Codex 1

Op de laatste winacantus van dinsdag 2 maart is mijn codex om onverklaarbare reden verdwenen. moest iemand hem gevonden hebben of in begaaide toestand per ongeluk meegepakt hebben wil die dan zo vriendelijk zijn mij iets te laten weten dan kom ik hem wel terughalen.

bedankt, joeri

grovian@kotnet.org

Codex 2

Jawel, beste winezen, tijdens de cantus werd mijn codex toevallig door iemand meegenomen. Indien deze eerlijke vinder deze terug aan mij bezorgd of mailt naar erik.cuyt@student.kuleuven.ac.be kan hij hiervoor een beloning krijgen in de B*r.

Een schachtenmeester zonder codex

Gevonden

Gevonden op de jenevervoetbal:

Deze spullen liggen voorlopig bij mij op kot (Bart, Winagang). De eigenaars mogen ze elke dag na 14u (donderdag na 15u) komen halen.

Bart

Woordje van de preses

Het woordje van de preses kon ons deze week niet bereiken, want 2/3 van de redactie slaapt nog en de andere heeft schrik van ‘t kiescomitée.

 

DEZE WEEK

Maandag

     

Dinsdag

13u-13u30

Cursusdienst open

Winakelder

Woensdag

22u00

jeneverbar

RC-bar

Donderdag

21u-23u

18u15-18u45

Finales interjarencompetitie

Cursusdienst open

KB-sporthal

Winakelder

Vrijdag

     

VOLGENDE WEKEN

 

Cursusdienst

 

De Cursusdienst blijft gewoon gaan, en we zijn nog steeds open op:

Dinsdag van 13u tot 13u30

Donderdag van 18u15 tot 18u45

 

 

Nieuw:

1KI

SOCS: transparanten deel 5

45/50

2KI

IPS: cursus deel 6

Gegevensbanken: slides deel 7

130/155

350/415

2LW+N

Sterrenkunde (M. Goossens): Transparanten

25/30

Frank, Frederik, Annemie en Johan

 

BAR

JENEVER-B@r!

Wegens het ongelooflijke succes van de vorige editie van dit evenement, is het nu woensdag JEVEVER-b@r II. Dit betekent: jenever voor de fantastische prijs van 30BEF oftewel 0.75 EURO. Place to be: RC-bar 22.00u-6.00u.

het BAR-team,

 

Sport

IJC

De uitslagen van de halve finales zijn de volgende :

2 Lic.Informatica - 2 Kan.Wiskunde : 6-8

1 Lic.Wiskunde - Assis.Blok B : 6-5

De finales gaan door nu donderdag in de KBC sporthal, de kleine finate tussen 2 Lic.Informatica en de assistenten gaat door om 21u, de grote finale om 22u tussen 1 Lic. en 2 Kan. Wiskunde

Sportmannekens

 

Jenevervoetbal

De jenevervoetbal v/d wetenschappen is uitgedraaid op een matchke Wina-(Merkator+Chemika). Maar we zijn gewonnen. Moreel gezien toch. Ook al was de stand 8-10 voor de anderen. Zij die er niet waren (zo’n 600 Winezen) hadden ongelijk. De prijs voor het beste mikpunt voor keihard vliegende voetballen gaat trouwens naar Catherine. Doch dit terzijde.

zbord

 

Kickercompetitie

Zoals reeds vorige week verschenen zal er dit jaar weer een ongelooflijke kiKkercompetitie doorgaan in onze eigen WinaB*r. Deze zal doorgaan op woensdag 17/3. Jullie kunnen nog steeds inschrijven bij iemand van sport, op de winagang in het bakje van sport, deze week in de Bar, of mail naar sport@wina.student.kuleuven.ac.be met als vermelding de kickercompetitie en de namen van beide spelers en natuurlijk een ploegnaampje. Dit kan ten laatste tot dinsdag 12u volgende week.

De kickkergasten van sport.

 

 

Mededelingen

 

Koor

Allemaal gefeliciteerd voor jullie uitermate goed optreden op het lenteconcert. We blijven natuurlijk doorgaan met zingen, en ik verwacht jullie dan ook allemaal volgende week woensdag in het MSI 91.40 om 21u voor onze volgende repetitie.

Johan

T.o.b. -TD

Tijd om te blokken TD! Nu vrijdag vanaf 22u in zaal Toewip. Een van de laatste kansen om nog eens ferm de bloemetjes buiten te zetten en ze daar dan even te gaan plukken, hihihi. Misschien nog even de oplossingen van de wedstrijd: 1 Verdrag van Versailles -WO I, 2 Bush bier, 3 Loius Paul Boon, 4 een vrucht, 5 Jan Decleir, 6 Regelt de billing tussen verschillende partijen, 7 Illona Staller, 8 vier, 9 om zijn hoofd, 10 evident. De winnaar der eerste prijs is Pieter Bellens en die mag zijn bonnetjes op de fuif bij mij komen halen. De Winnaar der derde prijs is Kristof Verbelen. Ziezo. Tot dan!

Vik, Alicia & Helen, Britt, De Rosse Vis en De Molenaar.