Jaarverantwoordelijke AOI

Beste niet zo actieve AOI'ers: aangezien er niemand anders interesse toonde voor het bijzonder toffe ambt van jaarverantwoordelijke, hebben wij, in een uitzonderlijk verantwoordelijke bui, dan maar besloten deze taak op ons te nemen. Mocht je echter, om welke reden dan ook, ons niet aantreffen in de les, dan kan je ons altijd vinden op onze respectievelijke koten op de winagang (cite 3/0). Hou er hierbij evenwel rekening bij dat het voor 14u enkel zinvol is bij bart aan te kloppen.

Stefaan Motte en Bart Van den Berg

MOORDSPEL

Het is zover. Op woensdag 10 november start Wina's Moordspel '99. Al wie eens zijn James Bond-capaciteiten wil testen, wil aantonen dat hij sluwer is dan de rest, een tijdje wil voelen hoe het is om de paus zonder bodyguards te zijn, of zich gewoon wat wil amuseren met het afschieten van zijn vrienden kan zich vanaf woensdag 3 november 22 uur tot en met dinsdag 9 november inschrijven voor dit plezante spelletje.

Op woensdagavond kan je je inschrijven in de Winabar van 22 tot 24 uur. Daarna kan het op de Winagang bij Jeroen of Dominic. Kostprijs : 50 fr. , waarin inbegrepen de prijs van een noodzakelijk moordwapen, ook wel waterpistooltje genoemd. Dit moordwapen, het volledige reglement en je specifieke opdracht kunnen dan worden afgehaald vanaf 22 uur in de Winabar van 10 november. Het moordspel start die dag om middernacht. Kwestie van de sombere hersftdagen nog wat akeliger te maken...

De moordlustigste en sluwste deelnemer zullen rijkelijk worden beloond. Vragen over het moordspel kunnen gestuurd worden naar gak@wina.student.kuleuven.ac.be of gesteld worden aan de mensen van

Gak

Jaarfotos

woensdag 2LW (W2) 15.30u na seminarie grasplein

volgende week maandag AOI 12u30

Annemie

 

"gemiddeld 76 millimeter-bar"

vele winezen zullen in hun nopjes zijn want er is weer mosterd verkrijgbaar bij onze "bierworstjes"!

vallen als eerst en onder de godcentieprijzen:

Gilles, Kevin Bruggeman, Wannes, Gerrit Brouwers, Evi Daems, Bart Van den Berge, Eric Creyf, Bart Nicolai en (natuurlijk) Jeroen Ost.

onze suggestie van de week : leffe blond.

tenslotte vele groeten aan Freek, de schaamteloze germaanse atleet

uw bère tapteam
salut, jezus.

 

Bedankt Allemaal,

Iedereen die meegewerkt heeft op de 24-urenloop en/of die voor Wina gelopen heeft, wordt van harte bedankt. Het is dankzij jullie dat we op een welverdiende 14e plaats geëindigd zijn.

BEDANKT ALLEMAAL

Sport

PS: De lijst met het meest aantal rondjes zal volgende week verschijnen.

Sleutels

Heeft er iemand op den buitendoop toevallig mijn sleutels gevonden ??

Het waren er twee aan één ringetje (één gewone en één cilinder) en er hing ook nog een blauw-gele "v" aan. (van een VT4 sleutelhanger) Als ge ze gevonden hebt kan je ze aan mij afgeven of aan de winagang afleveren.

Wouter Rome,
1KI

 

Cursusdienst

Deze week dinsdag geen cursusdienst, wegens verlof (joehoe). Woensdag zijn we zoals gewoonlijk open van 12u30 tot 13u30. Mensen die nog examenvragen hebben van vorig jaar, kunnen die nog binnenbrengen, als ze zeer snel zijn.

Nog een opmerking:

Als je iets nieuws wil binnenbrengen bij de cursusdienst dat er de volgende week moet zijn, dan moet dat ten laatste donderdagmiddag in het bakje van cursusdienst op de winagang liggen.

 

Nieuw deze week:

2K

Kansrekenen en statistiek: Oefeningen deel 3

20/20

2KI

Numerieke wiskunde: Oefenzitting 1 Foutenanalyse

15/15

2LW2

Simulatie –en Monte Carlo methoden: Cursus deel 3

70/75

het snelle cursusdienstteam,

Ellen, Annelies, Michael, Isabel en Johan

 

 

 

 DEZE WEEK

Maandag

 

Allerheiligen (VERLOF)

 

Dinsdag

 

Allerzielen (VERLOF)

 

Woensdag

22u

22u

Start inschrijvingen moordspel

Gemiddeld 76-milimeter-B+R

RC

RC

Donderdag

 

 

 

Vrijdag

 

 

 

Volgende weken:

Di 9: Cantus

Wo 10 (middernacht): Start moordspel

En nog een aantal dingen die mij niet zo gauw te binnen schieten…

 Mededelingen

 

1LW mailinglist

De 1LW mailinglist is er weer, voor alle zin en onzin over 1LW, haast je naar http://www.wina.student.kuleuven.ac.be/mailman/listinfo/1lw-list

Walied Othman

 

Ex 1lw-w2

Zoals de mail die ik gestuurd heb is er dus woensdag 3 nov( en niet donderdag)na het seminarie de samenkomlst over het te moeilijke eerste lic. Ik verwacht dus iedereen daar om 15.00( gewoon na het seminarie)aan de B blok. Er is dan ook jaarfoto voor tweede lic

tot dan
bettie, jv-er 2lw-w2

 

Optreden

Donderdag 4 november speelt Melted Fuse (kei toffe muziekband met supergitarist Jan Maes) in het Elixir (onder de Waaiberg)!!!

En dit gratis en voor niets. Dus allen daarheen. Dit muzikale spektakel (niet te missen) start zo rond 22 uur.

Jan Maes

 

Linux

Goed nieuws voor al wie aan het twijfelen is om linux te installeren op zijn of haar computer. Wij hebben een hele hoop CD's met daarop de evaluatie-versie van SuSE Linux 6.2. Die kun je gratis en voor niks komen afhalen op de Winagang.

Stefan

De Teddy Family

donderdag half acht vertrekken we aan de Winagang voor onze langverwachte kotentocht. Zij die geen kot hebben, moeten er niet per sé een zoeken tegen dan!

Zaij