als eerste de vierde vaste stof (dus naast de drie hierboven vermelde) weet te bezorgen, die krijgt niet minder dan 3 gratis pintjes.


stefaan, bart en nick

 

Voor alle eerstekanners

Woensdag hebben we speciaal voor jullie enkele bowlingbanen gereserveerd van 21.00 tot 23.00 uur. We spreken af om iets voor negen aan de bowling in de naamsestraat nummer 89, vlak bij de H.Hart-kliniek. Be there!!!

 EJW

 

Nacht van de stella

Drink je graag bier ? Drink je graag veel bier ? Drink je graag heel goedkoop veel bier ? Dan is de nacht van de stella iets voor u. Donderdag 25 november drink je de hele nacht van 22 tot 6 uur pintjes aan 25 frank (!!) in cafe het plectrum (naamsestraat, schuin tegenover standaard). Alleen een kaart van slechts 100 frank is vereist om van dit festijn te kunnen genieten. Die kaarten kan je verkrijgen door ze van mij te kopen als ge mij eens tegenkomt ofwel mailen naar joeri@www.wina.student.kuleuven.ac.be. Let op: enkel kaarten in voorverkoop.. niet meer ter plaatse.. wegens een te grote opkomst. Be there and enjoy.

joeri gerrits

 

OWG

Maandag is er nog ne keer een vergaderingske om 20u in de Winakelder. Alle vertegenwoordigers in de raden worden verwacht.

Griet

 

Studentenvertegenwoordigers gezocht

In de verschillende onderwijsraden wordt over een aantal onderwijskwesties beslist. Dit jaar staat o.a. een nieuwe stemming over het semestersysteem op het programma. Voor verschillende raden zijn er nog vertegenwoordigers tekort. Het zou spijtig zijn als we een aantal van onze stemmen niet zouden benutten. Vooral uit de kandidaturen zijn er heel weinig vertegenwoordigers op dit moment.

In de volgende raden zijn er nog lege plaatsen :

POC wiskunde : 2 plaatsen

POC natuurkunde : 2 plaatsen

Faculteitsraad : 1 plaats voor informatica, 3 voor wiskunde en 1 voor natuurkunde

Als je graag mee zou beslissen over een aantal onderwijsproblemen of je wil graag meer weten over wat deze raden juist zijn, wordt je maandagavond om 20u op de OWG-vergadering verwacht of kan je een mailtje sturen naar owg-list@www.wina.student.kuleuven.ac.be.

Griet

 

Cursusdienst

Sorry voor de vergissing vorige week, de cursusdienst was natuurlijk niet open op donderdag, maar wel op woensdag. Zo zullen we deze week open zijn op dinsdagavond en woensdagmiddag, maar omdat het nu wat minder druk is, gaan we de openingsuren wat inkorten. Vanaf deze week zijn we open op:

dinsdag van 18u tot 18u30

woensdag van 13u tot 13u30

Enkele opmerkingen:

We hebben een studentencursus gekregen van Filosofie van de wetenschappen. De mensen die hiervan een exemplaar willen, moeten het bestellen, door een mailtje te sturen naar cursusdienst@wina.student.kuleuven.ac.be. Van 1LI hebben we al een lijst van 29 personen, dus die moeten natuurlijk niet nog eens mailen.

1K

Beginselen van programmeren: Slides Hfdstk. 4

40/45

 

Beginselen van programmeren: Slides Hfdstk. 6

30/35

 

Beginselen van programmeren: Slides Hfdstk. 7

35/40

 

Lineaire algebra: Oefenzitting deel 2

20/20

 

Lineaire algebra: Slides Hfdstk. 3

35/40

 

Lineaire algebra: Slides ring-lichaam-veld

15/15

2KW+I

Algebra: deel 5

30/35

1LI

Filosofie van de wetenschappen: Studentencursus (enkel voor de 29 mensen die dat besteld hebben)

90/105

 

MOP: Oefenzitting (turncompetitie)

15/15

1LW

Statistische modellen en data-analyse: Cursus deel 2

70/80

2LN

Halfgeleiderfysica: Cursus

630/715

 

Halfgeleiderfysica: Slides deel 2

85/95

Het integere cursusdienstteam

Isabel, Annelies, Michael, Ellen en Johan

Die Die Die My Darling...

De eerste moorden zijn gepleegd, maar we zijn slechts enkele dagen bezig met het moordspel. Dat er nog op koelbloedige en sluwe wijze mag gemoord worden in de komende 2 weken ! Surf naar de Moordspelpagina op de Wina-site om de stand van zaken te zien ; al wie snem is mag namelijk door iedereen die meedoet afgeknald worden ! (behalve door bekende Vlamingen) Laden die geweertjes, want voor diegenen met de meeste moorden en de beste overlevende is er een lekkere prijs weggelegd...

