U bent hier

Bar

Bar

U weet nog niet wat de Winabar is? Een schande zeg ik u! De winabar is de plaats waar alle toffe Wineesjes zich verzamelen voor een gezellig babbeltje, een goed getapt pintje en een occasioneel dansje.

"Waar is dat?" vraag je. Wel, normaal gezien bevindt de Winabar zich in pub103, onder Alma 3. Gewoon op de goeie muziek afgaan, en je vindt het wel.

"Wanneer is dat?" vraag je. Wel, normaalgezien elke woensdag tijdens het academiejaar. De bar gaat telkens open om 22u, en gaat door tot in de vroege uurtjes. Controleer de Winagenda en de winasite voor de laatste up-dates en speciale acties.

"Maar ik ken daar helemaal niemand!". Flauw excuus zeg ik u! Doordat de Winabar altijd zo gezellig is geraak je altijd wel met iemand aan de praat. En als er dan toch helemaal niemand tof in de bar is, is er nog altijd het barteam die altijd openstaat voor een toffe babbel. Gewoon afkomen is de boodschap, de kans dat je iemand van je jaar tegen het lijf loopt is altijd groot.

"Hoeveel kost dat allemaal?" Wel, wij doen er alles aan om onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Zo kan je op de Winabar pintjes aan 1 euro krijgen. En soms zijn er speciale acties of gratis vaten, waardoor je nog minder geld kwijt bent. Die prijs kan je in het stad niet krijgen!

Als je nu nog altijd niet overtuigd bent, mail dan naar bar@wina.be en wij trekken je wel over de streep!

Dus, tot de volgende Winabar!

Godcenties: The story

In den beginne was er niets. Toen schiep God de aarde met alles er op en er aan, en toen ook nog de mens.
En zo werd ook op een dag Jezus op de wereld gezet, ergens in de jaren '70. Jezus ging door het leven als Filip Bouckaert, teneinde een normaal leven te kunnen leiden. Tot het gezegende jaar hij naar de universiteit trok om aldaar het woord te verspreiden.
Zo was het op een mooi warme zomerdag dat hij kuierend over een besneeuwd pad plots zijn vader tegenkwam, die sprak: zoon, het wordt tijd mij kenbaar te maken aan de wereld. Godverdomme sprak Jezus, hoe doen we dat? Dagen brak hij zijn hoofd en eieren, een Jezus moet ook eten en liefst omelet.