Editoriaal


Gisteren ben ik (om eens anders te beginnen) naar de fuif geweest. En vandaag maak ik de winagenda. Veel meer is er daartussen niet gebeurd, maar dat was ook niet de bedoeling denk ik?


De nog een beetje in slaap-liggende-redac- tiemedewerkers.


ZzzzzzWHOEIIIEEzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZzzzzzz ronk ronk......




_________________

v.u.

Liesbeth Lievens, Wannes Geysen en Michael De Groote. Gedrukt en verspreid op 601 exemplaren.


Maandag

18

Oktober

Danscursus


Er blijkt interesse te zijn voor onze danscursus, maar nog niet voldoende. We gaan alvast op zoek naar een lesgever(geefster) die voornamelijk Rock & Roll zal aanleren. De lessen zouden waarschijnlijk beginnen in november en plaatsvinden in de WAAG (bij Alma 3). Als je geïnteresseerd bent, laat het dan zeker weten aan gak@wina.student.kuleuven.ac.be, want we moeten het aantal geïnteresseerden echt wel kennen alvorens we de prijs kunnen bepalen. Het is niet noodzakelijk dat je al een danspartner hebt, dat valt altijd later wel te regelen.


GAK


MPL



HTTP : // WWW.MPL.BE


CHECK IT OUT


Onze sponsor

JAARFOTOS


Deze week:

1LI   : dinsdag 19 okt.13 u.aan de M

1LW : woensdag 20 okt.12 u.aan de G

2KW: donderdag 21 okt. 11.30

2LN-2LW-2LI donderdag 21 okt.13 u.aan de K


Volgende week

1KN:dinsdag 26 okt. 11.30u aan de K

1KW:vrijdag 29 okt.13u.

                                               Annemie



JV's van 1KI , 2KN , 2KI , 1LN , AOI , AOTI


Willen jullie zo snel mogelijk contact met mij opnemen zodat ik ook van

jullie jaar een foto kan komen trekken?

Mail naar fotovrouw@wina.student.kuleuven.ac.be


Annemie

Doop-b#r


Jaja, die lieve schachtjes moeten alweer de grootste vernederingen ondergaan... gelieve wel alle drek achter te laten voor je de bar betreedt, wij zullen jullie wel nog een extra doop geven ! Ook deze week de beruchte "adsenties" : 4 maal om 4u aanwezig = 4 gratis consumpties. Moge er weer bier zijn !!


in nomini patris et filii et spiritus sancti, Amen !


Wanna vodka? No, gimme a golden palm


Tijd voor een filmpje! Heb je zin om donderdagavond 20 uur Rosetta te bekijken in de studios aan een toch wel voordelige prijs van 150 galetten mail dan voor dinsdagmiddag 12 ure naar cultuur@wina.student.kuleuven.ac.be . En surf naar de cultuur site voor meer info. Tot studios.

<


de die van cultuur.


Jaarverantwoordelijken gezocht


Volgende jaren hebben nog een JV nodig: 1LW2 en AOI. Die zijn dringend nodig, bijvoorbeeld om de formulieren voor de keuzevakken te verdelen en terug te bezorgen op het Geel Huis. Kandidaten zijn steeds welkom.

Stefan


Wouter Rome


Wouter Rome is zijn certificaat van de schachtenverkoop vergeten in de bar. Stomme schacht! Af te halen aan de Winagang.

De vices

Laatste Doopvergadering

 

Op deze vergadering moet iedereen aanwezig zijn die mee wilt dopen.  Het is maandag om 22.00 uur in de winakelder.  Wil iedereen z'n huiswerk ook maken aub.  Noël: Zeil, Jan: Dooppakken, Bart: maandag 16.15 winagang voor boodschappen te gaan doen.  Iedereen z'n dooppapieren binnen brengen!

 

Frederik, Schachtenmeester

 

Eindelijk Doop

 

Nu woensdag is het dan zover!  Doop.  We spreken af om 13.45 aan de winagang, en vandaar vertrekken we met z'n allen naar de doopplaats zelf.  Kom met de fiets of brommer, want tevoet gaat het niet!

 

Er zijn al +- 50 mensen ingeschreven, maar er zijn nog genoeg plaatsen vrij, en je kan je nog steeds inschrijven.  Geef het papiertje aan mij, of aan iemand van de bissers, die zullen dat dan wel aan mij bezorgen.  Niet twijfelen, gewoon doen, het is echt niet erg, maar wel plezant!

 

Frederik, Schachtenmeester



Oproep aan alle doopmeesters


Zouden jullie allemaal aan de schacht die ge gekocht hebt de opdracht willen geven dat ze op de doop (den 20ste dus) een emmerke (of emmer) g.f.t.-afval moeten meebrengen.  Mercikes.


