Winab@r.

Zoals elke woensdagavond is het ook deze week Winabar. Deze keer echter komen er mensen van TVD demo's geven over internetaansluitingen, surfen op het net enzovoort. Ze brengen ook een vaatje blond gerstenat mee, dat vakkundig en volledig gratis zal worden leeggetapt. Tot woensdag vanaf 22u in het RC.

Stefan

Owg-vergadering

Alle mensen die vorig jaar verkozen zijn voor POC, departementsraad, faculteitsraad of campus bibliotheekraad zijn van harte uitgenodigd op de eerste OWG-vergadering van dit jaar. 't Is nu maandag 4 oktober om 20 u in de Winakelder.

Dit zijn volgende mensen:

POC Wiskunde: Hilde Govaert

POC Natuurkunde: Bert Van Roie, Stefan Lesschaeve

POC Informatica: Jeroen Ost, Griet Mertens, Bie Geeraerts, Remko Tronçon,

Stefaan Motte, Bart Van den Berg

Faculteitsraad: Griet Mertens, Bie Geeraerts, Stefaan Motte, Bart Van den

Berg

Mensen die geïntereresseerd zijn om de lege plaatsen op te vullen (vooral bij Wiskunde en Natuurkunde) mogen natuurlijk ook steeds afkomen. De studentenvertegenwoordiging is heel belangrijk. Maar als er geen vertegenwoordigers zijn, dan komt er niets van in huis. Het eerste agendapunt zal de verkiezing zijn van een voorzitter en een secretaris.

Stefan

Doop

We spreken af om 16.00u in de winakelder: iedereen die maar een beetje interesse heeft moet zeker komen!!!

Want de opkomst vorige woensdag was klein! We kunnen geen doop organiseren met maar 10 mensen!

Dus kom allen naar de vergadering!!!

De schachtenmeester, Fré

Doop

Maandag, na de les van Algebra, kom ik wat meer uitleg geven over de doop, en zullen er ook andere personen nog wat meer komen vertellen daarover: over de doop in het algemeen, over de verkoop, schachtenkoning(in), ...

Dus blijf allemaal na de les nog eventjes zitten, loop niet direct weg, want anders weet je niet wat het is, en krijg je ook geen brief waar nog informatie opstaat (en een inschrijvingsstrookje).

Dit is dus om 16.00uur!

Jullie Schachtenmeester Frederik

 

Jv-vergadering

Donderdagavond om 20u komen ook de kersverse jaarverantwoordelijken eens bijeen in de Winakelder. Dan zal er wat concrete uitleg gegeven worden over jullie taak, zodat jullie geen overbodig werk gaan doen en evenmin taken zouden vergeten.

Tot dan, Stefan

 

JV 1e Lic Info

Ik zal dinsdag langskomen voor het kiezen van de jaarverantwoordelijke in 1e lic tijdens de les Computernetwerken & gedistribueerde systemen.

Stefan

 

IFB

Jawel, dit jaar zijn wij super gemotiveerd en hebben we zeer veel vertrouwen in jullie. Daarom hebben we WINA ingeschreven voor ALLE competities (di grote en mini voetbal, basketbal en volleybal (allen m/v))

Geïnteresseerd en goesting in ambiance laat ons iets weten via bakske sport (winagang) of e-mail (sport@wina.student.kuleuven.ac.be)

Sportteam

 

Mini-voetbal (V)

Wij hebben woensdag van 21u-22u het rood veldje gereserveerd voor de eerste training van het nieuwe jaar. Indien je in het bezit bent bent van een sportkeert, gelieve die mee te nemen.

Griet en Cathérine

WINA-KOOR

Deze week repetitie in het MSI.91.10 (zelfde plaats als anders) om 21u00. Voor al degenen die de weg nog niet weten, maar wel graag komen kennismaken, vertrekken we om 20u40 aan de winagang om gezamelijk naar de juiste bestemming te rijden.

Een winakoor-lid

 

Minivoetbal

Dinsdag 5/10 om 20 uur is er minivoetbal voor alle kandidaturen informatica in de KBC sporthal, ideaal voor bierbuikjes weg te werken.

See ya

Boeboe de koe

 

Peter en meter avond

Dinsdag krijgen jullie allen een peter of meter toegewezen die jullie dan voor de rest zal begeleiden zowel op studie als ontspanningsvlak! Als je een aktiviteit van EJW niet mag missen, dan is het deze wel!!!

Voor alle 1ste kanners (die waarschijnlijk de weg niet weten) verzamelen we om 19u45 aan de winagang. Tot dan

Het ejw-team

 

1e kan sneak

Donderdag gaan we weer samen naar de film, maar geen gewone film: namelijk naar de sneak: dit is een film die niet opvoorhand gekend is, en die ook nog niet uit is in de cinema hier! We spreken af om 21.30 aan de Supercity: binnen aan de kassa. De Supercity bevindt zich in de Bondgenotenlaan

EJW

 

Danscursus

Post GAK zoU liefst zo rap mogelijk een idee vormen van het aantal geinteresseerden. Concreet mag je een 5 tot 10-tal avondlessen verwachten, die ergens in de buurt (WAAG bijvoorbeeld) zullen doorgaan. Heb je interesse dan zouden we je willen vragen zo snel mogelijk te mailen naar gak@wina.student.kuleuven.ac.be.

