Dankuwel

Langs deze weg zou ik graag alle winezen en zeker alle presidiumleden
danken. Het was een ontzettend fijn jaar. Dank U wel!!!

Anneke

Meirondjes

Voor degenen die het nog niet doorhadden: dit is de Allerlaatste Wina-activiteit dit schooljaar. Kom u dus eens een half uurtje een beetje moelopen (i.g.v. Wouter: halfdood lopen), je ziet er nog eens wat volk en je steunt je jaar ermee. Aangezien dit de laatste Winagenda is dit schooljaar (snifsnif – voor je wekelijkse hoop nonsens moet je de redactie nu persoonlijk komen bezoeken), zullen de tussenresultaten van de meirondjes op het Winaweb verschijnen.

Er zijn trouwens nog steeds geweldige Killer Appelsientjes (of Holy Sinaasappels) voor alle Winezen, oud-Winezen, assistenten, proffen en anderen die komen lopen. Plus natuurlijk onze hoogwaardige achting voor uw inzet. Dit is het voorlopige klassement:

Jaar & Richting

Aantal rondjes

Rondjes/Winees

1KW

15

0,375

1KN

0

0

1KI

0

0

2KW

52

1,26

2KN

24 of 14 (*)

1,84 of 1,08

2KI

41

0,65

1LW

12

0,197

1LN

18

0,64

1LI

0

0

2LW

15

0,23

2LN

13

0,34

2LI

0

0

AOI

0

0

Oud-strijders+sympathisanten

76

N/A

(*) moet door de jury nog goedgekeurd worden.

Elk jaar kan nog volop het beruchte Vat winnen. Kom dus eens lopen, en breng een paar klasgenootjes mee. Sportkot, woensdagen, half tien.

Sportloopjongen

DEZE WEEK

Maandag

     

Dinsdag

     

Woensdag

21u30

Meirondjes!

Sportkot

Donderdag

     

Vrijdag

     

VOLGENDE WEKEN

Woensdagen: u-raadt-het-al: Meirondjes! (tot eind mei, van half tien tot tien ’s avonds)

 

Als het kriebelt... kan je maar best in 2LN zitten

Om alle thesis- en examenstress van ons af te gooien, gaan we met 2LN eens geweldig sportief doen tussen de thesisverdediging en de deliberatie. Op het programma staan kajakken en mountainbiken. Ga in tegen alle vooroordelen over natuurkundigen en schrijf je in op de lijst aan de valven.

Het 2LN-feestcomité

2LN lichting 1999

Beste jaargenootjes, het laatste jaar zit er bijna op. Tijd om sentimenteel te worden, maar ook om plannen te maken voor de toekomst. Omdat het zoveel moeite kost om brieven te schrijven, adressen te zoeken,... zodat het er toch nooit van komt, hier een simpele afspraak voor een 2LN-REÜNIE: we spreken gewoon elk jaar af op 10 november om 20.00u in café 'De Lange Trappen' aan de St-Pieterskerk in het centrum van Leuven. Ik heb er geen flauw idee van of iemand zich dit nog gaat herinneren, maar een echte 2LN-er schrijft deze datum in het rood in haar/zijn agenda. Knip dit bericht dus uit, hang het boven je bed en kom zeker af.

Een melancholisch wordende 2LN-er.

Woordje van mezelve

Ik ben Winagenda dit schooljaar. Ik hoop dat het onzin-gehalte niet te hoog lag, dat ik niet te veel dt-fouten bevatte en dat je van mijn broertjes en de ‘tonnekes toch wat geniet hebt gehad, al was het maar om te weten wanneer de cursusdienst open was. Merci aan alle mensen die mij hielpen vullen, merci aan de preses en haar Woordjes, en merci aan mijn Scheppers. Ik ga nu enkele maanden op vakantie, maar daarna kom ik zeker terug (hoop ik) dankzij de ongetwijfeld erg bekwame red-acteurs van volgend jaar.

Uw liefste ‘gendatje