Noël

Open uw sjakosj

1 e kan, 1 e lic,


Ik herinner mij twee leuke weekends met eerste kanners of eerste licers.

Ik herinner mij een grote dranklijst met veel streepjes.

Ik herinner mij ook dat deze door de meesten nog niet betaald is.

Dus vergeet niet je schulden te komen betalen.

Er hangt een blad uit op de winagang met de bedragen.


Tine


Cursusdienst



Vanaf deze week nieuwe openingsuren. We staan voor u paraat in de winakelder op:

dinsdag van 18u tot 19u

woensdag van 12u30 tot 13u30


Enkele opmerkingen:

  • Informatie over de cursusdienst is nog steeds te vinden op het winaweb (www.wina.student.kuleuven.ac.be), waar altijd een up to date prijslijst staat.


De nieuwe cursussen van deze week:

1K

Lineaire algebra: complexe getallen

25/30

2K

Algebra: Cursus deel 3

20/20

2LW+2LI

Simulatie en Monte-Carlo methoden

55/60


Het integere cursusdienstteam

Isabel, Annelies, Michael, Ellen en Johan


DEZE WEEK


Maandag

22u

Doopvergadering

Winakelder

Dinsdag

18u-19u

Cursusdienst open

Winakelder

Woensdag

12u30-13u30

13u45-22u

21u-23u

22u - ??

Cursusdienst open

Doop

Winakoor repetitie

Doop-b#r

Winakelder

????

MSI 91.40

RC

Donderdag

20u

Rosetta

Studio’s

Vrijdag






Mededelingen

24-uren loop


Op 26 en 27 oktober is het weer zo ver. Heel Leuven loopt zich rot op de legendarische 24-uren loop. Ook wij doen dit jaar weer mee. Maar om alles een beetje goed te laten verlopen vragen we jullie medewerking. Tijdens de lessen zal een werklijst rondgaan waarop je je naam kan zetten. Je kan kiezen tussen in het tentje croques, soep en gluwhein verkopen, tijden opnemen of tijden intikken in de computer. Als beloning krijg je 1 bonnetje per uur dat je werkt. Meerdere bonnetjes geven je de kans op een gratis consumptie. Ben je geen goede loper, schrijf je zeker in en kom genieten van de geweldige sfeer. Heb je de lijst gemist, kom dan maar langs de winagang. We zullen je met open armen ontvangen.


Sport


Voor al wie graag achter de meisjes aan loopt, voor iedereen die dringend wat conditie kan gebruiken, en voor alleman die voor één keer een goed figuur wil slaan op de 24-urenloop is het dinsdag om half acht "Dopen met Jozefien". Zelfs onze PR-man doet mee, dus zo moeilijk kan het niet zijn. Afspraak 19u30 aan de Winagang.

 

Ex-smurf

IFB-trainingen


Op de 24-uren loop wordt er geloot tegen wie we moeten spelen. De week na de marathon (de week van 15/11) beginnen dan de wedstrijden. Maar zolang kunnen we niet wachten en omdat we niet gewoon zijn om met elkaar te spelen, worden er deze week oefenwedstrijden gespeeld. Hier volgen de dagen en uren. ma 21.00 - 22.00 (Minivoetbal dames op het rood veldje)


wo 21.00 - 22.00 (Minivoetbal heren op het rood veldje)

wo 22.00 - 23.00 (basket dames in de nayer)

wo 22.00 - 23.00 (ook basket heren in de nayer)


do 22.00 - 23.00 ( volley dames in de KB)

do 22.00 - 23.00 ( volley heren in de KB)


Iedereen is welkom.

Sport


Deze dinsdag is er minivoetbal voor de geïnteresseerden. Het gaat door in de KBC-sporthal (achter de G (B?)) tussen 20 en 22 uur. En wie nog kan, kan woensdag op het betonpleintje dus niet aan het kunstgras of rood pleintje (voor de domme schachten onder jullie) komen minivoetballen tussen 14 en 17.

      Dolly het schaap


Opgelet


Door de straten van Leuven dwaalt een man rond die beweert dat de maanlanding bedrog is. Dat is natuurlijk complete nonsens. Wij van C.A.T. (Conspiracy Against Truth), een onderdeel van Wina's 'evil twin' W.U.P.A., willen jullie daartegen natuurlijk behoeden. Luister dus zeker niet naar wat hij te vertellen heeft over de moord op JFK, buitenaardse wezens, en over wie nu de echte preses van Wina is. Wij verzekeren jullie dat de maanlanding echt heeft plaatsgevonden, en dus geen reclame was voor onze anticonceptivabedrijven. En Michael Jackson heeft nooit aan de kindertjes gezeten ook. En Stefan is wel degelijk preses. De echte. (Brouhaha)

W.U.P.A.

