U bent hier

Alumni

Ben je afgestuurd aan een Wina-richting? Dan wil je misschien wel op een of andere manier in contact blijven met je de Faculteit Wetenschappen of Wina. Tenslotte zegt men altijd dat de studententijd de mooiste periode uit iemand z'n leven is...

Vanuit de Faculteit Wetenschappen bestaat er het overkoepelende Science@Leuven, dat ondermeer het vroegere VWNIL, de Vereniging voor Wiskundigen, Natuurkundigen en Informatici Lovanienses, omvat. Vul zeker ook het formulier op deze pagina in, waarmee de Faculteit een beeld tracht te krijgen op welke beroepsmogelijkheden er allemaal voor mensen met een diploma wetenschappen.

Daarnaast biedt Wina ook nog de mogelijkheid om in direct contact te blijven met je oude (en hopelijk favoriete) studentenkring. Voor alumni bestaat er de formule erelid. Hiermee steun je Wina niet enkel financieel, maar geniet je ook van tal van voordelen. Zo mogen ereleden gratis binnen op al onze TD's, worden ze uitgenodigd voor ons jaarlijks ereledendiner en mogen ze gratis of heel goedkoop binnen op het galabal of kerstfeestje. Daarnaast krijgen ereleden natuurlijk een occasionele brief van de preses in de bus, met daarin een update over het doen en laten van Wina en haar Winezen. Meer informatie kan je vinden bij "lid worden" in de menubalk bovenaan.