Jeroen

 

Winaweb

De foto’s van 1e lic weekend, 1e jaarsweekend, de openingsbar en de cantus staan al online. Jaja, Wina heeft dit jaar in een digitale camera geïnvesteerd, vandaar. Ook nog het vermelden waard in deze tijd waarin ICQ het niet doet (althans niet op kotnet) is het WINA FORUM dat je ook vindt op winaweb waarin je naar believen kan zeveren in de roddels rubriek of ernstiger dingen in de rubriek voor een bepaald jaar. Het is helemaal niet moeilijk, maak er gebruik van !

Webteam

 

Jaaractiviteit 1LN

Omdat we mekaar dringend moeten leren kennen, gaan we eens samen iets drinken. Afspraak maandag 4 oktober om 22u00 aan de kotmadam. Als er iemand een ander idee heeft kunnen we onze plannen nog wel wijzigen natuurlijk !

Uw nederige dienaar en kersvers JV,

Bert

Aan 1e Kan

De opkomst vorige week in de b*r was groot, en de ambiance was er ook, voor diegene die nog er vorige week niet bij waren (en dus iets gemist hebben), kom de sfeer eens opsnuiven in de winabar onder ALMA III.

EJW

DEZE WEEK

Maandag

19u-??

1e-kan-Pool & snooker

Chaos

Dinsdag

13u-14u

18u-19u

20u

Cursusdienst open

Cursusdienst open

1e-kan-Peter- en meteravond.

Winakelder

Winakelder

Pavo

Woensdag

21u-22u

22u - ?

Kennismakingsrepetitie WINA-koor

B@r

MSI.91.10

Rc

Donderdag

18u – 19u

22u30

Cursusdienst open

1e-kan-Sneak

Winakelder

Supercity

Vrijdag

Volgende weken

(om een beetje vooruitziend te zijn)

6/10 B*R

13/10 schachtenverkoop

13/10 B*R

14/10 Hoe Keirs ?-TD (albatros)

20/10 Doop

20/10 Doopbar

26-27/10 24-uren-loop

27/10 B*R

9/12 Cantus

DEZE WEEK

 

Pool en Snooker voor 1ste Kan

Vanavond (maandag) gaan we met ons allen naar hartelust kunnen poolen en snookeren. Vanaf 19u00 kunnen we allemaal terecht in de CHAOS. Kom allen af, en mis geen seconde van de al dan niet zeer intelligente stoten van uw (toekomstige) vrienden.

EJW-team

 

Peter en meter avond

Omdat er ook peters en meters nodig zijn, moeten er voldoende ouderejaars zijn. Op de peter en meteravond zelf moeten jullie eigenlijk niet veel doen: geen stomme opdrachtjes ofzo. Het enige wat jullie moeten doen is julliezelf: het groepje en jezelf voorstellen aan de eerstejaars (liefst op een creatieve wijze). Je kan je altijd melden bij ejw (e-mail of iemand aanspreken). Kom massaal (iets vroeger dan de schachten; dwz om 19u30), en laat de nieuwe schachten niet verloren lopen in Leuven.

EJW-mensen

 

Cursusdienst

Vanaf deze week zal je de Cursusdienst telkens terugvinden in onze oude, vertrouwde Winakelder op:

Dinsdag van 13.00u tot 14.00u

dinsdag van 18.00u tot 19.00u

donderdag van 18.00u tot 19.00u

Hieronder vind je een lijst van de cursussen die nieuw zijn deze week .

Voor de volledige lijst kijk op het winaweb.

Het cursusdienstteam

Michael, Ellen, Johan, Annelies, Isabel

 

 

Richting

Cursus

Prijs L/NL

1K

Lineaire Algebra : cursus deel II

185/210

1KW+N

Meetkunde

155/175

1KW+N

Thermofysica

230/260

1KW+N

Algemene Natuurkunde : bijlage

25/25

1KW+N

Algemene Natuurkunde : transparanten

270/305

1KI

Natuurkunde : inleiding

65/70

2K

Kansrekenen en Statistiek : oefeningenbundel

15/15

2K

Algebra (2K) : cursus deel I

25/25

1LI

Complexiteit van Algoritmen

180/205

1LW

Statistische Modellen en Data-analyse

100/110

1LW

Algebraïsche Meetkunde

195/220

1LW+N

Relativiteitstheorie

135/155

1LW+2LW

Numer. meth. voor opl. v. gew. diff. vgl.

150/165

2LW

Algebraïsche Topologie

35/40