Kevin Bruggeman

Schuimwijn.



Koor


Wees allemaal genezen van jullie verkoudheid, zodat wij nu woensdag voluit kunnen gaan op de repetitie. Van 21u tot 23u in het MSI 91.40.

Johan


Kalender


26/10-27/10: 24-urenloop

27/10: B§R

3/11: Start Moordspel

5/11: Oud-Presidium Cantus

9/11: Cantus

Hier zijn we met het beloofde heus schattig foldertje over Wina’s

Skireis!!

  1. Wat?

Zoals de vorige 2 jaren gaat Wina opnieuw skiën tijdens de lesvrije week (de rest van het jaar kan je naar de lessen gaan in de skivrije weken), meerbepaald van vrijdagavond 14 tot zondagochtend 23 januari.


  1. Waarom?

Het belangrijkste antwoord hierop: vraag het aan degenen die vorig jaar mee zijn geweest. Er is niet enkel sneeuw, maar veel sneeuw (dit jaar 300 km Pistes – d.w.z. bijna van Brussel tot Parijs) en hopen sfeer. Die wordt niet enkel door de organisatoren verzorgd (we gaan weer met Skikot) maar ook door het volk dat meegaat. Merkator en Bios zitten daar ook in de buurt dus we kunnen weer eens tonen dat Winezen veeeel toffer zijn.


  1. Waar?

Dit jaar doen we Tignes aan, zo ongeveer het beste skigebied in Frankrijk. 300 km pistes, tot 3450 m hoogte, 216 sneeuwkanonnen....


4. Wat? bis

Voor de zachte prijs van 11920 frankskes krijg je:

Skimateriaal etc. Kan je zelf meebrengen of ginder huren, er kunnen lessen gevolgd worden voor skiërs (4 niveaus) en snowboarders. Qua eten kan je een “foodpack” bijbestellen of (zoals Wij) een Grote Kartonnen Doos vol spaghetti meenemen ofzo. Verdere prijzen vind je op de achterkant. Voor meer info, inschrijvingen, ... kan je terecht op de Winagang bij Snowbart of Sneeuwfaan (1e en 2e kot), op Groenveld Stevin 1A/122 bij Geert of mailen naar reisweek@wina.student.kuleuven.ac.be. We staan ook op het web (www.wina.student.kuleuven.ac.be) (hier staan ook inschrijvingsformuliertjes, maar die kan je natuurlijk bij ons ook krijgen.)

Hopend op keiveel Superwinezen (er kunnen er 30 mee),


Wina’s skitterende skireisteam

Opties:





Afhankelijk van het gekozen type variëren de prijzen van 350 FF tot 520 FF voor ski’s en botten. Voor een snowboard betaal je 470 FF.


Voor 10 u ski-les (verspreid over 5 dagen) betaal je 2100 Bfr. Hier is een begeleide daguitstap bij inbegrepen. Je leert skiën van monitors van de Ecole de Ski de France, in groepjes van 10 mensen, en natuurlijk ingedeeld volgens je niveau.


Ook hiervoor bestaan er natuurlijk lessen. In groepjes van ongeveer vijf personen leer je in drie lessen van 2u30 de fijne kneepjes van deze fantastische sport. Kostprijs: 2100Bfr.


Indien je dit wenst kan je ook nog reisverzekering nemen aan 750Bfr. Let er hierbij wel op dat je al geen verzekering hebt (bv via je ziekenfonds of zo), want dubbel betalen is natuurlijk nergens goed voor.


Indien je geen zin hebt zelf voor eten te zorgen, en geen fortuinen wilt uitgeven aan de locale chinees of italiaan is dit food-pack een goeie oplossing. Het bevat voor elke dag een ontbijt, middagmaal (charcuterie en zo), en een volwaardig avondmaal (zijnde soep, een hoofdgerecht gaande van rundsteak over spaghetti tot een halve kip met puree, en ten slotte een dessert).

Bij dit foodpack is ook een kit met toiletpapier, vuilniszakken, afwasmiddel e.d. inbegrepen

Kostprijs voor dit alles : 1950 Bfr.

Voor Vegetariërs is er een aangepast foodpack voorzien, dit aan de prijs van 2100 Bfr.


Hoewel de verblijfstaks al is inbegrepen in de totaalprijs, dienen we wel nog een fooi de betalen aan de buschauffeurs. Dit is een standaard bedrag van 200 Bfr per persoon, en zal worden opgehaald in de bus.




11 oktober 1999 11/8 Winagenda