Presidium Vergadering

Je zou het soms niet zeggen, maar voordat wij iets doen denken we er nu en dan eens samen over na. Een presidiumvergadering (PV) zoals ze zeggen. We hebben er al enkele gehad, maar door mijn schuld, ja door mijn grote schuld zijn die niet aangekondigd geraakt in de Winagenda.

De PV's zijn openbaar, dus iedereen die zin heeft om te komen is welkom. Bovendien hebben de JV's er ook stemrecht - voor de zeldzame keren dat er gestemd moet worden.

De volgende PV is gepland voor zondag 14 november om 22u in de Winakelder.

Stefan

 

Pang Pang Aaaaaaaaaah Rat ta ta tataaaaaaa

Je kan nog steeds inschrijven, en wel tot woensdag 20u. Dit doe je vanaf nu door <BOLD><H1>!!!** IN DE NAMIDDAG ** !!!</H1></BOLD> bij Jeroen of Dominic op de winagang langs te komen met 50 fr (en eventueel 2 pintjes). Woensdag tussen 22u en 24u kan je je riot-gun en target afhalen bij ons standje in de Winabar, en vanaf 24u heb je reden om paranoia te worden. Dat de koelbloedigste moge winnen.

GAK

 

IDW

Op 2 februari organiseert Wina naar jaarlijkse gewoonte samen met de andere wetenschapskringen een industriedag. Op deze dag komen een aantal bedrijven zich voorstellen aan de laatstejaarsstudenten. Vanaf nu kunnen alle studenten die dat willen hun cv indienen zodat deze kan worden afgedrukt in het cv-boekje dat aan deze bedrijven wordt meegegeven. Je kan je cv gewoon invullen op onze pagina op het Winaweb of op www.wina.student.kuleuven.ac.be/webpaginas.php3?ref=InformatieIDW.

IDW

 

"samen rond Peach-b^r"

uw lichaampjes van Malpighi worden plots megasociaal : je zit in je korte broek in 't RC en je trakeert voor de verandering regelmatig heel den bar (laat u gaan!), je voelt een intense vreugde wanneer de anderen uw geld naar binnen kappen.

Deze week geen biertip maar u kan zich lekker laten verwennen door Jeroen die voor 50fr gratis een halfuur uw rug masseert.. geen enkele reden meer om te gebaren dat ge woensdagavond studeert.

de wenkende tappers

Blair witch project

Haidi. Omdat gouden palmen en oscarnominaties toch evenveel wil zeggen als 'het is een k*tfilm die je absoluut niet moet zien' gaan we 'Blair witch project zien. En nog wel op donderdag 18 november. Stuur een mail naar cultuur@wina.student.kuleuven.ac.be en wij zorgen voor de rest.

de die van cultuur

PS: Als je niet wil komen voor de film kom dan toch voor een leutige nabeschouwing op het pleintje met eventueel een frietje en een druppel mayonaise.

 

WINA-Chemica

Oproep aan alle jongens: dinsdag van 20u tot 21u wordt er een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen chemica en dit op het groene kunstveldje. Be there

sport in samenwerking met Boehoe de koe

Sportpagina

Als alles goed meezit staat er nu op het web de data van de IFB-wedstrijden die gespeeld worden. Het is veertien dagen op voorhand, dus alle tijd om deze dagen vrij te houden.

sport

Marathon

De mensen die nog niet uitgekeken zijn op het lopen kunnen nu donderdag de 10 km of de halve marathon lopen . We zullen zeer trots zijn op jullie.

Meer info op de winagang of in de Nayer.

Sport

 

...Weer eens op rolling en legen menig vat...

Commilitiones,

ik nodig jullie graag uit voor de tweede cantus van dit jaar. Wat een zaligheid is

het steeds om onder vrienden te zingen en te drinken tot eenieders genot!

Deze blijde gebeurtenis zal plaatsvinden dinsdag 9 november vanaf 20u in de Bierstübe.

De prijs zal 200/250 zijn.

Stefan

Hij komt, of misschien toch niet.

Zoals je onlangs kon zien op TV is de Sint weer in 't land. Wij hebben connecties bij de goede man en kunnen misschien wel een rendez-vous in uw jaar regelen (10 minuten minder les, wie wil dat nu niet). De Sint heeft echter een paar bladzijden uit zijnen boek verloren in een zatte bui op de vorige cantus en dus moeten we die zelf wedersamenstellen. Toevallig waren het juist de bladzijden van Wina.
Concreet: mail anekdotes, roddels, toffe verhaaltjes, ... naar
roddels@wina.student.kuleuven.ac.be, en vermeld duidelijk over welk jaar het gaat. De Sint komt niet langs in jaren waar we niets van ontvangen...

GAK

 

Koor

Onze stukjes beginnen eindelijk wat te klinken, nu is het kwestie van door te bijten en ons programma tot in de puntjes af te werken. Omdat er nog heel wat werk moet verzet worden eer alles echt wedstrijdwaardig is, repeteren we deze week nog eens 2 keer. Dus komt allen woensdag om 21u naar het MSI 91.40, en donderdag om 10u50 en om 13u50 naar de Winagang (om van daaruit ons lokaal te gaan veroveren).

Johan

 

Mededelingen

2de LIC W1 gaat op stap

Zoals gepland zal onze jaaractiviteit doorgaan op 15 november. De meisjes zullen eerst de jongens verwennen : zij worden verwacht om 18u in het Groenveldzaaltje van Residentie Groenveld alwaar hen een overheerlijk candlelight-diner zal worden voorgeschoteld. Na de afwas gaan we een stapje in de wereld zetten. Jongens, verras de meisjes !!!

Hilde

 

Cursusdienst

Deze week draaien we weer op gewoon regime, en zijn dus open op:

dinsdag van 18u tot 19u

donderdag van 12u30 tot 13u30

 

Nieuw deze week:

1KW+N

Infinitesimaalanalyse: enkele opgeloste oefeningen

15/15

1KI

SOCS: slides

45/50

2L

Vraagstukken over godsdienstwetenschappen: Hfdst 2-3-4 + tekst film

35/40

het cursusdienstteam,

 

 

 

DEZE WEEK

Maandag

20u of 21u30

Danscursus

W.A.A.G.

Dinsdag

20u

Cantus

Bierstübe

Woensdag

22u

24u

"samen rond peach-b^r"

Begin Moordspel

RC

RC

Donderdag

11u-13u

14u-17u

Extra repetitie WINA-koor

Extra repetitie WINA-koor

???

???

Vrijdag

     

Volgende weken: [Een selectie]

Woe 17/11: De Volle Tent

Do 25/11: Fuif

Do 9/12: Ticket naar 2de Kan quiz

… en natuurlijk elke week een B?r …

… en elke week koor …

… en hopelijk veel moorden …