Gak

 

 

DEZE WEEK

Maandag

20u

21u

OWG vergadering

Minivoetbal heren

Winakelder

Rood Veldje

Dinsdag

18u-18u30

Cursusdienst open

Winakelder

Woensdag

13u-13u30

21u-23u

21u-23u

Voor de bar

22u

22u

Cursusdienst open

EJW-Bowling

Winakoor repetitie

De Volle Tent

Attention, ça ne va plus-b?r

Basket heren

Winakelder

Naamsestraat 89

MSI 91.40

RC

RC

De Nayer

Donderdag

20u-21u

22u-23u

Minivoetbal meisjes

Grote voetbal heren

Polyvalent plein

Voetbalveld T3

Vrijdag

     

 

Do 25/11: Fuif in de Samambaia

Do 9/12: Ticket naar 2de Kan quiz

 

 

 

 

Mededelingen

Jaaractiviteit 2e lic W3

Onze jaaractiviteit zal doorgaan op 16 november. We zijn van plan om te gaan poolen. Het wordt best een gezellig avondje  met de meisjes van W3. Iedereen wordt verwacht om 20.30u in de Downtown  Jack..

 

BLANCO!

Voor onze petekindjes die hunne mail niet zo vaak (of helemaal niet) nalezen: Dinsdag (16/11/99) is het kotentocht (eindelijk). Zet dus allemaal drinken klaar (en een beetje chips ofzo), en kom tegen een uur of twintig naar Bert (den oudste van den hoop) zijn kot. (2 verdiepen boven de winagang).

De (1ki-bissende) peters.

 

SPORT

Volleybal

Voordat het serieus wordt gaan we nog eens onder ons spelen en dit op maandag 15/11 van 18u tot 19u in de KB.

Annelies en sport

 

IFB

De intefacultaire bekercompetitie gaat vanaf deze week van start. Al wie zich geroepen voelt om de kleuren van WINA te verdedigen is van harte welkom. Bij de Heren worden deze week alle kwalificatiematchen gespeeld. Dwz dat bij winst we door mogen naar de tweede ronde (poules), zoniet kunnen we onze valisen pakken. Reden te meer om zeker af te komen. We rekenen op jullie.

 

Grote voetbal Heren: WINA-VTK

 

Jawel, jullie lezen het goed! Een primeur! Bijna evengoed als Anderlecht-Club Brugge. Hopelijk komen jullie massaal af om onze kleuren te verdedigen. Dit gaat door op donderdag 18/11 van 22u tot 23u op het voetbalveld T3. Als je dit niet weet zijn, kom dan gewoon naar de winagang.

 

Minivoetbal Heren: WINA-Groenveld

 

Na een verpletterende overwinning van 5-0 tegen Chemica gaan we nu ook Groenveld op hun kas geven om zo door te kunnen stoten naar de tweede ronde. Afspraak maandag 15/11 om 21u op het rood veldje.

 

Basket Heren: WINA-Pauscollege

 

Ook hier zijn we van de partij. Wie maar een klein beetje kan basketten en vooral diegene die vorig jaar meegespeeld heeft, komt woensdag 17/11 naar sporthal De Nayer om 22u om onze talenten te tonen. Vorig jaar halve finale, dit jaar finale. Iedereen op post!

 

Minivoetbal meisjes

 

Ook wij blijven niet stilzitten deze week en gaan donderdag 18/11 van 20 tot 21u een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen ?. Ja, de tegenspelers worden pas volgende week vrijgegeven. Spannend. Op het polyvalent pleintje.

 

Sport en zijn losse medewerkers Boeboe de koe en Annelies

 

 

 

Meirondjes

Voor de meirondjes van dit jaar is het nog veel te vroeg, maar die van vorig jaar moeten eigenlijk nog feestelijk afgesloten worden.  Daarom wordt het de hoogste tijd dat wij, 2KN van vorig jaar, eindelijk ons vat geven in de bar. En aangezien de zes mensen die gelopen hebben dat toch nooit alleen leegkrijgen, mag iedereen komen helpen.  U bent dus uitgenodigd.

1LN (of toch een stukje daarvan)

 

Foster Parents

Laat allemaal je goed hart zien en steun onze Foster Parents kindjes.  Jullie JV zal met plezier je naam noteren en het geld voor november (100,- ) in ontvangst nemen.  De volgende maanden zal hij/zij dan nog vier keer bij je komen aankloppen voor je bijdrage.  Wij van onze kant beloven ervoor te zorgen dat jullie op de hoogte blijven van hoe het met onze Fosterkindjes is.  Als je nog meer wil weten, stuur dan gerust een mailtje naar Sosjo.

Sosjo

 

AOI mailinglist

Sinds vorige week is er dus ook een AOI mailinglist, waarop je gewoon kan subscriben via winaweb (www.wina.student.kuleuven.ac.be , mocht iemand daar nog aan twijfelen)

Stefaan

 

Sam Coeck

Om een of andere ons niet zo duidelijke reden is er een bruine omslag toegekomen op de winagang, komende van het departement natuurkunde, en geadresseerd aan Sam Coeck. Kan je die 'ns komen halen, hij ligt ofwel in het bakske van vice, ofwel op het kot van stefaan.

de postbode

 

Io Vivat

Donderdag onze spetterende kotentocht! Daar hebben we natuurlijk petekindjes voor nodig. Niet vergeten dus: donderdag 18 uur 15 aan Alma 3.

Jan, Bart, Tom, Nelis